• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Oske06 ve Amyleee çok teşekkür ederim ..Bana bazen çok tuhaf geliyor..Alışamadım hala..Gerçi daha çok erken...

miss geçmiş olsun...bu arada burnun çok guzel olmus bnm istedigim şekilde olmus tam.kalkık olmus ki ucu suanda şiş hala 2 aya fln daha da super olcak.peki sen yaptırmadan once reha beye kalkık olsun fln die belirttinmi onu merak ediorum.?????*yoksa sen hiç birsey demeden kendisimi bu şekilde yaptı.ben arkdasımın kontrolunde reha beye kalkık istedigimi soledim hatta bi resim gosterdim yaparız istedigin gibi fln deddi .ama arkadasım bu tarz seler solemeden girdi amilyata onun ki daha duz olmustu.senin burnunu gorunce reha bey için baya bi ikna oldum.ama hala bikaç kişiden gormeye ihtiyacım var

mis2001 çok şeker bi burun olmuş çok kibar gerçekten, nazar değmesin.
Asıl reha hocanın küçük kavisli bi burun yapmamasına değinmek istiyorum, reha hocayla görüştüğümüzde bana hasta seçtiği için bazılarının kızdığını fakat yüzlerine gitmeyecek, olmayacak burunlar istedikleri ve mutsuz olacakları burunları yapmayacağını söylemişti, eğer senin yüzüne yakışacağını düşünürse zaten oda söylüyor neler yapacaklarını ozaman söylersin oda sana yakışıp yakışmama durumuna göre karar verir, zaten senin her dediğine evet diyen doktor çokta profesyonel değildir, kendi fikrinide söyler sen kabul edersin veya etmezsin,
burun kalkıklığı diyorsunuz bunun, çeneye elmacık kemiklerine bisürü yere göre oranı var, geniş bi yüze dar ufak bi burun yaparsa zaten çirkin olursun.
ben hocaya bıraktım ve tam istediğim gibi oldu, umarım sizlerde gönlünüze göre burunlara sahip olursunuz

miss geçmiş olsun...bu arada burnun çok guzel olmus bnm istedigim şekilde olmus tam.kalkık olmus ki ucu suanda şiş hala 2 aya fln daha da super olcak.peki sen yaptırmadan once reha beye kalkık olsun fln die belirttinmi onu merak ediorum.?????*yoksa sen hiç birsey demeden kendisimi bu şekilde yaptı.ben arkdasımın kontrolunde reha beye kalkık istedigimi soledim hatta bi resim gosterdim yaparız istedigin gibi fln deddi .ama arkadasım bu tarz seler solemeden girdi amilyata onun ki daha duz olmustu.senin burnunu gorunce reha bey için baya bi ikna oldum.ama hala bikaç kişiden gormeye ihtiyacım var

Canım öncellikle çok teşekkür ederim..Ben Reha Bey'e kalkık olmasın dedim..O da yok hafif kaldıralım bak çok güzel olacak beğeneceksin dedi..Yani tamamen kendisi yüzüme yakışanı yaptı..

mis2001 çok şeker bi burun olmuş çok kibar gerçekten, nazar değmesin.
Asıl reha hocanın küçük kavisli bi burun yapmamasına değinmek istiyorum, reha hocayla görüştüğümüzde bana hasta seçtiği için bazılarının kızdığını fakat yüzlerine gitmeyecek, olmayacak burunlar istedikleri ve mutsuz olacakları burunları yapmayacağını söylemişti, eğer senin yüzüne yakışacağını düşünürse zaten oda söylüyor neler yapacaklarını ozaman söylersin oda sana yakışıp yakışmama durumuna göre karar verir, zaten senin her dediğine evet diyen doktor çokta profesyonel değildir, kendi fikrinide söyler sen kabul edersin veya etmezsin,
burun kalkıklığı diyorsunuz bunun, çeneye elmacık kemiklerine bisürü yere göre oranı var, geniş bi yüze dar ufak bi burun yaparsa zaten çirkin olursun.
ben hocaya bıraktım ve tam istediğim gibi oldu, umarım sizlerde gönlünüze göre burunlara sahip olursunuz

Canım çok teşekkür ederim..

Burun yaptiriken mutlaka doktorun gorusunude almak lazim ben illa sole istiyorum dendiginde sonuc facia olabilir. Adamlarin isi bu istediklaerimizi soylemeliyiz elbette ama doktorlarin gorusleride cok onemli bakin reha hoca miss'e ne guzel bi burun yapmis

ewet hakketen miss e çok hoş bir burun yapmıs ucu çok hoş olmus.ellerine sağlık reha bey in darısı da benim basıma işallh...

mis2001 burnun çok hoş olmuş.reha bey yine harika bir sonuç çıkarmış.ameliyat olalı ne kadar oldu bilmiyorum ama henüz kaş aran şiş orasıda inince biraz daha kavisli olucak burnun ve daha da güzel gözükücek.kalkıklığı da çok oranlı bence.çok çok güzel olmuş canım güle güle kullan.

mis2001 burnun çok hoş olmuş.reha bey yine harika bir sonuç çıkarmış.ameliyat olalı ne kadar oldu bilmiyorum ama henüz kaş aran şiş orasıda inince biraz daha kavisli olucak burnun ve daha da güzel gözükücek.kalkıklığı da çok oranlı bence.çok çok güzel olmuş canım güle güle kullan.

Teşekkür ederim canım..Daha ameliyat olalı 3 hafta oldu..

Teşekkür ederim canım..Daha ameliyat olalı 3 hafta oldu..

oooooo.yeni değil daha yepisyeniymiş.eminim burnun tam oturdumu süper olucak.benim 1 sene 3.5ay olucak burun ucum şişti benimde biraz.zaten en geç inen yer orası oluyomuş .yılbaşı için 1 ay sonra eve geldim evdekiler burnun daha da küçülmüş dediler.burnunun ucu inmiş bariz belli oluyo dediler.düşünün bendeki şişlik daha yeni iniyo sizlerin ameliyatları daha yeni ne kadar çok değişicek ve güzelleşicek.beklemesi biraz sancılı oluyo ama sonuca değer.

reha bey mikro kesme yöntemimi kullanıyor?Aksi taktirde geç iyileşme söz konusu oluyorda.Mikro kesi yönteminde ne tampon kullanılıyor ne iz kalıyor.Ayrıca çok çok erken iyileşme oluyor.

reha bey genel olarak açık mı kapalı mı yapıyor ameliyatları arkadaşlar?
bi de hangisini tavsiye edersiniz?
ikisinin de riskleri var kapalıda bi delik diğerinden büyük oluyor genelde deniyor
açıkta da dikişler belli olabiliyor veya asimetri olabiliyor dikiş sırasında

ya epeydır bakmıyorum neler varmıs:)calicice reha bey kapalı yapıyor ve bıldıgım kadarıyla acıkta onde burundelıklerının bıttıgı yerde ız oluyormus.bır burun delıgı kapalıda kucuk oluyor demıssın evet bende suan bır burun delıgım dıgerıne gore kucuk.baslarda bıraz nefes almada sorun yasamıstım suan 8 ayı yarıladım ve nefes almam baya duzeldı şişlerinde etkısı var elbette ama kapalı amelıyet bence daha ıyı her sey ıcerde kalıyor:D

Slm Ladyanna en kıdemlimiz olarak bir resim ekleyebilir misin?? Burnun ne kadar değişmiş farkı farketsek...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum, burnumdan muzdaribim ve sanırım reha beyde karar kıldım çok istiyorum ameliyat sonrası sorunsuz ve istediğim gibi bi burnumun olmasını bugün randevu için aradım fakat yarın proğramı belli olacakmış bakalım artıkın

miss geçmiş olsun canımm listene benide alırmısınn burnunu görmek çok isterimm..

Arkadaşlar ben öğretmenim yani emekli sandığına bağlıyım. Bu sizin ödediğiniz 2500-3000 tl yi devletin karşılaması gibi bi durum var mı? Yoksa siz de sağlık sigortalısınız da buna rağmen mi bu kadar ücret ödediniz? Bir de şunu sormak istiyorum: estetik amaçlı değil de nefes alamadığım için ameliyat olsam yine bu miktarda ödeme yapıyor muyum?Bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler...

bende emekli sandığına bağlıyım.hem estetik oldum hem de burun eti alındı.emekli sandığına bağlı olduğun için fiyatta bi değişiklik olmuyor.

peki reha bey deviasyon ameliyatı yapıyor mu? benim burun kemiğim eğri olduğundan dolayı rahat nefes alamıyorum. hem deviasyon hem estetik yaptırınca maliyeti 3000 tl den daha mı fazla olur acaba. böyle yaptıranlar varsa cevaplarsa sevinirim. madem ameliyat olucam hem nefes almam hem estetik ikisi birarada olsun dedim.

Back