Cilt Bakımı Ürünleri Doa Kozmetik bitkisel yağları, kremleri, sabunları ve katı parfümleri kullananlar :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Boyalı olmayan saçlara boyalı saçlar için olanını mı kullanayım?

Bir de tek şişe alsam dahi buzdolabında muhafaza edeyim.

Evet evet kesinlikle, kimse mucize beklemesin..
Ama şu da bir gerçek, ürünler, özellikle yağlar tamamen saf olduğu için, kullanım alanlarında, uzun vadede başarılı sonuçlar yaratacaktır..

Hoşbuldum canım..Sağlık işleriyle falan ilgileniyoruz işte..

Lavantalardan ben de sipariş verdim..

Boyalı olmayan saçlara boyalı saçlar için olanını mı kullanayım?

Bir de tek şişe alsam dahi buzdolabında muhafaza edeyim.

Saç tipine göre belirleyebilirsin o zaman canım..
Teker teker aldığında bir sorun yaşamazsın..

Nar Çekirdeği Yağı Laktik Asit Kil Lavanta Suyu siparişi vericem ne ekliyeyim siparişe?

Nane sabunu

Hiii aşk olsun

15 yaşında kız kardeşim var düşük %10luğu ona tonik hazırlamak için cildi zaten taze oranı yüksek tutmaya gerek görmedim.
Diğer 2 si benim tonik yapacağım bu cadılar bitirir diye n'olur n'olmaz yedekledim
Hem onların uzmanlıkları hem benim bilgilerimin birleşimi diyelim

Bize ürün bırakmamış sarı şeker

Dayanamadım

Az daha seni görmüyordum, itiraf et, ben geldim diye kıskandın, ondan geldin dimi? Ya da beni çok özledin, hasretimle yandın tutuştun ondan geldin

Konuyu dağıtmayayım lady dövmesin beni

şaka şaka özledim tabii :) bu ara işlerim vardı o yüzden yorumları okumakla yetiniyordum ama artık buradayım

Tatlım lekelerim var ben epey başarıya ulaştım şimdi son kalanları yavaş yavaş yağ bakımlarıma istikrarlı devam edip laktik asitli toniğimle destekleyerek kurtulacağım.
Evet kesinlikle mucize beklemeyin ama o daha önce kullandığınız yağlar ile asla kıyaslamayın elinizdekiler %100 saf yağlar ve mutlaka güneş koruyucu kullanın yoksa çabalarınız boşa gider.

Argan yağı sadece piyasanın yenilik ihtiyacını gidermek için parlatılıp sürülmüş bir üründü ki tek numarası e vitaminini yüksek oranda içermesi, eee ama bizim pirinç kepeği, buğday yağı, kara üzüm çekirdeği yağımızda da ondan çok daha yüksek oranda e vitamini var Güzide duran a verdiler reklam parasını hatun 2 kelime etti karıştı ortaşık
Kaç ay yazdım şu forumda düşmeyin o parlatılmış tuzağa düşmeyin diye ki sattıkları orjinal argan yağı bile değildi ya pamuk yağıyla yada likit parafinle seyrelttiler sundular.
Ama doa tüm yağlarına %100 saf ürün garantisi veriyor ve analiz raporları belgeleri var
bu böyle olmaz ama ladyi elindekilerle idare etmesi için kandırmalıyız

N'olur n'olmaz stokladım kuzum vermem kii vermem kiii

birde elimde susam badem ve hint yağları var hiç kullanmadığım kızlar ne yapabilirim ?

Bu 3ü karıştırılır şahane saç, kaş, kirpik bakımı karışımı haline gelir

Az daha seni görmüyordum, itiraf et, ben geldim diye kıskandın, ondan geldin dimi? Ya da beni çok özledin, hasretimle yandın tutuştun ondan geldin

Konuyu dağıtmayayım lady dövmesin beni

Ben sana kızamam ki kuzum öperim

Kızlar konunun ilk mesajına tarifleri kaçıranlar olacağı için maske tariflerini karışım oranlarını yazdığım mesajımın linkini kaydettim, ben olmadığımda bulamayan olursa oradan bulunabilir bilginiz olsun

Son düzenleme:
@Ladysubaru
ay şimdi çıkardım ozon yağını. Ben nerden biliyim direkt suyuyla atmıştım. buzunu çözdüm şimdi koydum kabına, attım buzluğa.
Ya acaba bişey olmuş mudur yağa :44:

canım ben sebamed,in 50 faktörlük hassas ciltler için olan güneş kremini kullanıyorum çok memnunum istersen bir testır ını dene .

Son düzenleme:
@Ladysubaru
ay şimdi çıkardım ozon yağını. Ben nerden biliyim direkt suyuyla atmıştım. buzunu çözdüm şimdi koydum kabına, attım buzluğa.
Ya acaba bişey olmuş mudur yağa :44:

Olmamıştır tatlım endişelenme. sen artık onu pek sıcak havayla temas ettirme kullanacağın zaman çay kaşığının ucuyla az miktar al kaldır difrize , katı halde oluşu yanıltmasın cildine sürerken genleşecek 2-3 kullanımdan sonra alman gereken miktarı hesaplamış ve alışmış olursun zaten

offf bayanlar ömrüm tükendi valla kaç gündür konuyu baştan sona okudum hah sayfa 75 son diyorum 78 olmuşgözler şaşı oldu etkilendim ilgimi çekti yazılanlar siparişlerim olacak lakin yeri ankarada olduğu için dün mail attım ziyaret etmek isterim dedim gelebilirsiniz dediler buğün açık adres yada başka satış yerlerini sordum çünkü niyetim cildimi göstererek ürün almak cvp bekliyorum bakalım eğer mail gelirse ona göre hareket edeceğim bilgilerinizi paylaştığınız için herkeze teşekkürler

Öncelikle emeğe saygından dolayı çok teşekkür ederim tatlım, hoşgeldin
Cevap verirler tatlım ama neticede onlar da cildiye hekimi değil ki
Yaz cilt problemlerini aynı sorunları olan ben yada diğer arkadaşlarda yardımcı olur

saçların kuruya benziyor boyalı saclar ıcın olanını kullan bende onu tavsıye edıyorum bende degıstırdım sampuanımı hatta bugun geldı sıparıslerım hemen denedım hosuma gııttı bu sampuan , benım saclarımda kuru oldugu için once hındıstan cevızı yagı surdum once bekledım,sonra boyalı saclar ıcın olan sampuanla yıkadım ardından 250 ml ,lik saç kremını surdum ve bekledım 5 dk sonuc maşallah harika denemelisin mutlaka nihil .

kızlar bu arada o kabın poşetini yırttım attım içi su doluydu ve içerisinde metalik bir minik kap daha vardı.Anlattığınıza göre bu ozon yağı olmalı..
onun poşetini de yırttım,suyu döktüm,az birşey içinden alayım derken amanın o metalik kabı açarken o kadar zorlandım ki, bir anda içinin yarısı boşalıverdi yarısı kaldı bana..onu da plastik kapla beraber buzluğa attım..ilk sürüşümü yaptım demin haydi hayırlısı...

Kızlar bugun siparişlerim geldi;gül solid,in ve paçuli solidin karışımından elde ettiğim o muhteşem kokunun büyüsü ne kaptırdım kendımı,
Hindistan cevizi yağı tek kelime ile muhteşem keşke daha önceden 100 ml iken alsaydım ,lakin 50 ml bana pek yetmeyecek gibi,stoğumda çok yağ var ama bu yağ bir başka .
250 ml ,lik saç kremi harika bu ürünlerden çok memnunum kızlar belirtmek istiyorum özellikle bu yazdıklarımdan
Bugün boyalı saçlar için olan şampuanı denedim ilk izlenimlerin iyi ama inşallah devamı gelir ,memnuniyetimin.
küçük yağları denemedim bir düşüneyim önce .:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…