- Konu Sahibi LadySubaru
Ama utandırıyorsunuz beni
Islatılıp fazla suyu sıkılmış kabak lifiyle kakao yağı uygulaması yapacakları görmek istiyorum, hem masaj yapmış oluyooo
Ama öyle ya:)gerçekten:)
Kakao yağına devam:)Uygulamaktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama utandırıyorsunuz beni
Islatılıp fazla suyu sıkılmış kabak lifiyle kakao yağı uygulaması yapacakları görmek istiyorum, hem masaj yapmış oluyooo
Kızlar zaten ben hint yağını bir aydan fazladır kullanıyorum kirpiklerimde daha önce de yazmıştım ya oldukça da faydasını gördüm. Geçenlerde de kırpıklerımın uclarından bıraz kestım bır arkadas yazmıstı dırenın topıkde daha ıyı uzuyor dıye uzasın uzasın daha da cok uzasın :)
canım shea butteri ne sıklıkta kullandın izlerin için benimde çok uzun zamandır yüzümde duran sivilce izlerim var da
Kızlar bu geceyi bakım gecesi ilan ettim saçlarımda badem yağı, hindistan cevizi yağı, hint yağı ve bemix karışımı var, tülbentle sardım sabah yıkayacağım.
Kil maskemi yaptım ohh toksinlere yağlanmaya güle güle
Tam yağlarıma bakıyordum onu mu yapsam bunu mu yapsam gözüm laktik asite takıldı
%20lik laktik asiti tonik olarak kullanmaya başlıyorum:116:
Şöyle yaptım 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığından biraz fazla papatya attım 1dk fokurdattım soğumaya bıraktım.
Şimdi onu dezenfekte ettiğim eski tonik şişeme boşaltıp üstüne 1 şişe %20lik laktik asit ilave ettim, geceleri yüzümü silip uyuyacağım
Şunu üstüne basa basa söylüyorum arkadaşlar ben yaz kış cildimi 50+ faktör güneş koruyucu ile koruyorum ve direkt güneş ışığına çıkmıyorum, tatil ve güneşlenme planı olan bunu uygulamasın lekelenir benden uyarması
Oh Oh ohhh Lady gözünü karartmış
Umarım bir problem yaşamazsın..Laktik Asitten benim gözüm korkuyor
ama amaaa Sonuçları bekliyorum dört gözle
Canım yaşayacağımı sanmıyorum özcan beye fikir danıştım oran konusunda, ''soymaz ama çok güzel kir yağ temizler'' dedi aldım cesareti uygulamaya geçiyorum
tatlım çok memnun kalıcaksın emin ol. benim şuan 15 günü geçti kullanmaya başlayalı ve iyiki kullanmaya başlamışım diyorum
tatlım çok memnun kalıcaksın emin ol. benim şuan 15 günü geçti kullanmaya başlayalı ve iyiki kullanmaya başlamışım diyorum
Gecenin bu saati bana sipariş geçirtiyorsunuz:)Umarım bana deli demezler
Hemen Laktik Asit istiyorum:)
Ya kızlar o bu değil de direnin topiğinin kapatılması ve hala açılmaması üstelik hıcbır acıklama yapılmıyor olması resmen haksızlık, yönetım böyle yapmakla ne yapmak istiyor acaba en azından bir açıklama yapmalı sırf bir kişi gelıp yorum yaptı dıye kapatıldı ve bır daha acılmadı bu durumda ben orada onca kısı yorum yaparken yönetımın bellı bırılerını kayırdıgını bırılerının ısteklerıne gore hareket ettıgını dusunurum kı bu haksızlık ve haksızlık oldugunu dusundugum yerde sessız kalmak zoruma gıder benım, eğer oranın kapatılıp açılmamasıyla ılgılı geçerli neden varsa da yönetımden konuyla ılgılı bu acıklamayı beklıyoruz.
Ya kızlar o bu değil de direnin topiğinin kapatılması ve hala açılmaması üstelik hıcbır acıklama yapılmıyor olması resmen haksızlık, yönetım böyle yapmakla ne yapmak istiyor acaba en azından bir açıklama yapmalı sırf bir kişi gelıp yorum yaptı dıye kapatıldı ve bır daha acılmadı bu durumda ben orada onca kısı yorum yaparken yönetımın bellı bırılerını kayırdıgını bırılerının ısteklerıne gore hareket ettıgını dusunurum kı bu haksızlık ve haksızlık oldugunu dusundugum yerde sessız kalmak zoruma gıder benım, eğer oranın kapatılıp açılmamasıyla ılgılı geçerli neden varsa da yönetımden konuyla ılgılı bu acıklamayı beklıyoruz.
Hayatım buna ne diyorlar biliyorsun ÇİFTE STANDART..
Malesef Bizden daha kıdemli üyeleri var ya Koruyup,kollamak zorundalar...
Hiç yakışmadı bu davranışı bu siteye
En azından bir açıklama yapılabilirdi
Kazen inceledikten sonra konuyu açacaktır.
Sizler de biraz dinlenin isterseniz.
konuya gerekli açıklamayı yağmurluk yapmıştı
kazen konuyu değerlendirdikten sonra konunun akibeti belli olur
konu kapatılmıştı çünkü karşılıklı tartışmalar, imalar, suçlamalar
konuyu amacı dışına çıkarmıştı. daha fazla uzamaması için alınan bi önlemdir bu
ama şu an yönetimi yanlı olmakla suçlayıp zan altında bırakmak
konu dışına çıkarak birilerine cevap hakkı doğuracak yorumlar yazıp hedef göstermek ve
yönetimi suçlamak çok gereksiz.