Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

Erken değil mi daha millet geç kaldın deyip duruyor içim karardı vallaha.Kiraya çıkacağımız için henüz eve de bakmadık ne yazık ki

diktircekmisin peki canım..
benimde 4,5 ay kaldı baksammı ki gelinlik???
Bana çok erken gibi geliyor.
1-1,5 ay kala bakılır diye biliyorum

ışte sorun orda diktiricem mi hazır mı alıcam bilmiyorum işin kötüsüde aklımda tam olarak bir model de yok.Diktirilecekse en az 2 ay lazım bence...

İşte sorun orda diktiricem mi hazır mı alıcam bilmiyorum işin kötüsüde aklımda tam olarak bir model de yok.Diktirilecekse en az 2 ay lazım bence...

Ben Çankayadaki Nazarel'den almayı düşünüyorum.
Şimdi beğenip diktircem. Hayal ettiğim gibi olmayacak.
Çünkü çoğu akradaşımın öyle oldu. Kamyon dolusu paralar verdiler.
Diktirdiler hayal ettikleri gibi olmadı. Çünkü sen mankenlerden görüyosun
hoşuna gidiyor.Ama sende güzel durmuyor.
Onun için gitcem Nazarel'e denicem denicem beğendiğimi
kendi bedenime göre diktircem.
Yani şimdilik böyle düşünüyorum.. :kahve:

bende 2 ay kala başlarım bakmaya öle düşünüyorum ancak zaten varıpta hergün bakamıcağım için belirli günlerde gidip bakıcam ve deneyip beğendiğim olursa hiç dikimle falan uğraşmıcam öncelik olarak madam burcuya gidicem tabi orası dikim yapıyor ordan beğenirsem hemen sipariş vericem ve düğününe 1 hafta kala teslim ediolarmış ne önce nede sonrası teslim edilemiomuş

Açıkçası ben madam burcuya gittim ama hiçbir model beğenmedim.Dikim içinde orayı tercih etmem çünkü bi nevi fabrikasyon şeklinde çalışıyorlar.Küçük bir mode evi 5-10 gelinlikle uğraşıyorsa bunlar 2500 gelinlik dikiyorlarmış sezonda çok özeneceklerini düşünmüyorum o yüzden.

doğru söylüyorsun canım küçük eltim orda diktirmiş falan onlar söyledi bende hiç uğraşmam dolaşmakla oraya giderim diodum ama haklısın vallaha bakalım daha çok erken bunları düşünmeye zaman birazdaha ilerlese farklı yerlere bakarız artık bide miss defne varmış orasını duydun mu hiç gidip baktın mı?

Yok orayı hiç duymadım canım ama bu tarz yerlerde çok ince düşünemezlermiş gibi gelior bana ama kendi fikrim tabiki.

yer bilmiyorum.ama baştan dikimi bile 1buçuk ay önceden yapıyorlar fazlası çok erken bence

peki sizce nasıl yerler uğraşır ki yazın zaten yoğunluk olacak bütün gelinlikçilerde...:bbo:

Klasik bilgiğin gelinlik diken modaevlerini bulacaksın dediğim gibi madam burcuya gitti fabrika gibi 3000 gelinlik dikiyoruz 3-4 ayda dedi kadın.Şimdi normal bir moda evine diktirsen gidip habire karışma bakma şansın olur bunlarda öle birşey yok toptan fln getiriyorlarmış kumaşları.Tabi siz gidip gezin yine de zevk belki hayallerinizin gelinliği ordadır.

Klasik bilgiğin gelinlik diken modaevlerini bulacaksın dediğim gibi madam burcuya gitti fabrika gibi 3000 gelinlik dikiyoruz 3-4 ayda dedi kadın.Şimdi normal bir moda evine diktirsen gidip habire karışma bakma şansın olur bunlarda öle birşey yok toptan fln getiriyorlarmış kumaşları.Tabi siz gidip gezin yine de zevk belki hayallerinizin gelinliği ordadır.

Düğün tarihiniz mayıs 16 tımı:uhm:

Back