Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çok müthiş bir haber getirdim sizee.
Keratin maskesi 2 ay sonra bizlerlee
Çok merak ediyorum onu ama napalım beklicez artık.
Kızlar çok müthiş bir haber getirdim sizee.
Keratin maskesi 2 ay sonra bizlerlee
Çok merak ediyorum onu ama napalım beklicez artık.
arkadaşlar 4 temmuzda gelmesi gereken ürünlerim bugün gelmiş kargonun geç gelme sorununu çözmüşler tebrik ediyorum
kızlar benim keratin maskemin rengi sararmış hafif kokusu değişmiş kapağı kapalıydı ama bozulmuşmudur
hediye gönderilen keratinli maske bitti biteli bendeki iki kutuya gözüm gibi bakıyorum delilik edip de saçımı boyarsam toparlamak için saklıyorum, iki aya çıkmasına pek sevindim, esmerleşme ürünleri ve hanımeli katı parfümü de yoldaymış zaten güzellikte sınır tanımıyoruz efendim
bendeki erguvan tohumlarını da buzdolabında 1,5 ay kadar katlayacağım sonuçları buradan paylaşırım, çiçek açtıklarını görsem ne de güzel olur
kızlar benim keratin maskemin rengi sararmış hafif kokusu değişmiş kapağı kapalıydı ama bozulmuşmudur
Ah cadılar ah laktik ve tca cıların sesi çıkmıyor takipteyim
Bu mevsimde kullandığınızı bir yakalayayım basacağım kalayı ona göre
4-5 gündür kara üzüm çekirdeği + pirinç kepeği yağımla çok samimiyiz duru pırıl pırıl bir cilt
Hanımeli de hanımeli gıbı mı kokacak acaba ki öyle olursa ben onu çok severım hanımelının kokusunu hep çok sevmısımdır.
Bu arada çok cadısınız kızlar nar sabununu da bitirmişsiniz :/
Ah cadılar ah laktik ve tca cıların sesi çıkmıyor takipteyim
Bu mevsimde kullandığınızı bir yakalayayım basacağım kalayı ona göre
4-5 gündür kara üzüm çekirdeği + pirinç kepeği yağımla çok samimiyiz duru pırıl pırıl bir cilt
Günaydın kızlar. Yaklaşık 10 gündüz kil sabunu, pirinç kepeği, kara üzüm çekirdeği yağlarıgece) kullanıyorum. cildimin görünüşünde olumlou yönde gelişmeler oldu, lakin sanki tahriş olmuş gibi sürekli bi yanma ve özellikle alnım ve yanaklarımda gerginlik hissediyorum. neden olabilir sizce?
250 gr lık olan sac kremı degıl mı e bız zaten öyle yapıyoruz artık ben dun gece yıne maske gıbı yapıp sabaha kadar beklettım sabah yıkadım dokulmeye karsı cok ıyı gelıyor yap tabıkı hem bu sac kremı dıplere de surulebılıyor.
hoşgeldin aramıza:) tatlım ben 250 ml lik saç kremi ve saç bakım yağı aldım. Doa kozmetiğin bana seboreik dermatit içn vermiş olduğu tarif birer tatlı kaşığı karıştırıp saç diplerime sürmekti. banyodan önce yapıorum. ne kadar vaktim varsa bekletip sonra yıkıyorum. Ne yaptıysam çare olmamıştı bu seboreik dermatite. Şimdilik hiiiç böyle bir problemim kalmadı. Kardeşin de kullanırsa eğer faydasını görecektir.
kızlaar dün bakım yağı ve krem karışımını kullandım. hazırlayalı birkaç gün olmuştu, ancak zaman bulabildim.
saçlarımdaki kabuklanmalar ve kaşınmalar başgöstermişti, sebaroik dermatit dedikleri şeyden..
geçer ümidyle sürdüm hemen, durularken sorun olmadı yağlı kalmadı saçlarım. ama öbek öbek derler ya,saçlarım aynı o şekilde döküldü banyoda..
bu bakım yağlı kremi haftada ne kadar kullanabiliyoruz ve ne kadar zamanda etki eder, nolur aydınlatıverin beni bi :2:
kızlaar dün bakım yağı ve krem karışımını kullandım. hazırlayalı birkaç gün olmuştu, ancak zaman bulabildim.
saçlarımdaki kabuklanmalar ve kaşınmalar başgöstermişti, sebaroik dermatit dedikleri şeyden..
geçer ümidyle sürdüm hemen, durularken sorun olmadı yağlı kalmadı saçlarım. ama öbek öbek derler ya,saçlarım aynı o şekilde döküldü banyoda..
bu bakım yağlı kremi haftada ne kadar kullanabiliyoruz ve ne kadar zamanda etki eder, nolur aydınlatıverin beni bi :2: