Doa Kozmetik Ürünleri

Oooofff kargom hala gelmedi...

Kargo ile ilgili sorun varmıs ya sızınkı de ondan gecıkmıs olabılır benım gecen hafta başı verdığım sıparıs geçtiğimiz cuma gelmesı gerekıyormuş dün geldı.
Ptt kargonun fıyatı uygun ama geç dagıtım yapıyor dıye bılıyorum, neyse kı bozulacak urunler degıl gelenler, insan merak edıyor işte baska sorunlar mı çıktı kargo kayboldu mu yanlıs adrese mı gıttı falan dıye, yoksa beklemek sorun olmazdı.

Kızlar siz hele benim saçları görsenız hem uzadı hem de masallah bir bakımlı bir güzel. Tabi hafta da bir saç uzatma yağı. Toplamda dört kutu keratinli saç maskesi doa şampuan ve önce ki sayfalarda bir arkadaşın bahsettiği bir yağ karışımı vardı. Doa ya hazırlatıyodu içinde hindistan cevizi yağı shea butter ne ararsan var. Bir kaç kez de o karışım eski nesil doa saç kremi derken 3. Aya girdim doa ile . Saçlarım cok güzel kızlar bana kızıyorlar hala ne bakımı yapiyorsun ipek gibi saçlara diyorlar. Vallahi bu kadar emek verdim bundan sonra böyle. :-D

Biliyorum canım, benim kargoda kaybolmuş zaten...
Dün doayla konuşmamızda öyle söylediler. Kargo firmasını değiştirmelerini önermiştim, değiştirmişler sağolsunlar.
Bidaha bu tarz sorunlarla karşılaşmayız umarım.

Normalde şöyle olmalı; gün içinde saat: 16:00'a kadar verilen siparişler hemen kargoya verilip, ertesi gün müşterilere ulaşır..
16:00'dan sonra verilenler ise, ertesi gün kişilerin eline ulaşır..

Olay aslında böyle olmalı...

Aman aman neyse kargo şirketi değişsinde...

biraz önce aradım bende aslında haftaya ankaraya gidicem kendim gidip alayım kargo falan uğraşmayım dedim telefondaki beyefendi baya bi ilgilendi saolsun şu anda kargo için görüşmeye geldim haftaya siz gelince arayın bizi biz arkadaşları evinize yollayalım boşuna zahmet etmeyin dedi bide şu alerjilerle ilgili sorunlar için denemeniz lazım dedi bende haftaya alıcam inşallah

O maskeyle nasıl baş ettiler hayret
Benim siparişime az daha var canım...Ellerinde kaldıysa yollarlar zaten

Amonra'nın anlattığı şekilde
2 kaşık saç kremi
2 kaşık su
2 fırt badem yağı (pompalı şişemiz var ya efendim kaşık hesabı yapmıyoruz artık)

Aaa ben de saçlarıma böyle cila yapıyorum eski nesil kremle
Su koymuyorum ama..
Amonra sen de mi böyle yapıyorsun boyanı?
Ben de kendimi bişey sanıyordum ne güzel bişey keşfettim diye

Şu boya işinin sonucunu merakla bekliyorum..

Son düzenleme:
Benide sabah süratten aradılar geri dönüş yaptım niye aradıklarınıda bilimiyorlar üstüne sorduğum sorularada cevap veremiyorlardı
Bende özcan beyi aradım sizleri de bilgilendirmemi rica etti
sürat kargonun merkezinde gönderilerle uğraşıyor 60 tane kargo epey karışık durumda
kimi kargolar gitmiş, kimi gönderileri adresleri birbirlerine karıştırmışlar çözmeye calışıyor
pazartesiden itibaren aras kargo ile siparişlerimiz sorunsuz gelecek

Bende iki gündür kargom bugün gelmese olur mu falan diyorum kendilerine okulda oluyorm tüm gün bugünde anca gelebildim. belki bugün getirirler benimkini ama yoğunmuşlar, yarın gelir belk, benimkide.
Birde kızlar ben şimdi eski nesil saç kreminden sipariş etmiştim. Onu duşta normal saç kremi gibi kullanıyım mı? yoksa bekletip mi biraz durulayım?
bu aralar maske falanda yapmam sanırım baz olarak kullansam diye düşündüm de keratini daha yeni yaptığım için. Ama gelince kullanmak istiyeceğim sizce nasıl kullanmalıyım?

Son düzenleme:

Canım dilediğin gibi kullanabilirsin..Her iki türlü de olur..
Normal krem gibi kullanacaksan biraz sulandırıp öyle kullan mavikuş gibi..
Daha az kullanmış olursun

yıllardır böyle yapıyorum canım ben

kızlar şu an saçımda hindistan cevizi yağı
ve oryal var
bakalım açılacak mı açılırsa yıpranacak mı
öncesi fotosu çektim sonrasına bakıcaz artık

sev cnm zaten sevdiriyor kendini bide acındırmasa içim gidiyo
denemeni bekliyor olucam düşünsene ya ne kadar güzel bişey olucak röfle sonrası pırıl pırıl saçlar aman allahım düşündükçe kendi kendime yok cnm diyorum

acıların pisisi o:)
önlerde denedim şimdilik daha önce saçlarım oryalle elimde kaldığından dolayı temkinliyim
ön tarafa diplere gelmeden boyunca sürdüm
bakalım nolcak 5 dk oldu hiç açılma yok olmayacak mı acaba ya

Son düzenleme:

:26: açılma yokmu :44:
belkide geç açıcak ama zarar vermicek ne bilim kötüsünü düşünmek istemiyorum

Son düzenleme:
açılıyooo açılıyooo
ama yavaş yavaş böyle olması daha iyi
şu an çikolta kahve bakıra çalan bi rengi var 10 dk oldu yaklaşık

Evet arkadaşlar canlı canlı sonuçları alıyoruz bizi izlemeye devam edin an be an sonuçlar burada
Alem kızlar...

oryalden önce sadece hindistan cevizi yağımı sürdünüz başka bişi karıştırdınızmı sonucu dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…