• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Herkese merhabalar... Ben de reha hocadan ameliyat olmayı düşünüyorum ama bir türlü randevu alamadım. Ocak 5i bekleyin dediler şimdi de şubatı bekleyin diolar. Ben de ara tatilde ameliyat olmak istiyorum.Ne yapabilirim?

peki reha bey deviasyon ameliyatı yapıyor mu? benim burun kemiğim eğri olduğundan dolayı rahat nefes alamıyorum. hem deviasyon hem estetik yaptırınca maliyeti 3000 tl den daha mı fazla olur acaba. böyle yaptıranlar varsa cevaplarsa sevinirim. madem ameliyat olucam hem nefes almam hem estetik ikisi birarada olsun dedim.

Gingerr benimde burnum kırıktı senin gibi rahat nefes alamıyordum..Ben de ikisi birarada oldum..Hem sağlık hem görüntü..3000 lirayı geçmedi her masrafıyla..

bence yeni ameliyat olcak arkadaşlar doktorlarını iyi araştırsın...

sen reha beye mi ameliyat olmuştun amy lee? Neden memnun değilsin peki..doğal mı değil? üzüldüm senin adına:(

burnum doğal.ben söylemeden kimse anlamıyor.ilk kez bugün biri sordu burnunu mu yaptırdın diye.oda eski burnumu biliyordu.burnumun uç kısmını beğeniyorum.ama kaş arasının biraz altında kemik gibi bişey var.neden böyle anlayamadım.dümdüz değil yani..

amylee ben baktım resimlerine resimde bişi belli değil çok da güzel görünüyor burnun...hem dert etme 1 yılda burun asıl şeklini alır demedi mi reha bey...bence sıkıntı yapma burnun çok hoş...

amylee ben baktım resimlerine resimde bişi belli değil çok da güzel görünüyor burnun...hem dert etme 1 yılda burun asıl şeklini alır demedi mi reha bey...bence sıkıntı yapma burnun çok hoş...
sağol ama dokunduğumda çok kötü hissediyorum.ayrıca orda bi gariplik olduğu anlaşılıyor dikkatli bakınca.resimlerde belli olmadı sanırım.şişlik olmasını umuyorum ama değil gibi. :1no2:

amy lee benim de bir arkadaşım başka bir doktora ameliyat oldu. onunki de senin bahsettiğin gibi ama sorunu tanımlarken dr orda kemik bırakmış, düzgün alamamış dio.
o sölemden öle bişi olduğunu farketmemiştim. elimle dokununca rahatsız oluyorum dio o da. bu arada ben senin resimlerini göremedim malesef. nerden bakıyorum.ben sitede yeniyim de:(

AmyLeee yazan yere tıklayıp profilime girebilirsin.ordanda albüme bakıcaksın..

canım baktım resimlerine. bence çok çok hoş. sölediğin şey için de çok dikkat ettim ama göremedim. sen dokununca eline geldiği için öle düşünüyosun bence. kalkıklığı filan süper olmuş. güle güle kullan:)

teşekkür ederim nilsaa.ben söylemeden kimse farketmiyor ama inceleyince sorun olduğu anlaşılıyor.kontrole gittiğimde öğrenirim artık ne sorun olduğunu :(

amyleee bence burnun profilden çok çok çok güzel olmuş ve yüzüne de çok yakışmış :nazar:
geçmiş olsun güle güle kullan a.s.

profilden sorunsuz görünüyor ama merak ettim nasıl bir sorun oluştuğunu
ben de şubattan sonraki bi tarihte reha beyle görüşecem
herkes memnun oldugunu söylemiş ben de çok kararlıydım ama açıkçası sen sorun oldu memnun değilim diyince biraz korktum ben de fisfisfis
acaba bi de sorun olan kısmın fotografını ekleyebilir misin :utangac:

sorun profilden belli oluyor..resimlere dikkatli bakarsan belki görebilirsin.kaş arasının biraz altında çıkıntı var.çok büyük bi problem değil.belki de geçicidir.çünkü bazen daha az belli oluyor.genel olarak burnumdan memnunum.sadece o kısım biraz sıkıntı yaratıyor..

sorun profilden belli oluyor..resimlere dikkatli bakarsan belki görebilirsin.kaş arasının biraz altında çıkıntı var.çok büyük bi problem değil.belki de geçicidir.çünkü bazen daha az belli oluyor.genel olarak burnumdan memnunum.sadece o kısım biraz sıkıntı yaratıyor..

Canım bence burnun gerçekten çok güzel olmuş..Daha 6 aya kadar iyice o kemikte düzelme olur bence..Mesela benim alçı çıkınca çok düzgün duruyodu..Sonra şişmeye başlayınca benimde kaşımın ortasının biraz aşağısın da kemik çıkıntılı duruyordu şimdi baya azaldı ama senin dediğin gibi dışardan belli olmuyor da elimi değince hissediyorum..Ama dediğim gibi zaman geçtikçe küçülüyor...İlkte ki gibi şiş değil..Bir de benim annem de estetik gürünümün de hiç bir değişiklik olmadan burnundan ameliyat olmuştu..O başka bir doktora ameliyat olmuştu..Ona bakınca nasıl estetik yapmamışlar..Resmen kemiğini de değiştirmişler diyorduk..Ama 6-7 ay sonra baya değişti..1 yıl sonunda da tamamen burnu eski halini aldı..Gerçekten şaşırmıştık..Annem şimdi bana diyor ben ayna da bakınca bakıp durma daha çoook değişir,diyor..O yüzden bence kafana takma..Tekrar diyorum burnun çok güzel olmuş..

mis2001 teşekkür ederim.1,5 aylıkken benimde sadece elimle hissedebildiğim bişeydi.üçüncü aya doğru belirginleşti.ama hergün aynı görünmüyor.sanırım burnum bazen daha şiş oluyor.tatilde kontrole gidip reha beyden gerçekleri öğrenmem lazım:(

Back