- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Çok saçma bence madem birtakım ürünün fikir babalığını yaptınız..Bunun özürünü bur dan beklemek...
Burası Kadınlar kulübü'nün bir forum sayfası..Yani burası doa kozmetiğin kendi sayfaları değil..
Sadece ürün kullanıcılarının gelip kullanmış olduğu ürün hakkında beğenip beğenmediklerini yazmış olduğu ve fikir alış-verişinde bulunduğu bir FORUM...
Yetkililere kendi internet sayfası yada mail adreslerinden ulaşsanız diyorum.....
Neyin fikir babası? asitlerin mi? Yoksa kimyasal peelingin mi?
Orjinal kınanın da fikir babası mavikuştu, keşke izin alsalarmış..
Artı ben şunu anlayamadım, sana yazılan onca -gayet mantıklı- cevap varken, genele yazdığım 2 cümleyi bu kadar neden kendine dert edindin?
Özür dileyecek biri varsa, bu senden başka kimse değil..
Konuya dalış şekline bak, bir de sana verilen cevaplara...
Sen " neden benden icazet almadınız, benim üstümden nemalanıyorsunuz" dersen, biri de çıkar sana "hayırdır sen kimsin kardeş?" der..
Emin misin?
Bence icazet kelimesin yerini fazlasıyla bulmuş..
Bence bu konu üzerine daha fazla yorum yapma, iç yüzünü bilmediğin bir konuda yanlış mesajlarla tatsızlık yaratma boş yere kırgınlık olmasın zira yanlış yoldasın... Özrü özellikle buradan bekliyorum ki neyin ne olduğunu anlayın. Gayet basitçe çözülecek bir konu,
Evet Kılıç çok haklısın sana haber vermemiz gerekirdi, işlerimiz yolunda gitmiyor sıkıntımız var seni kırdıysak özür dileriz, bu bile yeterli benim için...
Beklemedeyim bakalım :)
Diren81, DOA müşterilerinden icazet almak zorunda değil elbet ama benden almak zorunda çünkü ben müşterileri olmayı bırakalı çok oldu... Eğer piyasaya çıkartılan ürüne benim elim değdiyse veya fikir babası bensem, günlerce emek verip didindiysem bunu beklemem gayet doğal...
Artık gerisinide size Özcan Bey anlatır, kendisine buradan söz hakkı veriyorum artık foruma üye mi olur yoksa birinizin ağzından bir özür mektubu mu döşer bilemiyorum ama paranın ve hediyelerin satın alamayacağı şeylerden ikisi dostluk ve güvendir ki kendisi bunu iyi bilir...
Bu mesajın üzerine hala saçma sapan mesajlar yazan olursa da artık pes derim...
Özcan Bey bile hatalı olduğunu kabul edip özür diledi siz hala posta koyma derdindesiniz... Ha ama tabii asıl özrü buradan bekliyorum ki bu icazet kelimesi yerini bir bulsun...
Tam tersi yeri burası zira burada fikir alışverişinden çok doa ürünlerinin reklam sayfası haline dönüşmüş, karşılıklı fikir alışverişi güzeldir ki buna bende katkı sağladım shea yağı, pirinç kepeği yağı konularında lakin mevzu sizi aşar bu yüzden eğer rahatsız oluyorsanız mesajları okumadan atlayın derim zira eğer işin içine hem doa, hem ben hem KK karıştıysa demek ki mevzu kk üzerinden çözülecek...
Unutmadan henüz piyasaya çıkmamış ürünlerin bile buradan ilan ediliyor olması herhalde aklınıza bir şey getirmiyor...
Kısaca, bekleyin ve görün, rahatsız olan varsada kendi problemi, o özür buradan dilenecek, kendilerine mail ile de belirttim zaten :)
Bence bu konu üzerine daha fazla yorum yapma, iç yüzünü bilmediğin bir konuda yanlış mesajlarla tatsızlık yaratma boş yere kırgınlık olmasın zira yanlış yoldasın... Özrü özellikle buradan bekliyorum ki neyin ne olduğunu anlayın. Gayet basitçe çözülecek bir konu,
Evet Kılıç çok haklısın sana haber vermemiz gerekirdi, işlerimiz yolunda gitmiyor sıkıntımız var seni kırdıysak özür dileriz, bu bile yeterli benim için...
Beklemedeyim bakalım :)
Bende özcan beyi arayıp konuyu sordum, gereksiz ego gösterisi yapma kılıç allahın asiti sen dehil hiç kimsenin tekelinde değil zamanında dağıtıma müdahil olsaydın o zaman!
Gayette fikir alışverişi mevcut kendilerini aradığımızda yakında şu da geliyor deniliyorsa ve buradan arayan kullanıcılara söyleniyorsa bu mudur reklam!
Şimdi bende şahsıma böyle 2 defa haber verdiğim için özür bekliyorum. :)
İç yüzünü bilmekten bahsedeceksek ben öğrendim ve başka iç yüzünü bildiğim konularda var, keratin olayından konuşalım derim!
Hani nemalanmaktan bahsediyoruz neticede!
Özcan bey kalkıp bu durumda senden özür dilerse esas ürünlerini kullanan ben ve diğer kullanıcılarda tam anlamıyla güven kaybı yaşar.
Duruma müdahil olup yazan sensin durumuda sen açıklamalısın! :)
Keratin olayından nemalanmak ne demek biraz açıkla istersen? Doanın keratini ile benim bir alakam yok Özcan Bey onu kendi emeği ile üretti ben sadece elimdeki muhtelen ürünlerin içeriklerini gönderdim fikir sahibi olması açısından ki o ürün benim elime hiç geçmedi bile, zaten doanın yaptığı brezilya fönü tarzı değil daha çok bizim kullandığımız protek tarzı bir şey oldu?
Açıkla istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?