Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Doa Rutkay, Evini InStyle Home dergisine at.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ay çok yorucu bir ev herşey ortada
özellikle yemek masasının ordaki tablo çok korkunççç

arkadaslar evını yeni yapan ve cok arastıran bırı olaraktan soylemelıyım ki Doga Rutkayın evındeki tum mobilyalar ikea, ama sandalyeleri ayrı renk secmıs olması cok basıtlestırmıs, o guzelım beyaz koltuga sadece beyaz sandalye almıs olsaydı cok daha guzel bır yemek odası olurdu alkisalkisalkis

hersey ortalıkta sevmem ben toz olur dagınık durur o sebepten ama evınde mutluluklar doga hanıma

biraz Avrupayi bir ev ..
çok karışık ve zevksizce döşenmiş geldi bana..

o kadar zengin olcam da evim böyle olacak.. pehh:umursamaz:

ben beğenmedim
ne bulduysa doldurmus resmen

tablolar,domuzlu kumbara ve diğer aksesuarlara bayıldım,babasıyla siyah beyaz fotoğrafta çok güzel beğendim

bende o cekmece içi bölmelerınden arıyorumm yaaaa... yatak odamdakı makyaj masamın cekmecesıne gerekıyor.... nerden bulabılırız acep ??

çok kalabalık ya hergün o kadar ıncığın cıncığın tozu nasıl alınır bilmem ben yetişemem valla :hulya:
hele mutfak dolabından çıkan fareye bittim akannehir

Bekar evi için oldukça ideal bence sanki 10 kişi yaşıyor gibi koca koca evlerde orta yaş kadını evleri olanlar bana garip geliyor oldukçada düzenli ayrıca.

bazıları beğenmemiş ama bence güzel birde herkesin kendi zevki o orda huzur buluyorsa çok güzeldir ama cennet gibi bir yerde olsanız orası size cehennem gibi gelir ben beğendim güle güle otursun sağlıkla mutlulukla allah herkese başını sokacak bir ev nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…