Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik bilgiğin gelinlik diken modaevlerini bulacaksın dediğim gibi madam burcuya gitti fabrika gibi 3000 gelinlik dikiyoruz 3-4 ayda dedi kadın.Şimdi normal bir moda evine diktirsen gidip habire karışma bakma şansın olur bunlarda öle birşey yok toptan fln getiriyorlarmış kumaşları.Tabi siz gidip gezin yine de zevk belki hayallerinizin gelinliği ordadır.
115 gün diyince 16'sı sandım pekii:1closedeyes:
birde şöle düşün arkadaşım sen olsan en lüks lokanta restorantı mı seçersin mesela kırçiçeği gibi yoksa gidip kıyıda köşede günde 3 5 müşterisi onan bi yerde mi yemek yersin?buda ona benzer bi olay 3 5 gelinlikle uğraşan kendi halinde bir gelinlikçidir tasarlıyamaz pek kalıplaşmıştır düşünceleri çünkü kapasitesi o kadar ama ismi belli dillerden dillere dolan gelinlikçiler 3000 4000 dikiyor diyorsun neden çünkü tercih ediliyor memnun kalınıyor ki diktiyor insanlar değil mi benimde mantığım bundan yana kusura bakma ama seninde düşüncelerine saygı duyuyorum tabi arkadaşım.
Cepten yazdığım için tek kelime yazabildim kusura bakma:) 15 Mayıs tarihi. 114 gün mü kaldı yoksa allahımmmmmmmmmmmmmmmm:1no2:
14 gün 23 saat 47 dakika kaldı delikafadulden
14 gün 23 saat 47 dakika kaldı delikafadulden
İnanmıyorm biz şimdiden stres yapıyoruz sen ne durumdasın :)
15 dün
peşindeyimmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
neler hissediyorsun..?