Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuDoa Rutkay, Evini InStyle Home dergisine at.
Ben onlar kadar para kazanmış olsam bugun kadıköy deki antikacılar çarşısını gezdim ve hayran kaldım eskiden el işçiliği çalışmaları çok güzelmiş şimdiki gibi kalitesiz baştan savma değilmiş ikeadaki çok çabuk kırılıp dökülen ürünlere para vereceğime bir kaç parça az ve öz antika eşya alırdım...
herseyini ikadan almis
pek begenmedim acikcasi.... eeet sicak samimi ama bende o kadar para olucak daha modern ve hos döserdim evimi benim kendi evim bile onun kinden daha modern ve hos (tabi zevk ve renk meselesi)
çok karışık geldi heryerde bişey var,o evin temizliğini düşünemiyom toz almak ölümdür herhelde hehebana gelirler o evde, toplar fıydırırım çoğunu hihi tabi tercih meselesi ben sadelikten yanayım çok aşırı biblo falan yorar beni
herşey göz önünde çok kalabalık geldi bana.benim gözlerimi yorar.benim evimde herşey dolaplardadır.kesinlikle biblom yoktur.sade,ferah ve geniş bi ev.doğanın zevkide böyleymiş demekki.
Gayet modern dekore edilmiş.. Fakat çok fazla gereksiz şey ortalarda.. Birde dergiye resim çektirmek için toparlanmış ve temizletilmiş olduğunu düşünürsek.. Herhangi bir zamanda ve dağınıkken düşünmek istemem doğrusu -tatlicadiarzu-