İşte Denediğim Pütün Katı Parfümler İçin Yorumlarım
(daha önce yorumladıgım kokulardan sonra yenı denedıgım kokuları da eskı yorumuma ekledım arkadaslar kokuları denedıkce ekleye ekleye gıdecegım )
Melisa Solid Parfum ; Melisa kreminin kokusunu beğendiğimden melisa katı parfümden de çok şey bekliyordum beğeneceğimi umut ediyordum ama umutlarımı suya düşürdün be melisa seni sürüp dolaşırsam benim, hacı ziyaretine gittiğimi tam çıkarken hacı teyzenin dur sana koku süreyim dediğini düşünebilirler bir dahaki sipariş listemde yoksun, elendin melisa.
Fleur Solid Parfum ; Katı parfumlerın içinde bitki kokusu gibi değil de tam bir parfüm kokusu gibi olan bir koku, güzel çiçekimsi bir parfüm kokusu ama hani parfümleri yaz için kullanmalı kış için kullanmalı diye ayırırız ya ben kokuyu kış için tercih ederdim evet kışlık listem için bir kenarda dur sen şimdilik, mersin çiçeği.
Lemon Flower Solid Parfum ; Evet arkadaşlar zaten bu kokunun tarfini alın elinize limonu koklayın kabuğunu diye yapmıştım, limon çiçeğinin yaz için ferah ideal bir koku olacağını düşünmüştüm ama birebir limon gibi kokacağını da düşünememiştim. Yok yok sen bana göre değilsin limon çiçeği üzgünüm sen de listemden elendin.
Mimosa Solid Parfüm ; İlkbaharda dışarıda yürüyüşe çıktığınızda burnunuza baharın değişik değişik kokuları gelir sonra o kokuları ayırt etmeye başlarsınız "yakınlarda bir mimoza ağacı mı var acaba çiçeklerinin kokusu güzel güzel geliyor" dersiniz ya e fazla söze hacet yok tam da o koku bu koku. Mimoza listemdesin.
Basik Solid Parfüm ; Oldukça ağır bir kokusu var zaten diğer arkadaşlar bu kokunun erkek kokusu olduğunu söylemişlerdi bir erkeğin teninde nasıl kokar bilmiyorum en iyisi ben yorum yapmayayım bu kokuya. Listemde yoksun artık basil. :26:
Pedesa Solid Parfüm ; Katı parfumlerın içinde bitki kokusu gibi değil de tam bir parfüm kokusu gibi olanlardan bir diğeri de pedesa. Pedesa da bence sonbahar kış mevsiminde kullanınılabilek bir koku fakat kişisel koku beğeni zevkime pek uymadığın için yeniden sipariş verilecekler listemde yoksun pedasa.
Lilium Solid Parfüm ; İşte baharın çiçeksi kokularından bir tanesi daha üstelik hafif ama hoş güzel bir koku yaz mevsiminde kullanmaya da gayet uygun, şu ana kadar denediğim katı parfümlerin içinde favorim olarak listenin başına yerleştin lilium, tebrik ederim seni.
Paçuli Solid Parfum ; Paçulı nedır bu koku elıme gecınceye kadar bılmıyordum ilk kokladıgımda burnumda hıssettıgım kokunun bır erkege daha cok yakışacagını dusundum ve yanımda bulunan bır erkek arkadasa koklattıp surdum gayet guzel buldu kokuyu ve sonra da erkek kardesıme koklattım o da begendı ve ona hedıye edıverdım, o da duştan sonra koltuk altlarına sursun guzel guzel koksun bakalım. Sonradan paculi nedir diye arastırdıgımda, Hindistan'a özgü çalımsı bir naneden buhar damıtımı yolu ile elde edilen bir esans yağı oldugu ve erkek kokularında da baz olarak kullanıldıgı bılgısıne ulastım ayrıca Paçuli aromasının aşka ve zenginliği davet ettiğine dair bir inanç varmış, hıı hımm gerçekten öyle midir acabaa.. Bu bılgılere ulasmam benı sevındırdı cunku vaybe ne burun varmıs bende hemen de anlamısım bu kokunun erkeklere daha cok yakısacagını dıyıp olayın ıcınden kendı payımı da çıkartıverdım
Gül Solid Parfum ; Aşagı yukarı hepımız gul suyunun kokusunu bılıyoruzdur e bunun da kokusu çok farklı değil sadece bıraz daha yagımsı bır gul kokusu. Nedendır bılmem ben gulsuyu kokusunu hep yaslılara daha çok yakıstırmısımdır, bu kokuyu da yaslılara daha cok yakıstırdım ve 70 lik teyzem şu sıralar hazır bızde mısafırken gul solıd ona guzel bır hedıye olacak.
Arkadaşlar katı parümlerden sipariş vermeyi düşünen kokularını merak edenler için yorumlarımı yaptım, ben almadan önce oldukça merak ediyor kokuları yorumlayan arkadaşların yorumlarını ilgiyle takip ediyordum fakat elbetteki koku beğenisi tamamen kişisel zevke göre değiştiğinden benim beğenmediğim bir kokuyu bir başka arkadaş çok beğenebilir e onun için de oda alacak koklayacak bize yorumlarını yapacakkk... Hadi güzel güzel kokalım cicişler