- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- Konu Sahibi LadySubaru
hadi lady zaten yarın dikişlerim alıncak alçı çıkcak çok korkuyorum bazılarının burnu kötü olmuş ben hiç beğenmedim :'((((((( dua edin kızlar :'(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi lady zaten yarın dikişlerim alıncak alçı çıkcak çok korkuyorum bazılarının burnu kötü olmuş ben hiç beğenmedim :'((((((( dua edin kızlar :'(
kızlar mrb ben uzun zamandır sizi takipteyim diğer sayfayıda üşenmeden baştan sona okudum ve kapatılmasına anlam verememekle birlikte üzüldüm dediğim gibi ben sizin anlattıklarınızla tanıdım doayı ilk başta tereddütlerim oldu fiyatlarının ugun olması daha önce hiç duymamam ve sadece burda konuşulması hatta bi ara acaba kendleri üye olupta yorumlarmı yazıyorlar diye düşündüğümde oldu bunun için özür dilerim sizlerden sonra yararı olmasada zararıda olmaz nasılsa doğal diyerek ilk siparişim yağlı saçlar için şampuan shea melisa kremi oldu ve hediye gönderdikleri nane sabunu kullandım zararını görmedim ama henüz belirgin bir yararınıda görmedim zamanla görücez bakalım biliyorum çok uzun oldu kendimi tanıtmam ama artık bende sizlerleyim
çok heyecanlıyım çooooook hemen gelsede yapsam yahu laktik asite henüz başlamayacağım için 2 ay içinde kullanan arkadaşlar yorumlarını eksik etmezlerse mutlu olurum :)))))
Güzel seçimler yapmışsın şimdiden güle güle kullanmanı dilerim
doa maillerime cevap yazmıyorr
Teşekkür ederim bugün kısmetse kullanacağım :)
laydi nemlendiriciyi excipical hyro ile yapabilirmiyiz ? mellisa kremi yüzüme yağlı geliyo çünkü
potasyum alüminyum fosfat şapın kimyasal adı canım senin potasyum alum dediğin şey yanı,doğal rolonlarda var dedın! bende alüminyum zararlı değil mi sen demiştin dedim.çün ki gözenekleri tıkıyor ve vücut sirkülasyonunu etkiliyor.
normal rolonlarda ise alüminyum kloro hidrat ve türevleri var .sen benim demek istediğimi anlamadın neyse ...teşekkürler.
Yapabilirsin canım sanırım sorun olmaz evigen (e vitamini) ilave ediyoruz neticede.
Birde excipial hydro yu sürerken kaşlarına getirmemeye özen göster ellerini yıka sürdükten sonra, çünkü içinde keratolitik denen etken madde var (keratini çözme özelliği var) kısaca saç, kaş, tırnak dokusuna yumuşama yapabilir
Fesleğen kremi yok mu elinde.
kızlar rulonn lardaki aliminyum klorid in meme kanserine sebep olduğu ıspatlandı biliyorsunuz.....
hayır bana hep melisa yolluyolar :)
hayır bana hep melisa yolluyolar :)
Hadi ben sana fesleğen kremi vereyim sen bana melisa kremi ver bana da hep fesleğen geliyor
benimde hiç melissam yok hep fesleğen yolladılar gerçi sivrisineklere çok etkili bitti bitecek kremlerim
Ladycim güneş kremi öneriyorsun ya ben hiç güvenemiyorum bu kremlere hem de watsonstan :26: kullanmadım hiç lekem de yok ama yine de iyi bir ürün kullanmak gerekiyor araştırıyorum şimdilik sonuçta güneşten korusa da içeriğinden koruyamayabilir :26:
siparişe not düşücem eğer hediye yollamayı planlıyorsanız melisa değil fesleğen yollayın diye birde laktik asiti 10lukmu 20likm alayım
Tanıştırayım yardımcılarım
Eki Görüntüle 462433 Eki Görüntüle 462426 Eki Görüntüle 462425 Eki Görüntüle 462424 Eki Görüntüle 462434 Eki Görüntüle 462427 Eki Görüntüle 462430 Eki Görüntüle 462431 Eki Görüntüle 462428 Eki Görüntüle 462429 Eki Görüntüle 462432 Eki Görüntüle 462435
# Ozon Yağı
# Kakao Yağı
# Nane, Lavanta, Okaliptus, Bal Süt Sabunu, Zencefil Sabunu
# Yağlı Saçlar İçin Şampuan
# Boyalı İşlem Görmüş Saçlar İçin Saç Kremi (Keratin katkılı yeni nesil)
# Kil
# Gingseng Katkılı Kil
# Lavanta Suyu
# Gül Suyu (bir miktarına arkadaşım el koydu bile)
# Lavanta Suyu
# Lavanta Yağı
# Nar Çekirdeği Yağı
# Susam Yağı
# Kara Üzüm Çekirdeği Yağı
# Pirinç Kepeği Yağı
# Laktik asit %10-20-40
# Shea Butter
# Sandal Ağacı Solid
# Vanilya Solid
# Mersin Çiçeği Solid
# Yasemin Solid
# Lilium Solid
# Basil solid (etiketini çıkarttım oynarken
# Argan Yağı
# Hindistan Cevizi Yağı
canım pşetin içinde küçük birşeyler var. balmumu mu acaba o?
vanilya solid: muhteşeeeem kokusu çok kalıcı. vanilya kokusu sevenlere duyrulur.
gül solid: bana çok ağır geldi. ama babaannem çok sevdi ona sürüyorum.
Tatlım watsons yurt dışında çok ciddi zincir bir mağaza ki orada sattıkları ürünlerin 5te 1ini satmıyorlar burada
Bende yurt dışında yaşayan bir arkadaşımın önerisiyle alışveriş yapmaya başladım