bende emekli sandığına bağlıyım.hem estetik oldum hem de burun eti alındı.emekli sandığına bağlı olduğun için fiyatta bi değişiklik olmuyor.
hiç bi artısı yok yani bize.. kötü bi haber oldu bu yaa bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende emekli sandığına bağlıyım.hem estetik oldum hem de burun eti alındı.emekli sandığına bağlı olduğun için fiyatta bi değişiklik olmuyor.
hiç bi artısı yok yani bize.. kötü bi haber oldu bu yaa bilmiyorumkismile
peki reha bey deviasyon ameliyatı yapıyor mu? benim burun kemiğim eğri olduğundan dolayı rahat nefes alamıyorum. hem deviasyon hem estetik yaptırınca maliyeti 3000 tl den daha mı fazla olur acaba. böyle yaptıranlar varsa cevaplarsa sevinirim. madem ameliyat olucam hem nefes almam hem estetik ikisi birarada olsun dedim.
3 ay oldu ve artık bende burnumdan memnun değilim..
sağol ama dokunduğumda çok kötü hissediyorum.ayrıca orda bi gariplik olduğu anlaşılıyor dikkatli bakınca.resimlerde belli olmadı sanırım.şişlik olmasını umuyorum ama değil gibi. :1no2:amylee ben baktım resimlerine resimde bişi belli değil çok da güzel görünüyor burnun...hem dert etme 1 yılda burun asıl şeklini alır demedi mi reha bey...bence sıkıntı yapma burnun çok hoş...
sorun profilden belli oluyor..resimlere dikkatli bakarsan belki görebilirsin.kaş arasının biraz altında çıkıntı var.çok büyük bi problem değil.belki de geçicidir.çünkü bazen daha az belli oluyor.genel olarak burnumdan memnunum.sadece o kısım biraz sıkıntı yaratıyor..