• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Doa Rutkay, Evini InStyle Home dergisine at.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok kalabalık..bakarken yordu beni, her şey her yerde...yaşamak için değil de fotograf çektirmek için iyi...

Ben onlar kadar para kazanmış olsam bugun kadıköy deki antikacılar çarşısını gezdim ve hayran kaldım eskiden el işçiliği çalışmaları çok güzelmiş şimdiki gibi kalitesiz baştan savma değilmiş ikeadaki çok çabuk kırılıp dökülen ürünlere para vereceğime bir kaç parça az ve öz antika eşya alırdım...

herseyini ikadan almis
pek begenmedim acikcasi.... eeet sicak samimi ama bende o kadar para olucak daha modern ve hos döserdim evimi benim kendi evim bile onun kinden daha modern ve hos (tabi zevk ve renk meselesi)

çok karışık geldi heryerde bişey var,o evin temizliğini düşünemiyom toz almak ölümdür herhelde hehe:-)bana gelirler o evde, toplar fıydırırım çoğunu hihi:-) tabi tercih meselesi ben sadelikten yanayım çok aşırı biblo falan yorar beni:-)

acaip karışık geldi gözüme..heryerde bişeyler var..çok fazla aksesuar kullanmış..böyleyken bile gzö yoruyor bide karışsa düşünemiyorum o evi..

herşey göz önünde çok kalabalık geldi bana.benim gözlerimi yorar.benim evimde herşey dolaplardadır.kesinlikle biblom yoktur.sade,ferah ve geniş bi ev.doğanın zevkide böyleymiş demekki.

eşyalar tek tek bakıldığında çok hoş, sıcak, cool, salaş , modern ama bir çok güzel şey

biraraya gelince göz yorabilir bence... Mudo yada İkea yı geziyormuş gibi hissettim o

yüzden beğendim kaydirigubbakcemile3

ama kendim için

bu eşyaların yarısıyla ev döşerim diye düşünüyorumyerimseniben

Gayet modern dekore edilmiş.. Fakat çok fazla gereksiz şey ortalarda.. Birde dergiye resim çektirmek için toparlanmış ve temizletilmiş olduğunu düşünürsek.. Herhangi bir zamanda ve dağınıkken düşünmek istemem doğrusu -tatlicadiarzu-

ben pek begenmedim desem kizmazsiniz umarim, cok kalabalik cok esya cok detay var göz bozuyor

Back
X