- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- Konu Sahibi LadySubaru
mesaj tekrarı.....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet benimde p.tesi verdiğim siparişler elime ulaştı şuanda
nane ve nar sabunum renkleri bi harikaa
hint yağı
kara üzüm çekirdeği yağı
nar çekirdeği yağı
pirinç kepeği yağı
lilium solid parfum (kokusu muhteşeemm 212 sexy yi hatırlattı bana o parfümüme baz olarak kullanabilirim )
hediye olarak da:
yasemin ve mersin çiçeği solid parfümlerinden göndermişler ( ikisininde kokusuna bayıldım bence tam yaz kokularıı)
canım bilgi için çok teşekkür ederim. yine bi sorum olacaktı sana ama..
şimdi öncelikle laktik asitli gülsuyunu (yada lavanta) bazı akşamlar kullanıyorsun. pekiii her sabah kremlenmeden önce laktik asitle mi siliyorsun yüzünü? yağ bakımı yaptığı akşamların sabahında da laktik asit kullanıyor musn? yani benim anladığım bu laktik asitli suyu tonik niyetine her temizlikten sonra sürüp (her sabah - ve bazı akşamlar) sonra da kremleniyorsun, doğru mudur ??
ben güneş kremi konusunda kendime güvenmiorum aslında ama şimdiye kadar da cildimde hiç güneş lekesi olmadı, güneşlenmem, kapalı olunca da başörtü şapka görevi görüp engellior mudur nedir diye düşündüm. çünkü yüzümdeki izler sivilce izi ve artı hafif çukurluklar var sivilcelerden ve ergenlikten kalan..güneş izi değiller.. ben laktik asite başlamayı düşünüyorum ama kullanımından emin olmam lazım..
laktikli gülsuyunu nerede muhafaza ediyorsun,cam mı,normal gülsuyu şişesinde ki :) yani asit ya farkediyor mu nerede olduğu acaba?
evet benimde p.tesi verdiğim siparişler elime ulaştı şuanda
nane ve nar sabunum renkleri bi harikaa
hint yağı
kara üzüm çekirdeği yağı
nar çekirdeği yağı
pirinç kepeği yağı
lilium solid parfum (kokusu muhteşeemm 212 sexy yi hatırlattı bana o parfümüme baz olarak kullanabilirim )
hediye olarak da:
yasemin ve mersin çiçeği solid parfümlerinden göndermişler ( ikisininde kokusuna bayıldım bence tam yaz kokularıı)
Canım gülegüle kullan ürünlerini :)
Nane sabunu nanemi kokuyo? ağırmı kokusu?
Ağır değil canım bende kullanıyorum hafif ve fresh bir kokusu var içindeki nane parçalarına bayılıyorum
Bidahaki siparişime ekleyeyim ozamannn :)
Sağol canım.
Rica ederim tatlım okaliptus'u da tavsiye ederim o da ağır olmayan fresh kokuya sahip
Evet canım laktik asitli tonik yapmış oluyoruz koruyucumu sürmeden 15dk önce laktik uyguluyorum, yağlı bakımların ertesi sabahında da uyguluyorum.
Ultraviyole ışınlarını sadece direkt güneş ışığına maruz kalmak olarak düşünme, camdan duvardan vs yansıyor ve perdeden geçebiliyor, bu yüzden güneş koruyucu kullanmanız konusunda hepinize ısrarlıyım.
Ama çok sert bir asit olmasada kimyasaldan bahsediyoruz güneş koruyucu kullanmalısın, aslında 2 haftada kazanırsın alışkanlığını.
Kızlar acaba bu asitlerin kullanım ömrü var mı varsa ne kadardır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Zaten sabunlara deli oluyorum hepsini atıcam sepete
Buarada shea butter'ı yüzün için kullandınmı hiç lady?
Zaten sabunlara deli oluyorum hepsini atıcam sepete
Buarada shea butter'ı yüzün için kullandınmı hiç lady?
ya canım ben senin başına kaldım ama, sen güneş kremini nemlendirici niyetine mi kullanıyorsun?
ben bikaç gündür melisa- fesleğen kremi sürüyorum cok iyi yumuşacık geliyor cildime..
gündüzleri güneş kremi nemlendirici olarak, geceleri de melisa yada fesleğen kullanabilir miyim bu durumda?
pekii ben gün içinde yüzümü yıkıyorum fln, tekrar güneş kremi mi sürmeliyim yoksa melisa-fesleğen sürsem olur mu? gün içinde güneş kremini yenilemem gerekir mi yıkayınca? ooooff dedim ben kendime ama sen bıkma emi
ha bir de marka vermek gibi olmasın da avonun güneş kremi olur mu??
keşke doa güneş koruyucusuda yapsa ah ne güzel olurdu
Canım gülegüle kullan ürünlerini :)
Nane sabunu nanemi kokuyo? ağırmı kokusu?
Lady'cim şimdi ben senin 3lü karışımı yapıp kullanmayı düşünüyorum karaüzüm çekirdeği+pirinç kepeği+nar çekirdeği. şimdi bu karışımı uygulamadan önce ve sonra nar sabunu kullansam daha mı etkili olur? :26: benim açık bide bal-süt sabunum var, ozon yağı da kullanıyorum nası bi sıralama yapsam acaba? hint yağını da kirpiklerime kullanmayı düşünüyorum.
Tatlım yağ bakımından önce cildinizi temizleyip yağı parmak uçlarınızla uygulamanız hem dağıtımını hem cildinize işlemesini etkiler, hem nar sabunu hem bal süt sabunu güzel tercih farketmez ikisini de dönüşümlü kullanırsın bir hafta birini bir hafta diğerini gibi.
Ve tüm cildinize 3-4 damla yeterli, parmak uçlarınla aşağıdan yukarıya masajla sür.
Haftada 2-3 gece yağ karışımını kullanırsın 1 gecede ozon yağını kullanırsın
Rica ederim tatlım aşk olsun sor yahu
Hatta şöyle yap 2-3 bezelye tanesi kadar güneş kremi yetecektir cildine parmak uçlarınla yedir aynen bir nevi nemlendirici oluyor, doğru mantık gündüz güneş kremi gece fesleğen yada melisa kremi.
Gün içinde yüzünü yıkıyorsan güneş koruyucunu tazelemelisin.
Canım ben o markayı özellikle cilt ürünlerini asla kullanmam cildimi mahvetmişti ama sende sorun yaratmıyorsa tabi kullanabilirsin.
Watsonstan aldığım ''solait 50+ baby (beyaz olanını)'' kullanıyorum
tuttum bırakmam sor sen doğru uygulama yapıp sonuç al ben bıkmam:13: