- Konu Sahibi LadySubaru
-
Merhaba
Insanlarin su anda ne ile ugrastigini bilmeden yorum yazmaniz, yonetim sunu yapti bunu yapti demeniz hic etik degil. Ikili polemiklere devam etmenzi halinde bu polemige katilan herkes ceza alacaktir. Bir musade edin !
Merhaba, normalde takip ettiğim topiklerde tartışma olup kapatıldığında birkaç saat içinde yeniden açıldığını gözlemliyorum ama bahsi geçen topiğin kapanıp hiçbir açıklama yapılmaksızın halen açılmaması beni rahatsız etmişti şuan bu açıklamanız bile konunun incelendiği daha sonra netliğe kavuşup açıklama yapacağınız hususunda mesaj veriyor bu bile şuan için yeterli ki daha önce konunun takipçileri olarak konuya dair açıklama beklememiz çok normal olsa gerek.
Kolaylıklar diliyorum.
cenazem var kusura bakmayin zamansiz bir olum yasadigimiz icin ..... tekrari olmayacagini umuyorum ama gene Allah bilir bugun bana yarin ?
cenazem var kusura bakmayin zamansiz bir olum yasadigimiz icin ..... tekrari olmayacagini umuyorum ama gene Allah bilir bugun bana yarin ?
lady canım gece yaptığın bakım iyi etkiliyormu ben artık dediğin gibi bakım yağlarına döncem ki hepiniz saç için doğayı tavsiye etmiştiniz, lady senin yaptığın bu bakımı haftada 1 yapsam diğer günler neler uygundur diren galiba sen nemlendirmek için bir bakım söylemiştin
bana yardımcı olurmusunuz saçlarım çabuk kırılıyor kuru ve kalın telli vede gür ve dalgalı başa çıkamıyorum
konuyu çok faydalı bulmakla beraber kendimce notlar alıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...er/534072-doa-kozmetik-sac-bakim-yaglari.html
Tatlım hangi açıdan baktığına bağlı o bakıma, ayrıca ben yaklaşık 3 ay belkide biraz daha fazla süredir yapıyorum çünkü.
Saçlarım resmimde gördüğün gibi röfleli kuruluğu matlığı yok yumuşatıyor.
Saç bakım yağlarını sipariş ettim pazartesi elimde olur kullanıp yapayım yorumumu
Benim gibi tüm yapacağın saç bakımlarına bemix evigen gibi ilavelerde bulunursan istediğin sonuçları alırsın.
Cilt bakımı için soruyorsan onları da 2 aydan biraz daha fazla süredir kullanıyorum, kendi diğer topiğimde yazdığım başka karışımla başladım ama artık bunlarla devam ediyorum.
Ciddi fark var
çoook teşekkürler kızlar öneri ve yardımlarınız için
pirinç kepeği nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağlarını kesin kullanmaya karar verdim
shea butter ve hindistan cevizi yağı hakkında hala tereddütteyim :44:
şimdilik doanın kil sabununu kullanıyorum çokta memnunum tatilden gelince de hemen nar sabununu alıcam
15 güncük buralarda yokum hepinizi çok öpüyorum kendinize cici bakın kızlar
bu arada yeni bi ürün çıkarsa bana da bırakın
Merhaba
Insanlarin su anda ne ile ugrastigini bilmeden yorum yazmaniz, yonetim sunu yapti bunu yapti demeniz hic etik degil. Ikili polemiklere devam etmenzi halinde bu polemige katilan herkes ceza alacaktir. Bir musade edin !
kazen bey basınız sagolsun
kızlar sımdı verdım sıparıslerımı sıze de cok tesekkur ederım elıme gecer gecmez yorumlayacagımm kı benım gıbılere fıkır olsun demı
nişanım öncesi heves edip her zaman evde kendi yaptığım boyama işlemini kuaföre yaptırayım dedim ve sonuç; ilkinde beceremedi ama birçok kuaför gibi ' şahane oldu, sen şimdi anlamıyosun (çünkü gerizekalı olduğum içün) ancak eve git biraz süre geçsin renk oturur ' dedi, yolladı. Ne zamanı arkadaş 5 gün sonra nişan var alooooo neyse bütün gece sızlanıp, sayıp sövdükten sonra ertesi gün sabahın kör vakti kendimi aynı kuaföre attım çünkü bu sefer gerçekten gerizekalıyım. Arkadaş adam 1 kez beceremeyip afedersin saçı yeşertmiş tekrar niçin medet umarsın!!! Uzun lafın kısası yine açtı ve yine beceremedi tabii saçlar daha da beter oldu ve hala yeşil!
Kuaforler rengı tutturamadıgında renk nedense hep bır hafta sonra yerıne oturacaktır, e o kadar saçın arasında renk oturmak için kafada yer bulamıyordur ne yapsın.. yerseniz, ki yemesek de artık olan olunca yemiş gibi görünüp tıpış tıpış dönüyoruz eve
Harbıden yeşil yapmayı nasıl becerıyor bu kuaforler gecen yıl benım saçımı da yesıl yapmıslardı, hatta kuafore gıttıgımde saçının rengı neden yesıl kım boyadı dedı e sen boyamıstın ya en son dedım kem dedı küm dedı öylece kaldı
Hımmm kokular içinde hanımelı yok henuz tüh henuz çıkmadı demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?