• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Doa Kozmetik saç bakım yağları

kkylie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
227
0
96
İzmir
Evet kızlar Doanın saç uzatma ya da dökülen saçlar için saç bakım yağlarını kullananlar veya fikir almak isteyenler buraya :)))

Benim elimde şuan dökülen saçlar için olanı var.Aktarlarda satılan diğer yağlar gibi değil %100 bitkisel olduğu için daha yoğun fakat sürünce saçta bir hafifleme hissi yaratıyor ve saç diplerini fevkalade rahatlatıyor içindeki mentolden sanırım.

Bir saçın ihtiyacı olan bir çok özel yağın bulunduğu bu iki mükemmel yağı kullananlar deneyimlerinizi buraya paylaşabilirsiniz :))

Dökülen Saçlar İçin Saç Bakım Yağı

İçindekiler:

Hint Yağı(%40): Kıl köklerini besler

Shea Butter(%20): Yıpranmış saç derinizi derinlemesine nemlendirir.

Zeytin Yağı (%10): Saçlarınızı onarıcı etki yapar

Fındık Yağı(%10): Saç derisindeki bakterilere karşı etkilidir.

Ayçiçeği Yağı(%5): Saç derisinde onarıcı etkisi vardır.

Defne Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Isırgan Tohumu Yağı(%3): Kıl köklerini güçlendirir.

Susam Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Badem Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Çam Terebentin(%2): Kıl köklerini besler

Menthol(%0,5): Saç derinizi rahatlatır, kan dolaşımını hızlandırır.

Saw Palmetto Extract(%0,2): DHT oluşumunu baskılar

Panax Ginseng Extract(%0,1): Saç derinizi besler ve kan dolaşımını hızlandırır

Epimedium Extract(%0,1): Kıl köklerini besler

Esansiyel Sandal Ağacı Yağı(%0,1): Kokusu ile terapik etki yapar.

Saç Uzamasına Yardımcı Saç Bakım Yağı

Saç uzamasına yardımcı saç bakım yağımız, içeriğindeki doğal yağlar sayesinde 3 aylık düzenli kullanım sonucu saçınızdaki kırılmaları ve koparak dökülmeleri azaltarak, saçınızı nemlendirecektir. İçeriğindeki mentol saç derinizin nefes almasını sağlarken, doğal hint yağı saçlarınızın ve saç köklerinin beslenmesine yardımcı olacaktır. Shea butter, susam ve badem yağları saçlarınızı hem koruyacak, hem de saçınızda meydana gelen yıpranmaları onaracaktır.

Kullanımı :
Saç uzamasına Yardımcı saç bakım yağımızı, haftada bir sefer nemli saçınıza, saç derisinden başlayarak saç uçlarına kadar nazikçe masaj yaparak uygulayın. 30 dakika bekletin. Sonra sülfatsız şampuan ile ılık suda yıkayınız.

İçindekiler:

Hint Yağı(%40)

Shea Butter(%15)

Zeytin Yağı (%10)

Fındık Yağı(%10)

Susam Yağı(%10)

Badem Yağı(%10)

Çam Terebentin(%4,5)

Menthol(%0,5)

Hayırlı olsun canım konun...
Ben saç uzatma yağını kullanıyorum..
İçindeki mentol çok rahatlatıyor insanı..
Saçları güçlendirdiğini hissediyorum..

Öncelikle konun hayırlı olsun canım :34:
Ben de dökülen saçlar için yağdan kullanıyorum. Dökülmesi durdu saçlarımın gerçekten.
en yakın zamanda uzamaya yardımcı yağdan da almak istiyorum.

hindistancevizi yağı ve shea butter tek geçerim
diğer yağlarını da seviyorum ama vazgeçemeyecek olduklarım bunlar:16:

Hayırlı olsun canım konun...
Ben saç uzatma yağını kullanıyorum..
İçindeki mentol çok rahatlatıyor insanı..
Saçları güçlendirdiğini hissediyorum..

Öncelikle konun hayırlı olsun canım :34:
Ben de dökülen saçlar için yağdan kullanıyorum. Dökülmesi durdu saçlarımın gerçekten.
en yakın zamanda uzamaya yardımcı yağdan da almak istiyorum.

Çok teşekkürler :16:
Ben de en kısa zamanda saç uzatma için olanından alıcam.Dökülen saçlar için olanından o kadar memnun kaldım ki açıkçası alırken aktarlarda satılanlardan farksız olduğunu düşünerek almıştım ama yanıldım herşeyiyle çok farklı kokusu da muhteşem zaten :16::16:

hindistancevizi yağı ve shea butter tek geçerim
diğer yağlarını da seviyorum ama vazgeçemeyecek olduklarım bunlar:16:
Onların yeri apayrı zaten bayıldım ikisine de
Geçen gün ilk kez saçıma duştan çıkınca hindistan cevizi yağı sürdüm sonra kendime kızdım neden daha önce kullanmadım diye:9::9: Shea yağına zaten dicek bişey bulamıyorum :16:

Çok teşekkürler :16:
Ben de en kısa zamanda saç uzatma için olanından alıcam.Dökülen saçlar için olanından o kadar memnun kaldım ki açıkçası alırken aktarlarda satılanlardan farksız olduğunu düşünerek almıştım ama yanıldım herşeyiyle çok farklı kokusu da muhteşem zaten :16::16:

ben de öyle düşünmüştüm ama kıvamı kokusu çok farklı çok güzel :16:
hindistan cevizi yağını bir ben deneyemedim bidahaki ilk siparişimde ilk sırada olacak :1:

ben de öyle düşünmüştüm ama kıvamı kokusu çok farklı çok güzel :16:
hindistan cevizi yağını bir ben deneyemedim bidahaki ilk siparişimde ilk sırada olacak :1:
Bence de kesinlikle almalısın canım hindistan cevizi yağı gerçekten saç için bir nimet :21::34:

Kızlar çünkü bu yağlar aktarlardaki yağlardan farklı..
Tamamen saf..
Aktarlardakiler likit parafin :9:
Kokusu da mentolden kaynaklanıyor yüksek ihtimal, mis mis:9:

Kızlar çünkü bu yağlar aktarlardaki yağlardan farklı..
Tamamen saf..
Aktarlardakiler likit parafin :9:
Kokusu da mentolden kaynaklanıyor yüksek ihtimal, mis mis:9:
Zaten yağı kullanınca anlıyorsun aradaki farkı.
Bundan böyle Doadan şaşmam ben :16:
Daxım çöpe gitti zaten kötü şey saçlarımı döktü bütün az kalsın kel kalacaktım :14:

Hey ne çok konu olmuş böyle doa ile ilgili:) Saç dökülmesine karşı yağını kullandım, memnundum. Saçlarımın dipleri çok çabuk geldi
Şu anda hindistan cevizi, hint, susam ve badem yağları var bende doanın. Bunları aldım ve içine lavanta yağı ve başka esansiyel yağlarla karışımı kendim yapıyorum.

Hazır karışımını çok seviyorum doanın ama insan bazen kendisi hazırlamak istiyor fayda gördüğü karışımları

Hey ne çok konu olmuş böyle doa ile ilgili:) Saç dökülmesine karşı yağını kullandım, memnundum. Saçlarımın dipleri çok çabuk geldi
Şu anda hindistan cevizi, hint, susam ve badem yağları var bende doanın. Bunları aldım ve içine lavanta yağı ve başka esansiyel yağlarla karışımı kendim yapıyorum.

Hazır karışımını çok seviyorum doanın ama insan bazen kendisi hazırlamak istiyor fayda gördüğü karışımları
Maksat daha çok kişiyi faydalandırmak :))
Ben de kendim hazırlıyorum bazen yağımı eğlenceli bir uğraş oluyor çok keyif alıyorum.
Saç uçlarım kuru benim hindistan cevizi,pirinç kepeği,shea butter ve saç kreminden oluşan bi karışım yaptım süper oldu çok iyi geldi :16:

Zaten yağı kullanınca anlıyorsun aradaki farkı.
Bundan böyle Doadan şaşmam ben :16:
Daxım çöpe gitti zaten kötü şey saçlarımı döktü bütün az kalsın kel kalacaktım :14:

Yağın içinde bitki tanecikleri gözüküyordu resmen ve çalkalamak gerekiyordu.

Elleri boldur herşeyden koymuşlar sonuna kadar. Kötülemek gibi anlamayın ama hc nin yağına saçım çok dökülürken 45 vermiştim. Çünkü biz kadınların saçlarımız gidiyorsa yapmayacağımız şey yok. Fakat ne doa nınki kadar yoğun, ne de onun kadar hesaplıydı

Yağın içinde bitki tanecikleri gözüküyordu resmen ve çalkalamak gerekiyordu.

Elleri boldur herşeyden koymuşlar sonuna kadar. Kötülemek gibi anlamayın ama hc nin yağına saçım çok dökülürken 45 vermiştim. Çünkü biz kadınların saçlarımız gidiyorsa yapmayacağımız şey yok. Fakat ne doa nınki kadar yoğun, ne de onun kadar hesaplıydı
Kesinlikle katılıyorum 1 gecede 10 cm uzatan gürleştiren bişey çıkmış deseler dünyaları harcarız ona :9: ama sonunda bi işe yaramıyor maalesef.
Şuan düzenli bir şekilde kullanamıyorum ama buna rağmen fark etti ayda bir 2 defa sipariş geççem sanırım yağ için :))

Kizlar acaba bu doa'nın sac dökülmesini önleyen yağın kullanımı nasıl acaba? Yapayım dedim nasıl kullanacağımı bilemedim .

Kizlar acaba bu doa'nın sac dökülmesini önleyen yağın kullanımı nasıl acaba? Yapayım dedim nasıl kullanacağımı bilemedim .

canım sitedeki tarif şöyle;
Dökülen saçlar için saç bakım yağımızı, haftada en az bir sefer hafif nemlendirdiğiniz saç derisine nazikçe masaj yaparak uygulayın. 30 dakika bekletin. Sonra sülfatsız şampuan ile ılık suda yıkayınız.

Ama ben fısfıslı şişenin fısfısını alıp ona takıyorum saç diplerime sürüyorum 2 saat kadar bekletiyorum.Sende fısfıs yoksa pamukla ya da fırça varsa fırçayla boya sürermiş gibi sürebilirsin

canım sitedeki tarif şöyle;
Dökülen saçlar için saç bakım yağımızı, haftada en az bir sefer hafif nemlendirdiğiniz saç derisine nazikçe masaj yaparak uygulayın. 30 dakika bekletin. Sonra sülfatsız şampuan ile ılık suda yıkayınız.

Ama ben fısfıslı şişenin fısfısını alıp ona takıyorum saç diplerime sürüyorum 2 saat kadar bekletiyorum.Sende fısfıs yoksa pamukla ya da fırça varsa fırçayla boya sürermiş gibi sürebilirsin

Cok teşekkür ederim cnm verdigin bilgiler icin.

öncelikle konumuz hayırlı olsun arkadaşlar...
ben de doa ile yeni tanışanlardanım ve kısa süre olmasına rağmen çok memnunum. saçlarım 3 seneden bu yana açıcılar boya siliciler ve ağır kimyasal boyalarla epey yıprandı bi de araya doğum girince nerdeyse kel kaldım. şimdi saçlarım çok dökülüyor ve kısacık omzumda sayılır. çok mutsuzum ama doğadan ümitliyim.
6 7 ay önce organik sarayının bi ürününü kullanmıştım saç derisinden resmen saç fışkırdı ama çok pahalı 3 set aldım 400 tl kadar para vermiştim. tekrar da kıyıp alamadım.
neyse doa dan ümitliyim. yanlız benim saçlarım çok kuru bu nedenle terabentinle araları iyi değil. saç yağı ile ilgili birtek bundan dolayı problem yaşadım. ama yine de pes etmeyeceğim. nasıl olsa saç alışacaktır. öncelikle dökülmesi dursunda bi şekilde nemlendirmek için hindistan cevizi yağı shea batter falan kullanıyorum zaten
hepimize bol DOAlı günler diliyorum

öncelikle konumuz hayırlı olsun arkadaşlar...
ben de doa ile yeni tanışanlardanım ve kısa süre olmasına rağmen çok memnunum. saçlarım 3 seneden bu yana açıcılar boya siliciler ve ağır kimyasal boyalarla epey yıprandı bi de araya doğum girince nerdeyse kel kaldım. şimdi saçlarım çok dökülüyor ve kısacık omzumda sayılır. çok mutsuzum ama doğadan ümitliyim.
6 7 ay önce organik sarayının bi ürününü kullanmıştım saç derisinden resmen saç fışkırdı ama çok pahalı 3 set aldım 400 tl kadar para vermiştim. tekrar da kıyıp alamadım.
neyse doa dan ümitliyim. yanlız benim saçlarım çok kuru bu nedenle terabentinle araları iyi değil. saç yağı ile ilgili birtek bundan dolayı problem yaşadım. ama yine de pes etmeyeceğim. nasıl olsa saç alışacaktır. öncelikle dökülmesi dursunda bi şekilde nemlendirmek için hindistan cevizi yağı shea batter falan kullanıyorum zaten
hepimize bol DOAlı günler diliyorum

Teşekkür ederim canım..
İyi ürünlere tonlarca para vermeye alıştık maalesef.Doanın hem fiyatları çookk uygun hem de piyasadaki markalardan çok daha kaliteli.
Çam terebentin çok yararlı bir yağ ama maalesef kuruluk yapıyor doğru fakat başka yağlarla kullandığımız zaman bu problem yaşanmıyor diye biliyorum uygun miktar önemli çok fazla kullanmamalı zaten onlar ne eksik ne de fazla kullanmışlardır içerisinde.
Benim de saç uçlarım çok kurudu maşadan. karışık bakımlar hazırlıyorum kendime keratin maskeleri bu konuda en büyük yardımcım sonra duştan sonra hindistan cevizi yağı sürdüm çok iyi geldi.Argan yağı da sipariş verdim durulanmayan saç bakımı hazırlamıştım onun içine katıp kullanmayı düşünüyorum.
Dökülen saçlar için bakım yağını düzenli kullanmamama rağmen çok fark etti eskisi kadar dökülmüyor artık.Hem yağ sürerken diplerime dökülme oluyordu saçlarımda bunda öyle bi problem yaşamıyorum.Saç uzatmaya yardımcı yağını da almayı düşünüyorum bi dahakine.

Back