ÇOK MÜHİM NOT Aynı mesaj doa şampuanlarını kullananların başlığında da mevcut. Buraya olduğu gibi kopyaladım. Ana başlık kapalı olduğundan en azından burada okunsun istedim. Konu dışı değil tam, sonuçta yine doa ürünleri ama saçımla ilgili tecrübemi yazdım. Başta Ladysubaru olmak üzere kusura bakmayın
Sonraki mesajımda da cilt yağlarını, fesleğen kremini ve solid parfümleri yorumlayacağım.
ÇOK MÜHİM NOT Hatun kişiler iyi geceler hepinize
1 haftadır yazılan çizilen neredeyse her başlığı her mesajı okudum gibi ve siparişimi verip sonuçları paylaşmayı sabırsızlıkla bekledim. Özellikle şampuan ve kremi kullandıktan sonra ellerini saçından alamadığını söyleyen bir arkadaş vardı -nolur beni affetsin ama ne bileyim işte insan kullanmayınca verilen tepkilere de inanamıyor bazen- , hah işte onun yorumu boyalı saçlar için şampuan ve eski nesil krem (bunu da okuya okuya sizden öğrendim :)) siparişimde en büyük etken oldu. Neler sipariş ettiğimi genel başlığımız kapatıldığı için buraya yazacağım, bir de Ladysubaru'nun başlığına olduğu gibi kopyalamayı düşünüyorum ammaaa önce saçım ve şampuan&kremin etkileri öhmmm öhömmmmm
Hikaye faslı, isteyen atlayabilir
Saçımı uzunca süredir bakır olarak kulllanıyorum ve bunun ne kadar yıpratıcı olduğunu tahmin edersiniz ki özel hiç de bir bakım yapmazdım hangi cesaretle bilmiyorum ama
nişanım öncesi heves edip her zaman evde kendi yaptığım boyama işlemini kuaföre yaptırayım dedim ve sonuç; ilkinde beceremedi ama birçok kuaför gibi ' şahane oldu,
sen şimdi anlamıyosun (çünkü gerizekalı olduğum içün) ancak eve git biraz süre geçsin renk oturur ' dedi, yolladı. Ne zamanı arkadaş 5 gün sonra nişan var alooooo neyse bütün gece sızlanıp, sayıp sövdükten sonra ertesi gün sabahın kör vakti kendimi aynı kuaföre attım çünkü bu sefer gerçekten gerizekalıyım. Arkadaş adam 1 kez beceremeyip afedersin saçı yeşertmiş tekrar niçin medet umarsın!!! Uzun lafın kısası yine açtı ve yine beceremedi tabii saçlar daha da beter oldu ve hala yeşil! 3 gün sonra adam akıllı kaliteli ve başarılı olan annemin kuaförüne gittim ve sağ olsun rengi düzeltti. Ancak o da açma işlemi yaptığından ki mecburdu ona rağmen çok az oran kullandı saçlar yandı bitti kül oldu işte böyle bir saçtan söz edeceğim.
Hikaye faslı, isteyen atlayabilir
Bugün ilk kez jojoba ve bal özlü, boyalı yıpranmış saçlar için olan şampuanı aynı tarif edildiği gibi çalkaladım önce ve saçımı küçük küçük yıkadım, özellikle diplerini. Uçlarını da diplere sürttüm. Sonra da eski nesil kremi masajla yedirdim ve yaklaşık 5 dk beklettim, güzelce duruladım ve havluyla nemini alıp parmaklarımla geriye doğru taradım. Islak saçın taranmaması gerektiğini öğrendiğimden beri saçımı banyo sonrası tarakla taramıyorum. Kendi kendine kuruyan saçıma bir baktım ki piyuuuuu selective keratin maskesinin yapamadığını bizim doğal güzellikler yapmış.
Hayır benim bu denli kendini kaybetmiş saçlarımde dahi fark olduysa ( bu farkı özellikle diplerden çıkan yaklaşık 5-6 cmlik yıpranmamış saçlarda daha net gördüm ) sizlerin daha az yıpranmış saçları bayram eder sanıyorum
Parlıyor, dalgası hafiften geldi ve yumuşak
Şu anda da saçımda maskem sarılı. Neler var içinde? Shea yağı, hindistan cevizi yağı, 1 ampul evigen, zeytin yağı, bal ve eski nesil saç kremi. 3-4 saat tutup yıkayacağım. Sonucu şayet uyuyakalmazsam bildiririm bu gece
Neler aldım?
Shea yağı
Hindistancevizi yağı,
Hint yağı,
Pirinç kepeği yağı,
Nar çekirdeği yağı
Süt bal sabunu,
Boyalı saçlar için şampuan
Saç kremi
Sağ olsunlar hediye olarak erguvan tohumu, fesleğen kremi ve 4 adet de solid parfüm yolladılar. Onları da diğer başlıkta yorumlayacağım.
Sorunuz olursa seve seve yanıtlarım