Hayırlı olsun canım konun...
Ben saç uzatma yağını kullanıyorum..
İçindeki mentol çok rahatlatıyor insanı..
Saçları güçlendirdiğini hissediyorum..
Öncelikle konun hayırlı olsun canım
Ben de dökülen saçlar için yağdan kullanıyorum. Dökülmesi durdu saçlarımın gerçekten.
en yakın zamanda uzamaya yardımcı yağdan da almak istiyorum.
Onların yeri apayrı zaten bayıldım ikisine dehindistancevizi yağı ve shea butter tek geçerim
diğer yağlarını da seviyorum ama vazgeçemeyecek olduklarım bunlar
Çok teşekkürler
Ben de en kısa zamanda saç uzatma için olanından alıcam.Dökülen saçlar için olanından o kadar memnun kaldım ki açıkçası alırken aktarlarda satılanlardan farksız olduğunu düşünerek almıştım ama yanıldım herşeyiyle çok farklı kokusu da muhteşem zaten
Bence de kesinlikle almalısın canım hindistan cevizi yağı gerçekten saç için bir nimetben de öyle düşünmüştüm ama kıvamı kokusu çok farklı çok güzel
hindistan cevizi yağını bir ben deneyemedim bidahaki ilk siparişimde ilk sırada olacak
Zaten yağı kullanınca anlıyorsun aradaki farkı.Kızlar çünkü bu yağlar aktarlardaki yağlardan farklı..
Tamamen saf..
Aktarlardakiler likit parafin
Kokusu da mentolden kaynaklanıyor yüksek ihtimal, mis mis
Maksat daha çok kişiyi faydalandırmak :))Hey ne çok konu olmuş böyle doa ile ilgili:) Saç dökülmesine karşı yağını kullandım, memnundum. Saçlarımın dipleri çok çabuk geldi
Şu anda hindistan cevizi, hint, susam ve badem yağları var bende doanın. Bunları aldım ve içine lavanta yağı ve başka esansiyel yağlarla karışımı kendim yapıyorum.
Hazır karışımını çok seviyorum doanın ama insan bazen kendisi hazırlamak istiyor fayda gördüğü karışımları
Zaten yağı kullanınca anlıyorsun aradaki farkı.
Bundan böyle Doadan şaşmam ben
Daxım çöpe gitti zaten kötü şey saçlarımı döktü bütün az kalsın kel kalacaktım
Kesinlikle katılıyorum 1 gecede 10 cm uzatan gürleştiren bişey çıkmış deseler dünyaları harcarız onaYağın içinde bitki tanecikleri gözüküyordu resmen ve çalkalamak gerekiyordu.
Elleri boldur herşeyden koymuşlar sonuna kadar. Kötülemek gibi anlamayın ama hc nin yağına saçım çok dökülürken 45 vermiştim. Çünkü biz kadınların saçlarımız gidiyorsa yapmayacağımız şey yok. Fakat ne doa nınki kadar yoğun, ne de onun kadar hesaplıydı
Kizlar acaba bu doa'nın sac dökülmesini önleyen yağın kullanımı nasıl acaba? Yapayım dedim nasıl kullanacağımı bilemedim .
canım sitedeki tarif şöyle;
Dökülen saçlar için saç bakım yağımızı, haftada en az bir sefer hafif nemlendirdiğiniz saç derisine nazikçe masaj yaparak uygulayın. 30 dakika bekletin. Sonra sülfatsız şampuan ile ılık suda yıkayınız.
Ama ben fısfıslı şişenin fısfısını alıp ona takıyorum saç diplerime sürüyorum 2 saat kadar bekletiyorum.Sende fısfıs yoksa pamukla ya da fırça varsa fırçayla boya sürermiş gibi sürebilirsin
Rica ederim tatlımCok teşekkür ederim cnm verdigin bilgiler icin.
öncelikle konumuz hayırlı olsun arkadaşlar...
ben de doa ile yeni tanışanlardanım ve kısa süre olmasına rağmen çok memnunum. saçlarım 3 seneden bu yana açıcılar boya siliciler ve ağır kimyasal boyalarla epey yıprandı bi de araya doğum girince nerdeyse kel kaldım. şimdi saçlarım çok dökülüyor ve kısacık omzumda sayılır. çok mutsuzum ama doğadan ümitliyim.
6 7 ay önce organik sarayının bi ürününü kullanmıştım saç derisinden resmen saç fışkırdı ama çok pahalı 3 set aldım 400 tl kadar para vermiştim. tekrar da kıyıp alamadım.
neyse doa dan ümitliyim. yanlız benim saçlarım çok kuru bu nedenle terabentinle araları iyi değil. saç yağı ile ilgili birtek bundan dolayı problem yaşadım. ama yine de pes etmeyeceğim. nasıl olsa saç alışacaktır. öncelikle dökülmesi dursunda bi şekilde nemlendirmek için hindistan cevizi yağı shea batter falan kullanıyorum zaten
hepimize bol DOAlı günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?