Doa Kozmetik Ürünleri

maşallah maşallaaahhh
e nemlendiricini söylememişsin sır mı yoğsam

Daha önce hiç almadığım için bilemedim mazur görün Bahsettiğiniz şu değil mi yani ikisi de ayn sanırım sadece gramajı farklı...

Evet aynen o resimdekiler..
Ben küçüğünü almıştım, bitti bile şimdi büyük olanından alacağım 2 tane.

Kara üzüm ve pirinç kepeğinimi karıştırdın sadece canım.
Akşamları sürüp yatıyomusun?

Evet canım 3 damla kara üzüm çekirdeği yağı 3 damla pirinç kepeği yağını cildimi yıkadıktan sonra masaj yaparak yatıyorum
cilt tonunu düzenlediği gibi ciddi bir sıkılık ve gerginlik gözlemlemeye başladım

Allah allah bende öyle bir sorun yok ben 2-3 aydır kullanıyorum.
Kara üzüm çekirdeği yağı gergin ve dolgunluk hissi yapıyor ama tahriş ve yanma yaşaman çok farklı bir durum:44:

Bende nar çekirdeği yağı +pirinç kepeği yağı ile bayağı samimiyim:)))Cildim çok sevdi:)

Üzüm çekirdeği yağıda ekle

Canım fesleğen kremine 2 tane daha evigen ekleyebilirsin gramaj bakımından da yapı bakımından da kaldırır, içinde silikonda olmadığı için cildine çok daha fazla işler

Olalaa bakım herşeydir

Son düzenleme:
Kızlar az önce doa ile görüştüm, her zaman olduğu gibi çok hoş bir şıklık düşünmüşler.
Henüz satışta olmayan yeni solidlerden ilk alışveriş yapan 20 kişiye, 5 tane denemeniz için hediye olarak gönderilecekmiş ben yaptım bile bilginize kaldı 19

Son düzenleme:

Ben de bugun sabun siparişi verecektım işlerden fırsat bulup verememıstım hemen şimdi verdımmmm :)

kafam karıştı şimdi benim çünkü ilk defa böle sorun yaşıyorum anlattığın şekilde oluyorsa daha öncede böle sorun yaşamam gerekmezmiydi saçlarım düzdür ve kısadır krem bile istemez doa kreminide bakım kürü olarak aldım

pazar günü yaşadığım durumuda anlatim önce bakım yağı uyguladım 1 saat beklettim sonrasında kremini uyguladım sonrasında şampuanladım ve saçlarım yumak yumak duruyordu hala saçımın tam orta kısmı sonra mavi su kullandım biraz açıldı sonra taramaya çalıştım ve uçlar hep kırıldı tekrar gittim kremledim yıkadım uçlar baya kötü oldu yani açana kadar olan saçlarıma oldu

doa şampuan kötü demiyorum sadece böle bi sorun yaşadım ve ben doa nın bi çok ürünün kullanıyorum şuan ama şampuan nı bırakmak durumda kalıcam sanırım

Verdim hemen siparişiiiiii
Kaçmaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)

siparişimi şimdi versem kargo geldiğinde evde olamıcam
o yüzden fırsatı kaçırıyorum böhüüüüüü:'(((((((

tatlım bana geldi o ürünler :) hatta bi yanlışlık olduğunu düşünüp mail attım onlara
bu arada kokuları başarılı

Son düzenleme:
tatlım bana geldi o ürünler :) hatta bi yanlışlık olduğunu düşünüp mail attım onlara
bu arada kokuları başarılı

Garnet hanımelı var mı içlerınde, aslında aldıgım solıdlerden begenmedıgım bırcok koku oldu şuan elımde ama hanımelını merak edıyorum umarım içlerınde vardır.

Garnet hanımelı var mı içlerınde, aslında aldıgım solıdlerden begenmedıgım bırcok koku oldu şuan elımde ama hanımelını merak edıyorum umarım içlerınde vardır.

sanırım bende hanımeli yok :44::44: ne kokusu olduğunu bilmediğim misthia adında bi soild var ama bunun Türkçe'si ne bulamadım sözlükte yok

Tatlım çalkalıyor musun saçlarını? Saçlarını bir defaya mahsus karbonatla arındırmayı bir dener misin? Bu derece yapmaması gerekir:26:
Karbonat olayını bir dene, aynı sorun devam ediyorsa sana iyi gelmemiş demektir..Bir de mutlaka iyice çalkalayın ve iyice durulayın saçlarınızı kızlar..

Bir kaç sayfa önce şampuanın suyla karıştırılması olayını yazdık..bir de öyle dene bakalım:26:

o yeni değil bende var melisa kreminin kokusu gibi bir kokusu var

ama ben nerden bilebilirim ki ben doayla tanıştığımda bu ürünün satışı yoktu yeni sandım

benim tercih edeceğim bi koku değil sen beğendin mi peki :)

Bende de var kızlar..Evet melisa gibi aynı kokusu..

Diğerleri hangi kokular acep..Merak ettim bak..

oooooo direncim yoksun ama bu ara özlettin kendini
şampuan olayına gelirsek benim de bir sorum var kullananlara: bu şampuanın raf ömrü nedir bilen duyan var mı kutu üzerinde üretim ve son kullanma tarihi yok da si tecrübeli kullanıcılara sormak istedim olmadı mail atıp soracağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…