- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
saol canım geri dönüşün için direnin nem maskesinide uygulucam birde benim saçım hiç uzamazdı ama çok gür ve kuruydu bemix ve evigen kullandım 2 senedir zencefil sularıyla yıkadım olumlu oldu uzadı 6 aydırda yapmıyorum bişeyi düzleştiriciyi ise 2010 eylülde bırktım sadece saçımın kahküllerini düzleştiriyorum benimde saçım profildeki gibi inşallah biraz daha güzel uzar saol yorumun için
bütün doa topiklerini okuyorum kapanan topiktede çok faydalı bilgiler var inşallah açılır topik
Düzleştirici saçın baş düşmanı asla kullanmam Güzel günlerde kullan tatlım
diğer topik niye kapatıldı anlamadım ben :44:
tplu kişilerin olduğu her yerde karşılıklı tartışmalar olabilir.
o topikte de karşıklıklı tartışma vardı. bu tartışma da saygı çerçevesinde olgun, ne konuştuğunu bilen insanlar arasındaydı.
herneyse...
benim siparişlerim cuma günü gelicekti ama fatura kesimleriyle ilgili bir sorun olmuş. o yüzden pazartesi geleceğini söylediler.
inşallah pazartesiyi geçmez yoksa siparişleri iptal etmek zorunda kalıcam.
bu arada en çok shea butter'la hindistan cevizinin etkilerini merak ediyorm.
birde benim cildim aşırı kuru pul pul oluyor.
ozon yağı sipariş ettim haftada 2-3 kere kullanmak için daha çok kurutmaz değil mi?
Kırmızıyla işaretlediğim kısma
Doa'nın hediye olarak yolladığı solid parfümlere bakalım;
(Bu arada ben bu solidleri parfüm bazı olarak değil, roll on niyetine kullanacağımdan kokuları çok önemli.)
Gül Solid ------ Gül kokusu var gibi, yok gibi, başka esans var gibiiii ama yeniden gül var gibiii karışık duygular uyandırdı bende. Sonuç olarak hoş.
Vanilya Solid ------ Vanilya kokusunu çok severim ama esans olarak biraz zayıf kalmış ya da belki ben daha ağır, şekerli daha oryantal bir koku beklediğimdendi ancak yine de başarılı buldum. Parfümümün Lolita olduğunu düşünürseniz ne denli şekerli koku sevdiğimi daha iyi anlarsınız
Paçuli Solid ------ Iıııımh nebleyim, biraz zaman geçsin, haksızlık etmek istemiyorum.
Vetiver Solid ------ Ba-yıl-dımmmmm Damla sakızı gibii, yiyesim geliyor açıp açıp kokluyorum sürekli. Kalıcılığına gelirsek, sadece koltuk altlarıma sürdüm ve buraaam buraaaam koktu.
Solidlerin yorumu böyle hatunlar. Fesleğen kremi de çok güzel nemlendirdi vücudumu. Bugün güneşlenme sonrası kremi olarak kullandım, başarılıydı nemlendirme açısından. Yani vaooaaav demedim sonuçta düz bir krem ancak içeriğinin daha temiz olduğunu bilmek mutlu ediyor.
Yorumlarını keyifle okudum tatlım koltuk altında kullanmaya başlamamız şahane oldu deodorantların suratına bakmıyorum
Hele üstüne paralel kokuda bir parfüm sık kalıcılığı X3 oluyor