Merhaba bende tamamen sizinle aynı sıkıntıları yasadım, benzer süreçte birini görünce kendimi inanılmaz yakın hissettim size :) 4 ay önce gözaltıma dolgu yaptırdım, hemde Istanbulda çok bilinen, oldukca pahalı ve iyi malzemeler kullanan bir doktora. Allah için çok ilgili ve işinin arkasında duran biri ama sonuc rezalet oldu. Ilk seferden gözaltlarıma 1er ml den toplam 2 ml dolgu yaptı!! Gozaltlarım şişti ve torba oldu resmen, çok fazla geldi. Odemli gibi gezdim 2 ay, sonucta dayanamadım ve eritmesini istedim. Hepsini eritmeyelim ziyan olmasın dedi, bir kısmını eritmek için enjeksiyon yaptı. Bu sefer gözaltım dalgalı bir görüntü oldu
Ustelik sonrasında gözaltlarım kırış kırış çizgili bir hale geldi. Tekrar gittim, nct denen bir mezoterapi onerdi, gözaltını toparlar deyip yaptı. Sanki o dalgalı engebeli görüntü biraz gitti. Ama şu an gözaltımda daha önce olmayan kırışıklık ve katlanmalar var, buraya botoks da olmazmış. Siz nasıl bir mezoterapi yaptırmıştınız, moralim çok bozuk, paramla rezil olmak bu olsa gerek. Piyasanın baya üzerinde ücreti olan bir dr ve gözaltım kırış kırış geziyorum şu anda
(