Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doç.Dr melih şahin?
- Konu Sahibi edosss66
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ankaraburunestetik burunesteti̇ği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben olmayı düşünüyorum çok araştırdım en iyi revizyon yapan doktor arasında ve diğerlerine göre düşük fiyatlıMerhaba arkadaşlar doktor melih şahine revizyon ameliyatı olan var mı? Süreç nasıl ilerledi memnun musunuz?
Sizin sikayetiniz nedir? Ortalama ne kadar fiyat veriyorBen olmayı düşünüyorum çok araştırdım en iyi revizyon yapan doktor arasında ve diğerlerine göre düşük fiyatlı
Bn ilk görüşmeye gittim aralıkta yaz dedi bana henüz dönüş yapmadı ama şu an 60 bin civarı sanırımSizin sikayetiniz nedir? Ortalama ne kadar fiyat veriyor
Merhaba Melih Bey özel bir hastaneyle anlaşmalı mı? Size bir şey söyledi miBn ilk görüşmeye gittim aralıkta yaz dedi bana henüz dönüş yapmadı ama şu an 60 bin civarı sanırım
Melih hoca devlet hastanesinden görevli diye biliyorum geçenlerde konuşmuştum Instagram DM den yazdım bir iki gün sonra cevap verdi gazi hastanesinden diye biliyorum o bölümün numarası vardı bende paylaşayım sekreterden Melih Şahin için muayene isteyin belki boşluk vardır yardımcı olurlar 0 (312) 202 64 25Merhaba Melih Bey özel bir hastaneyle anlaşmalı mı? Size bir şey söyledi mi
Yok ben görüştüm kendisiyle birkaç ay önce. Özel bi hastaneyle anlaşacaktı. Anlaştı mı o yüzden sormuştum fiyat değişiyor çünküMelih hoca devlet hastanesinden görevli diye biliyorum geçenlerde konuşmuştum Instagram DM den yazdım bir iki gün sonra cevap verdi gazi hastanesinden diye biliyorum o bölümün numarası vardı bende paylaşayım sekreterden Melih Şahin için muayene isteyin belki boşluk vardır yardımcı olurlar 0 (312) 202 64 25
Yok öyle bir şey demedi tekrar muaneye gitmedim ama fiyat artmıştır diyeMerhaba Melih Bey özel bir hastaneyle anlaşmalı mı? Size bir şey söyledi mi
Sizindemi revizyonMelih hoca devlet hastanesinden görevli diye biliyorum geçenlerde konuşmuştum Instagram DM den yazdım bir iki gün sonra cevap verdi gazi hastanesinden diye biliyorum o bölümün numarası vardı bende paylaşayım sekreterden Melih Şahin için muayene isteyin belki boşluk vardır yardımcı olurlar 0 (312) 202 64 25
Bana sormamışsınız ama benim de revizyon bende Melih beye yaptırmayı düşünüyorum. Şubatta yeniden görüşmeye gideceğim eğer özel hastaneyle anlaşmadıysa. Sizin Melih beyde karar verdiniz miSizindemi revizyon
İstiyorum ama fiyat 60 olduysa biraz zor Melih beyin revizyonları çok o yüzden yaptırırsam ona yaptıracağım sizi şubattamı çağırdı?Bana sormamışsınız ama benim de revizyon bende Melih beye yaptırmayı düşünüyorum. Şubatta yeniden görüşmeye gideceğim eğer özel hastaneyle anlaşmadıysa. Sizin Melih beyde karar verdiniz mi
Evet ilk yılım Şubat'ta doluyor. Bu arada 60sa çok uygun kesinlikle. Ben görüştüğümde özel hastaneyle anlaşma ihtimali vardı ve anlaşırsa tahmini 200-250 olabilir demiştiİstiyorum ama fiyat 60 olduysa biraz zor Melih beyin revizyonları çok o yüzden yaptırırsam ona yaptıracağım sizi şubattamı çağırdı?
Ne zaman görüştünüzEvet ilk yılım Şubat'ta doluyor. Bu arada 60sa çok uygun kesinlikle. Ben görüştüğümde özel hastaneyle anlaşma ihtimali vardı ve anlaşırsa tahmini 200-250 olabilir demişti
Merhaba görüştünüz mu melih beyle ameliyat oldunuz mu acabaBn ilk görüşmeye gittim aralıkta yaz dedi bana henüz dönüş yapmadı ama şu an 60 bin civarı sanırım
Merhaba görüştünüz mu melih beyle acabaEvet ilk yılım Şubat'ta doluyor. Bu arada 60sa çok uygun kesinlikle. Ben görüştüğümde özel hastaneyle anlaşma ihtimali vardı ve anlaşırsa tahmini 200-250 olabilir demişti
Hayır kendisinin asistanı beni arayacaktı haber bekliyorum. Haber gelmezse Şubat sonuna doğru ben ulaşacağımMerhaba görüştünüz mu melih beyle acaba
Yok gitmedim ben hala kararsızımMerhaba görüştünüz mu melih beyle ameliyat oldunuz mu acaba
Doktor ikilemi mi ameliyat mı fark ettim de melih beyin revizyonlari cok enliYok gitmedim ben hala kararsızım
Siz de revizyon değil mi kaburgadan kikirdak alacağım dedi mi. Fark ettim de melih beyin reviyonlari çok enliHayır kendisinin asistanı beni arayacaktı haber bekliyorum. Haber gelmezse Şubat sonuna doğru ben ulaşacağım
Doktor olarak kararsızım enli derken anlamadımDoktor ikilemi mi ameliyat mı fark ettim de melih beyin revizyonlari cok enli