En işte bildiğiniz enDoktor olarak kararsızım enli derken anlamadım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doç.Dr melih şahin?
- Konu Sahibi edosss66
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ankaraburunestetik burunesteti̇ği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Anladım yani biraz da fazla doğal bırakıyor uzun olarakta o fiyata özelde var diye karasız kalıyor insan daha belki sıra kaç ay sonra gelecek belli değilEn işte bildiğiniz en
Tek sorun asiri enli olması doğal daha iyi değil mi ya benim asiri budandigi için oyle dusunuyorum ya daAnladım yani biraz da fazla doğal bırakıyor uzun olarakta o fiyata özelde var diye karasız kalıyor insan daha belki sıra kaç ay sonra gelecek belli değil
Tabiki doğal daha güzel ama Bnm burun ucum düşük ameliyat sonrasında düşme payı var bazı doktorlar bunu bilerek biraz fazla kalkık yapıyor uzun bırakılan burun bi tık daha düşerse eski halini alacakTek sorun asiri enli olması doğal daha iyi değil mi ya benim asiri budandigi için oyle dusunuyorum ya da
Benim çok kısaydı hala kısa dusme falan olmadi cok karışık işler doktordan doktora değişiyor galibaTabiki doğal daha güzel ama Bnm burun ucum düşük ameliyat sonrasında düşme payı var bazı doktorlar bunu bilerek biraz fazla kalkık yapıyor uzun bırakılan burun bi tık daha düşerse eski halini alacak
Merak ettim burnunuzu evet doktordan doktora değişiyor zaten o yüzden bu kadar kararsız kaldık ikinci olduğu için bi tereddüt oluyor insandaBenim çok kısaydı hala kısa dusme falan olmadi cok karışık işler doktordan doktora değişiyor galiba
Evet kaburga kıkırdağıyla yapıyormuş revizyonlarını. Enli derken burun mu çok geniş oluyor anlayamadım. Melih beyin revizyonları genelde hoşuma gidiyor ama bazı revizyonları hiç hoşuma gitmiyor o yüzden tekrar biraz aklım karıştıSiz de revizyon değil mi kaburgadan kikirdak alacağım dedi mi. Fark ettim de melih beyin reviyonlari çok enli
GörüştünüzmüEvet kaburga kıkırdağıyla yapıyormuş revizyonlarını. Enli derken burun mu çok geniş oluyor anlayamadım. Melih beyin revizyonları genelde hoşuma gidiyor ama bazı revizyonları hiç hoşuma gitmiyor o yüzden tekrar biraz aklım karıştı
Hayır hala haber vermediler bende çok kararsızımGörüştünüzmü
Hayır hala haber vermediler bende çok kararsızım
Hayır hala haber vermediler bende çok kararsızım
Ben artık yaptıklarını çok beğenmiyorum özel en iyisi biraz fazla olur ama değsin en azından
Ben ilk burnumu medicanada yaptırdım ikinciyi de orada yaptırdım. Hastanenin özel olmasıyla alakası yok kesinlikle doktor iyi seçilmeli
Ben artık yaptıklarını çok beğenmiyorum özel en iyisi biraz fazla olur ama değsin en azından
Özel derken doktorun özellikle revizyon da kendini geliştirmiş biri olması lazım bu kararsızlıkla yaptırmıycam gibime geliyor bu arada hala görüşmeye gitmediniz sanırımBen ilk burnumu medicanada yaptırdım ikinciyi de orada yaptırdım. Hastanenin özel olmasıyla alakası yok kesinlikle doktor iyi seçilmeli
Hayır hala gitmedim. Bir süre bekleme kararı aldım sanırımÖzel derken doktorun özellikle revizyon da kendini geliştirmiş biri olması lazım bu kararsızlıkla yaptırmıycam gibime geliyor bu arada hala görüşmeye gitmediniz sanırım
Melih beye ameliyat oldunuz muHayır hala gitmedim. Bir süre bekleme kararı aldım sanırım
Hayır olmadım burnum iyice çökene kadar ameliyat olmama kararı aldımMelih beye ameliyat oldunuz mu