ben de ilk siparişlerimi bi iki haftadır kullanıyorum yorumlarımı yazayım :126:
shea butter: dudaklarım için kullandım ama nedense çok hoşuma gitmedi,belki de lipstick alışkanlığımdandır.tırnak diplerime sürdüm kütikül sorunum vardı,şu an bakıyorum baya farketmiş,küçük kutu bu amaçla bana epey gider
...
yaa, öyle mii.. o zaman duş jellerinden alsak mı ki, güzel koku tavsiyesi olan var mı duş jelinde
kütikülle benim de başım dertte canım teşekkürler yorumun için
kızlar bu tüy azaltıcı kremin içeriği yazıyor mu içeriğinde neler var ? direncim bir daha çıkmayacak dedi de korktum şimdi faydalıysa bitmeden alayım
içeriğini bende merak ettim doğrusukütikülle benim de başım dertte canım teşekkürler yorumun için
kızlar bu tüy azaltıcı kremin içeriği yazıyor mu içeriğinde neler var ? direncim bir daha çıkmayacak dedi de korktum şimdi faydalıysa bitmeden alayım
Bende papatya duş jelı var hafıf çiçekımsı kokusu var guzel ama bır kere kullandım duruyor, artık duşta doanın sabunlarını kullanmayı tercıh edıyorum sabunları daha çok sevdım. Hem eskiden duş jelı mı varmış beyaa alırdık elımıze lifi surerdık koccaa kalıp beyaz hacışakir sabununu köpürtürdük köpürtürdük banyolarda sabun sabun kokakardı ohh misss ben sabuncular kısmına giriyorum artık hem bunlar sadece beyaz değil renkli renkli
yaa, öyle mii.. o zaman duş jellerinden alsak mı ki, güzel koku tavsiyesi olan var mı duş jelinde
kütikülle benim de başım dertte canım teşekkürler yorumun için
Bende papatya duş jelı var hafıf çiçekımsı kokusu var guzel ama bır kere kullandım duruyor, artık duşta doanın sabunlarını kullanmayı tercıh edıyorum sabunları daha çok sevdım. Hem eskiden duş jelı mı varmış beyaa alırdık elımıze lifi surerdık koccaa kalıp beyaz hacışakir sabununu köpürtürdük köpürtürdük banyolarda sabun sabun kokakardı ohh misss ben sabuncular kısmına giriyorum artık hem bunlar sadece beyaz değil renkli renkli
içeriğini bende merak ettim doğrusu
Merhaba doa ürünlerinde saç dökülmesi için olan karışımı kullanan var mı dökülmeyi durdurma dışında güçsüzleşmiş saç tellerini kalınlaştırıyor mu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Yaaa bende sabun kullanmayı çok seviyorum duşta amaaa sabunu sürekli life sür sür yoruluyorumbide kabak lifi kullanıyorum ben çok sert bi lif süre süre yoruluyorum duştaaaaa
Ondan duş jeli aldım, yoksa bende tam bir sabun hastasıyım
Tembel insan dedıgımız modele bu arkadası örnek gosterebılırız arkadaşlar
Diren hindistancevizi yağı saçlara cidden iyi gelıyormus önerdıgın için sagol saçlarımı yıkadıktan sonra sürdüm bugun daha parlak göründü saçlarım gozume bana mı öyle gelıyorlar dıye ara sıra aynaya bakıyorum
Canım sitedeki ürünlerin hepsi doanın ürünleri..
Yalnız kampanyalı ürünler kategorisinde gördükleriniz ihraç ürünler..Yani doanın çeşitli firmalar için üretip ihraç ettikleri ürünler..İthal ürün değiller..Doanın kendi üretimi yani yine..
İçeriklerinde ufak tefek kimyasallar var, duş jellerinde sls olması gibi..Ama yine de piyasadakilerden çok daha masumlar..
Zaten stoklarla sınırlı ürün onlar..Bitince tekrar satışa çıkarmayacakları ürünler yani
Evet doanın kendı uretımı ıse ben de dusunebılırım tüy azaltıcı kremı gercı bu kremlerın işe yaramayacagı yönünde bır önyargım var ama bakalım. Layd laktik asıtı kullanmaya basladın mı sen kaçlıktan baslamıstın %20 mi? öyle bırseyın içine katıp kullanılabılıyor muymus laktik asit ben de alıp tonıgımın ıcıne katsam mı dıyorum.
Argan yağlı saç kremi ile dökülme önleyici saç bakım yağını karıştırdım: yıkamadan 1 saat önce kullanıyorum dökülmem oldukça azaldı ve saç bakım yağı bu sayede saçlarımı kurutmuyor içerisinde terebentin olmasına rağmen.yanlız benim saçlarımın kesilmesi şart oldu. Röfleden dolayı yanan yerler çok fazla ve yaptığım bakımlarla incelmiş olan saç tellerim kalınlaştı ve kırıklar daha kötü duruyor. Ayrıca arkadaşlar saçlarım bu ürünleri kullandığımdan beri yoğunlaştı.
dokusunda çok çok düzelme var artık aynalarla barışığım.
YAĞLAR:
Shea batter: en sevdiklerimden sabah sürüyorum akşama kadar iç yağ kokusu alıyorum ama yine de sürüyorum çünkü direklerim dizlerim ve ayaklarım yumuşacık. 2 büyük kutuya başladım. Bi ara saçımda kullandım ama pek sevmedim. Devam etmedim. Ama düzenli kullanıp sonuç alanlar tavsiye ederse tekrar kullanırım. Saçlarım çok kuru normalde. Tavsiye bekliyorum.
Badem yağı: kirpiklerimde kullanıyorum daha yeni bir etkisini göremedim.
Nar çekirdeği, pirinç kepeği, kara üzüm çekirdeği yağları: karıştırdım haftanın 3 günü kullanıyorum. Cilt rengimde düzelme dengelenme var.
Ozon yağı: haftada 1 2 kullanıyorum. Yağ karışımı uyguladığımda ozon yağını sadece göz çukuruna kullanıyorum. Süper bir ürün.
SABUNLAR:
Kil sabunu: her banyoda kullanıyorum duruluk veriyor.
Okaliptüs sabunu: banyoda ayaklarıma kullanıyorum. Yeni başladım bakterilere faydası olacak mı bakalım.
Avokado sabunu: sabahları kullanıyorum yüzümü yıkarken uykunun bıraktığı izden eser kalmıyor.
Keçi sütü ve süt bal sabunu: kızım için aldım. Duş jelinin bitmesini bekliyorum daha kullanmadım.
Aleo vera sabunu: duş jelinden sonra kullanıyorum.
Bittim sabunu: kocişe almıştım. Kepek için kepekten eser yok.
PAPATYALI DUŞ JELİ: sevdim ama sls içerdiği için tekrar kullanmayı düşünmüyorum sabunlar yeterli. Fakat siz sonuç alırsanız laktik asitle karıştırıp kullanabilirim. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Papatyalı vücut losyonu: duş jeline uygun olsun diye almıştım. Fakat sürdüğümde beni çok üşütüyor kışa hiç kullanamam. Zaten melisa ve fesleğen kreminin yanında çok da iyi değil gibi.
Zannediyorum bu kadar aklıma gelirse başka yine eklerim. Tavsiyesi olan arkadaşlardan tavsiyeye açığım.
Tembel insan dedıgımız modele bu arkadası örnek gosterebılırız arkadaşlar
Diren hindistancevizi yağı saçlara cidden iyi gelıyormus önerdıgın için sagol saçlarımı yıkadıktan sonra sürdüm bugun daha parlak göründü saçlarım gozume bana mı öyle gelıyorlar dıye ara sıra aynaya bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?