• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

EdenBeast,eğer sekreterden randevu alamazsan hocaya mail at mutlaka,belki randevuyu daha erkene çekebilirsin;) bende öyle olmuştu çünkü.

kızlar bugun 1 ay gecikmelide olsa reha beye gidebildim.. 4 ay oldu tam olarak ameliyat olalı. uzun zamandır burdada dile getirdiğim burun ucu problemimi reha bey de fark etti. genel anlamda çok beğendiğini sölesede ben bunu dile getirince sanırım haklısın dedimafoldumben 4 ay olduğu için müdahelnin erken olacağını söledi ocak ayında gel tekrar ufak bi müdahale yaparız, düzeltiriz dedi.. üzüldüm elbtte bende ister istemez. psikolojik olarak zaten yıpranığınız dönemler geçiriosunuz böle de olunca insanın elinden bişi gelmio. hoş asla pişman değilim reha beye ameliyat olduğuma, bazen nie böle oldu die kendi kendimi yesemde emim ellerede olduğumu düşünüp rahatlıorum en azıından..

bakalım nolcak kızlar ocakta gidicem..yeni ameliyat olan arkadaşlarada büyük geçmiş olsuna.s. aramıza hoşgeldiniz =)

çook sevindim güzel haberlerini aldığıma hazoşcum.
reha hocamla burun ucu düşüklüğü konusunda henfikir olmanız da güzel bir gelişme ben inanıyorum hiç şüphem yoktur ki reha hoca burun ucu revizyonu için elinden gelenin en iyisini yapacaktır kuşkusuz hiç endişen olmasın bu konuda. doktorumuza güven harikadır...
inşallah senin için ufak bi mmüdahaleden sonra daha iyi olur dileğim bu
çok geçmiş olsun
yeni gelişmelerle tekrar görüşmek dileğiyle
çok geçmiş olsun
gözünde büyütmeee bu kadar başarılı olacaktırrrr......
biz reha hoca gibi parmakla gösterilen türkiyenin en önde gelen sayılı plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanına sahibiz
var mı ötesi???

hazenin burun ucu sorunu mu güzel haber.yoksa Reha beyin de bunu farketmesi mi.tekrar müdahale yapılcak olması mı.hazenin canının sıkılması mı?????? anlayamadım çok sevinilecek güzel haber ne acaba :sm_confused:

reha hoca ile hastasının aynı fikirde uzlaşmaları reha hocanın hastasına güven vermesi onu tatmin etmesi
gerkeni yapacak olması daha ne olsun...

herkese merhaba
ameliyat olan herkese geçmiş olsun ve sabır diliyorum iyileşmesini beklerken :Saruboceq:
benim gibi karar verme aşamasında olanlara da allah yardım etsin :Saruboceq:

arkadaşlar ben istanbuldayım ama şubatta reha beyle görüşmek istiyorum ameliyat için
genel olarak herkes memnun sanırım
MEMNUN OLMAYAN VAR MI REHA BEYDEN?
bi de acaba sizce çok zor mu olur istnabuldan kalkıp ameliyat için ankaraya gitmek sonrasında kontroller için gitmek falan
gerçi kontrol zamanına kadar dışarı çıkabilecek hale geliniyor sanırım
bir de gitmeden kendisine ulaşmam mümkün mü acaba ? hani fotograflarla konuşup belki fikir edinirim biraz?
bi arkadaş mail atttığını söylemişti ama mail adresini nerden buldu acaba ?
bi yardım ediverin kızlar yaa :bbo:

reha hoca ile hastasının aynı fikirde uzlaşmaları reha hocanın hastasına güven vermesi onu tatmin etmesi
gerkeni yapacak olması daha ne olsun...
haze tatmin olmuş değil henüz.tekrar aynı psikolojiyi yaşamak zorunda kalıyor.o üzüldüğü için üzülüyorum sadece...

herkese merhaba
ameliyat olan herkese geçmiş olsun ve sabır diliyorum iyileşmesini beklerken :Saruboceq:
benim gibi karar verme aşamasında olanlara da allah yardım etsin :Saruboceq:

arkadaşlar ben istanbuldayım ama şubatta reha beyle görüşmek istiyorum ameliyat için
genel olarak herkes memnun sanırım
MEMNUN OLMAYAN VAR MI REHA BEYDEN?
bi de acaba sizce çok zor mu olur istnabuldan kalkıp ameliyat için ankaraya gitmek sonrasında kontroller için gitmek falan
gerçi kontrol zamanına kadar dışarı çıkabilecek hale geliniyor sanırım
bir de gitmeden kendisine ulaşmam mümkün mü acaba ? hani fotograflarla konuşup belki fikir edinirim biraz?
bi arkadaş mail atttığını söylemişti ama mail adresini nerden buldu acaba ?
bi yardım ediverin kızlar yaa :bbo:

evettttt kesinlikle memnunuz iyi bir cerraha sahbiz harika bir hekim mükemmel bir insan...
gözüm kapalı önerebilirim reha hocayıııı.
ben reha hoca için kalkıp maraştan ankaraya gittim reh hocaya ameliyat olabilmek için istanbul ki hiçbişey.. zaten ameliyattan sonra 5 kez seyrek aralıklarla kontrole çağırılıyorsunuz 1-3-6-1 yıl aralıklarla gidiyorsunuz aksi bi durum sözkonusu olmadıkça..
evet 1 aya kadar toparlıyorsunuz kendinizi zaten morluklar falan dağılmış ouyo..
şimdiden kolay gelsin
geçmiş olsun
reha hocayla başlayan ameliyat yolculuğunuz baaşarıyla son bulsun inşalllah...

çok teşekkür ederim henüz ameliyata karar vermiş değilim benim burnum çok büyük çünkü doğal olarak iyi sonuç alamazsak diye korkuyorum baya törpülenmesi gerekiyor çünkü neyse kendisi bu konuda yardımcı olacaktır sanırım
teşekkürler cevap ve adres için

meraba arkadaslar ben yeni üye oldum.bnde burnumu yaptırmak istiyorum ancak bir turlu karar veremiorum.reha beyin adını çok duyuyorum hatta çok yakın bir arkadasım ona yaptırdı burnunu.ancak tam istedigim gibi olmadı.ben biraz kavisli küçük kalkık bir burun istiyorum.arkadasımınki çok asırı dogal oldu.bende tam emin olamadım haliyle reha bey konusunda.eminim çok iyi bir doktor ama bnm istedigim gibi yaparmı .sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum.hatta mümkünse resmlerinizi yollmanızı.reha beyin bikaç amilyatını daha gormeliyim.yanlız kızlar deddigm gibi yeni uyeyim daha tam siteyi bilmiorum.o yuzden mail adresimi verebilirim gondericek olanlara .lütfen yardımcı olun bana...melike ozelliklede senden yorum bekiorum

meraba arkadaslar ben yeni üye oldum.bnde burnumu yaptırmak istiyorum ancak bir turlu karar veremiorum.reha beyin adını çok duyuyorum hatta çok yakın bir arkadasım ona yaptırdı burnunu.ancak tam istedigim gibi olmadı.ben biraz kavisli küçük kalkık bir burun istiyorum.arkadasımınki çok asırı dogal oldu.bende tam emin olamadım haliyle reha bey konusunda.eminim çok iyi bir doktor ama bnm istedigim gibi yaparmı .sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum.hatta mümkünse resmlerinizi yollmanızı.reha beyin bikaç amilyatını daha gormeliyim.yanlız kızlar deddigm gibi yeni uyeyim daha tam siteyi bilmiorum.o yuzden mail adresimi verebilirim gondericek olanlara .lütfen yardımcı olun bana...melike ozelliklede senden yorum bekiorum

Doğal burun istemiyorsan bi kere daha düşün ve sana göre bariz fark olsa bile kimse sen ameliyat olduktan sonra anlamadıgında üzüleceksen.. başka doktorlarla da görüş derim..

yani paktencim sence raha hoca benim istedigim tarzda burun yapamıyormu?peki senin bana onerecegin sonuçlarını gozunle gordugun bir doktor varmı benim istedigim tarzda burunlar yapabilen.reha içinde hala çok kararsızım.bana bikaç fotgraf lazım gozumle gormem lazım.

eldu reha bey kücük kavisli burun yapamıyor diye birşey yok.doğal burunlar yapmayı tercih ediyor.bence bu çok büyük bi başarı.çünkü ameliyat sonrası seni tanımayan insanların burnuna bakıp estetik yaptırmış demesi hoş olmuyo bence.sana bütün olarak bakılmıyor sadece burnun dikkat çekiyor.bence görüşüp ne istediğini anlat.belki istediğin burun reha beye göre de uygundur..resmini görmek istediğin kişileri arkadaş olarak eklersen karar vermende yardımcı olabilir.

yani paktencim sence raha hoca benim istedigim tarzda burun yapamıyormu?peki senin bana onerecegin sonuçlarını gozunle gordugun bir doktor varmı benim istedigim tarzda burunlar yapabilen.reha içinde hala çok kararsızım.bana bikaç fotgraf lazım gozumle gormem lazım.

hayır öyle bir tasarrufta bulunmak çok yanlış olur, bizzat hastası olarak, kaldıki burun görünüşüyle ilgili sorunlarım olmasına rağmen kendisini her zaman tavsiye ederim. benimki sadece hem tecrübeyle hem de burdan gördüğüm onlarca fotoğrafla sabit. Beklentilerin karşılanmayabilir, mutsuz olabilirsin .. bence. doktor önermem de zaten söz konusu değil, bu başlıkda Reha hocanın hastaları bilgi paylaşımında bulunuyor.. Hem de bu iş ciddi bir iş yani ona git buna yaptır demek aklı başında kimsenin yapacagı şey değil..

Kızlar..Başka resimler de ekledim..

ya benim en büyük korkum profilden güzel görünüp de önden güzel görünmemesi ama maşallah seninki her açıdan çok güzel görünüyor :nazar:
bu kadar erken olmasına rağmen hem de
maşallah canım çok da doğal duruyor eski burnun da çok büyük olmadığı için :nazar:
çok geçmiş olsun darısı herkesin başına

ya benim en büyük korkum profilden güzel görünüp de önden güzel görünmemesi ama maşallah seninki her açıdan çok güzel görünüyor :nazar:
bu kadar erken olmasına rağmen hem de
maşallah canım çok da doğal duruyor eski burnun da çok büyük olmadığı için :nazar:
çok geçmiş olsun darısı herkesin başına

Canım çok teşekkür ederim..Ben de ameliyat olmadan önce çok araştırdım..Ama farklı farklı doktorları araştırınca insan iyice bocalıyor..En iyisi çoğu kişiden olumlu eleştiriler alan birinde karar kılmak..İnşallah sen de uygun birine karar verip hayırlısıyla gönlüne göre bir buruna kavuşursun..

Back