Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

Anladım canım demek istediğini. Fabrikasyon gibi çalışıyor orası diyorsun.
Nazın geçmez yani. Doğru söylüyorsun. işte bende taktım nazarel e bakalım oraya gidicem. Kemeraltında da birkaç yer var gözgezdirdiğim. Zaten Konakdayım her öğlen geçiyorum önlerinden.

birde şöle düşün arkadaşım sen olsan en lüks lokanta restorantı mı seçersin mesela kırçiçeği gibi yoksa gidip kıyıda köşede günde 3 5 müşterisi onan bi yerde mi yemek yersin?buda ona benzer bi olay 3 5 gelinlikle uğraşan kendi halinde bir gelinlikçidir tasarlıyamaz pek kalıplaşmıştır düşünceleri çünkü kapasitesi o kadar ama ismi belli dillerden dillere dolan gelinlikçiler 3000 4000 dikiyor diyorsun neden çünkü tercih ediliyor memnun kalınıyor ki diktiyor insanlar değil mi benimde mantığım bundan yana kusura bakma ama seninde düşüncelerine saygı duyuyorum tabi arkadaşım.

Senin açından baktığımızda haklısın valla en güzeli hazır almak o zaman :)

5 ay 14 gün toplam 165 gün 23 hafta var 10 temmuz düğünümüz ama daha çok var geçmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz geçmioooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…