Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miss geçmiş olsun...bu arada burnun çok guzel olmus bnm istedigim şekilde olmus tam.kalkık olmus ki ucu suanda şiş hala 2 aya fln daha da super olcak.peki sen yaptırmadan once reha beye kalkık olsun fln die belirttinmi onu merak ediorum.?????*yoksa sen hiç birsey demeden kendisimi bu şekilde yaptı.ben arkdasımın kontrolunde reha beye kalkık istedigimi soledim hatta bi resim gosterdim yaparız istedigin gibi fln deddi .ama arkadasım bu tarz seler solemeden girdi amilyata onun ki daha duz olmustu.senin burnunu gorunce reha bey için baya bi ikna oldum.ama hala bikaç kişiden gormeye ihtiyacım var
mis2001 çok şeker bi burun olmuş çok kibar gerçekten, nazar değmesin.
Asıl reha hocanın küçük kavisli bi burun yapmamasına değinmek istiyorum, reha hocayla görüştüğümüzde bana hasta seçtiği için bazılarının kızdığını fakat yüzlerine gitmeyecek, olmayacak burunlar istedikleri ve mutsuz olacakları burunları yapmayacağını söylemişti, eğer senin yüzüne yakışacağını düşünürse zaten oda söylüyor neler yapacaklarını ozaman söylersin oda sana yakışıp yakışmama durumuna göre karar verir, zaten senin her dediğine evet diyen doktor çokta profesyonel değildir, kendi fikrinide söyler sen kabul edersin veya etmezsin,
burun kalkıklığı diyorsunuz bunun, çeneye elmacık kemiklerine bisürü yere göre oranı var, geniş bi yüze dar ufak bi burun yaparsa zaten çirkin olursun.
ben hocaya bıraktım ve tam istediğim gibi oldu, umarım sizlerde gönlünüze göre burunlara sahip olursunuz
mis2001 burnun çok hoş olmuş.reha bey yine harika bir sonuç çıkarmış.ameliyat olalı ne kadar oldu bilmiyorum ama henüz kaş aran şiş orasıda inince biraz daha kavisli olucak burnun ve daha da güzel gözükücek.kalkıklığı da çok oranlı bence.çok çok güzel olmuş canım güle güle kullan.
Teşekkür ederim canım..Daha ameliyat olalı 3 hafta oldu..