Dnden Bugne Mchael Jackson

Ölmeden önceki son fotoğrafları

Ve efsanenin son fotoğrafları... Ani ölümüyle bir anda tüm dünyayı şoke eden ve milyonları yıkıma uğratan pop müziğin efsane ismi Michael Jackson'ın son fotoğrafları, ölümünün ardından, 4 gün sonra ilk defa yayınlanıyor.

LONDRA- Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilen pop müziğin 'Kral'ı Michael Jackson'ın Reflex isimli bir ajans tarafından çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Jackson'ın umut bağladığı son konser serisi için prova yaparken çekilen bu fotoğraflarda, yıldızın oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu görülüyor. ıngiliz basınından Telegraph'ta yer alan habere göre Michael'ın stüdyo patronunun verdiği bilgide '20 yaşındaki bir genç kadar sağlıklı' göründüğü ifade ediliyor.

Çekilen bu fotoğraflardan tam 12 saat sonra hayatını kaybeden efsanenin bu kadar iyi görünüp de ölmesi de iyice kafaları karıştırdı. Kimilerine göre bu bir cinayet, kimilerine göre ise intihar. Ancak gerçek olan tek bir şey var o da artık 'Kral'ın hayatta olmayışı.

DANSÇILARINI SEÇTı, EN AZ ONLAR KADAR HAREKETLı

Stüdyonun sahibi Robert Baker, o günü anlatıyor:

"Michael muhteşem görünüyordu. 50 yaşında bir adam olduğunu söylemek imkansız. Hatta onu kontrole gelen doktorlardan biri espri yapıp, '20 yaşındaki gençler kadar sağlıklı görünüyor' demişti."

"Stüdyomdan dört dansçı seçti. Çocuklar, 20'li yaşlarındaydı ancak hepsi Michael'ın bu kadar formda olmasına şaşırmış, gözlerine inanamadıklarını söylemişti"

Baker ayrıca Daily Mirror gazetesine "Eğer Michael bu provalarda büyük bir güç sarfettiyse ya da zorlandıysa, bunu kimseye hissetirmediğini söylemek gerek. Baştan aşağı turneler için hazır görünüyordu. Bu provalardan hemen sonra ölmesine aklım ermiyor" şeklinde konuştu.

"O, sınırlarını bilen bir adam. Yıllardır yaptığı şovlarda vücudunun ne kadar dayanabileceğini, neler yapabileceğini iyi biliyor. Her şey çok ani gelişmiş olmalı."

:enbuyukkk:

...

bu adam bana oldum olası çekici gelmiştir zakkum..
tuhaf bir elektiriği var ama hep dedikleri star elektiriği blimem ne değil..
erkek olarak çekici gelmiştir bana her zaman..
o kadar basında kötü resimleri çıktı , estetiklerden sonra mesela burnu düştü dedileri uyduruk resimler eklediler..
yok vala hiç etkilenmedim ..
bence cok çekici ve seksi bir adam || dı..
allah rahmet eylesin..
şu müslüman oldu dedikodularının da aslını astarını çok merak ediyorum gerçi henüz tam anlamıyla araştırmadım konuyu ama görsel basından takip ettiğim ne evet ne de hayır..
bunun derinine inmem lazım..

ölümüne çok üzüldüm lise yıllarımda onun şarkılarıyla coşardık resimlere bakarken geçmiş filim şeridi gibi gözümün önünden geçti...çok güzel hazırlamışsınız ellerinize sağlık

katılıyorum asla inanmadım ona atılan iftiralara mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

28 yaşındayım çocukluğumdu benim ergenliğimdi ilk gençliğimdi öldü ve biz büyüdük çok üzgünüm mafoldumbenmafoldumben hele eşim dayısının halasının cenazesinde ağlamayan adam kıpkırmoızı gözlerle dolaşıyor eski kasetlerrimi bul diye çıldırttı annesini senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

huzur içinde uyu KİNG OF POP mafoldumbenmafoldumben

en güvendiğim kişiler hayranlarım demişti mafoldumbenmafoldumben seni seviyorumm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

o iğrenç babasındanda nefret ediyorum biz ağlaya ağlaya bir hal olduk o sırıtarak cenaze programını anlatıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bazılarına anlamsız gelebilir ama bir devir kapandı efsaneini ölümüyle :a015::a015:

açıkçası müslüman olup olmaması enterese etmiyor beni...önemli ciddi haber kaynaklarından michale ile ilgili hemen her haberi eklediğim için o konuyla ilgili haberleri de ilave ettim...ateist bile olmuş olsa sevgimde ne bir parça azalma ne de bir parça yükselme olur...

evet çok çekici bir adamdımafoldumben...ve kim ne derse desin O TEK KRAL dı...artık EFSANE oldu:enbuyukkk:

canımsın ben de teşekkür ederim:1hug:a.s.

O nun gibisi bir daha asla gelmezmafoldumben

Michael kesinlikte TEK KRAL dı...artık ölümsüz bir EFSANE oldu:enbuyukkk:

Michael'a camdan tabut!

Masal kahramanı gibi uğurlanacak...

ABD'nin Los Angeles kentindeki evinde aniden fenalaşarak erken yaşta yaşama veda eden popun efsane kralı Michael Jackson'ın cenaze töreniyle ilgili program belli oldu.

Hayranlarını yasa boğan Jackson'ın ölümünün üzerinden 6 gün geçmesiyle birlikte ünlü yıldızın ailesi cenaze töreninin nasıl düzenleneceğine ilişkin bir karara vardı.

Jackson'ın cenazesi 2 Temmuz Perşembe günü Los Angeles'ın kuzeybatısında kurduğu Neverland Çiftliği'ne götürülecek. Jackson'ın masal kahramanı Peter Pan'in adası Neverland'den esinlenerek kurduğu dev çiftlikte, cuma gününün halkın ziyaretine ayrılmasının planlandığı belirtilen haberde, 5 Temmuz Pazar günü aile arasında özel bir tören düzenleneceği kaydedildi.Klasik siyah cenaze aracının tersine, Jackson bir masal kahramanı gibi beyaz bir cam kafesi andıran bir araçla son yolculuğuna uğurlanacak.

ıngiliz Daily Mail gazetesinin Jackson ailesine yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, Jackson'ın tabutunun da camdan olacağı fakat bu durumun törenin güvenliğini sağlayacak polislerin işini zorlaştırmasından korkuluyor.Dünyanın dört bir yanından cenaze törenine gelecek olan hayranlarının, cam tabutta taşınacak Michael Jackson'ı görmek için izdiham yaratması yüksek ihtimal taşıyor.

Pop kralının cenazesine 30 kadar aracın konvoy oluşturarak eşlik edeceği belirtilen haberde, Jackson'ın, ''hep çocuk kalan Peter Pan'ın ülkesi'' Neverland'e gömülüp gömülmeyeceğinin henüz bilinmediği bildirildi. Jackson, 25 Haziran'da, yeniden sahnelere dönmesine çok az bir zaman kala aniden yaşama veda etmişti.

ÇOCUKLARIYLA ıLGıLı ŞOK ıDDıA

Ne Michael çocukların babası, ne de Debbie Rove çocukların annesi... ıddialara göre; iki çocuğun dünyaya gelmesi için kimlikleri gizli tutulan bir erkeğin spermi ile bir kadının yumurtaları kullanıldı. Daha sonra embyro Debbie Rove'un rahmine yerleştirildi.

JACKSON'IN VASıYETı Mı?...

alıntı

Ölümüne dünya ağladı o güldükötükedihüso

Michael Jackson'ın babası basının önünde verdiği izlenimle dudak uçuklattı.

Dünyanın dört bir yanında yüzbinlerce insan Michael Jackson'ın ani ölümüne üzülüp gözyaşı dökerken, ünlü starın babası dün düzenlediği basın toplantısında kameraları önünde sergilediği tutumla şaşırttı.

Herkesi şoke etti
Neşesi yerinde görünen, etrafa gülücükler dağıtan baba Jackson'ı izleyen gazetecileri bile şoke etti.

Oğlunun cenzae töreni ile ilgili hazırlıkları anlatan baba, Jackson ailesinin Encino'daki (Kaliforniya) malikanenin önüne toplanan gazetecilerin sorularını büyük rahatlıkla cevapladı.

Babasıyla hiç anlaşamadı
Babasıyla hiçbir zaman anlaşamadığı bilinen, çocukluğunda ve hatta bir star olduktan sonra bile babasından hep korkan Michael Jackson'ın, 2002'de hazırladığı vasiyetiyle ilgili bazı ipuçları da medyaya sızmaya başladı.

Ünlü starın eski avukatı John Branca, vasiyetnamenin kendisinde olduğunu açıkladı.

Annesine de biraz pay bıraktı
Sızan bilgilere göre Michael Jackson servetinin, çocukları Prince Michael (12), Paris (11) ve Prince Michael II (6) arasında paylaşılmasını, annesi Katherine'ye de bir miktar pay verilmesini istemiş. Ancak vasiyetnamesinde babası Joe Jackson'ın adı hiç geçmediği belirtiliyor.

500 milyon dolar civarında borçları olduğu açıklanan Michael Jackson'ın, Sony şirketiyle ortak olarak The Beatles kataloğunun hisselerinin sahipliğinden gelen 1.3 milyar dolarlık bir servete sahip olduğu, ancak bu hisseleri satmaya hiç yanaşmadığı da ortaya çıktı.

Hürriyet

Mirastan beş kuruş almayacakalkisalkisalkis

Michael Jackson'ın, 2002'de bir vasiyetname taslağı hazırladığı ileri sürüldü.

Wall Street Journal'da (WSJ), Michael Jackson'ın ölümünün ardından en çok merak edilen konulardan biri olan miras konusuna yer verilen haberde, Jackson'ın 2002'de bir taslak hazırladığı ve buna göre mirasının annesi, 3 çocuğu ve bir ya da birkaç hayır kurumuna verilmesini öngördüğü bildirildi.

Babasına hiçbirşey bırakmamış
Haberde, Jackson'ın vasiyet taslağında babasına hiçbir şey bırakmadığına dikkat çekilirken, şarkıcının ölümünden 1 hafta önce bu taslağı hazırlayan avukatı John Branca ile temasa geçtiği öne sürüldü.

Belgeyi hiç görmemişler
WSJ'deki haberde, bu taslağın perşembe gününden itibaren Los Angeles'taki mahkemeye sunulabileceğine de işaret edildi.
Jackson ailesi ise söz konusu belgeyi görmediklerini açıkladı.

Babasından şiddet görmüş
Jackson'ın, babasıyla ilişkilerinin hiç de iyi olmadığı söyleniyor. Pop kralı, kardeşleriyle birlikte kendisini sanat dünyasına sokan ve sonra da onları ''demir yumrukla'' yöneten babasının geçmişte sık sık kendisine şiddet uyguladığından yakınmıştı.

ve eğer söylenenler doğruysa müslüman olmuşsa da "ALLAH gani gani rahmet eylesin" :Saruboceq:
evet amin mafoldumben mafoldumben inşaallah öyledir... :Saruboceq:

ayrıca şunu da belirtmeden geçemicem, ben de çocuk tacizi iddialarına hiçbir zaman inanmadım ve zamanında çıkan o haberlerle de hiç ilgilenmemiştim ....
sana katılıyorum vereliniortak "çamur at, izi kalsın" stratejisi işte :çok üzgünüm:

(bu arada ellerine sağlık sarduşcum, topik çok güzel olmuş sengözlerimebaksanab )

Michael Jackson'un vasiyeti

Popun kralının 7 yıl önce yazdığı vasiyetnamenin Los Angeles mahkemesine sunulduğu belirtildi.

7 Temmuz 2002 tarihli vasiyetnameye göre Michael Jackson tüm servetini, vasiyetnamede adı geçen 3 çocuğunun bakımını üstlenen annesi Katherine Jackson'ın hak sahibi olduğu Michael Jackson Aile Vakfı'na bıraktı.

Vasiyetnamesinde gerektiğinde 79 yaşındaki annesinden sonra, Amerikalı ünlü şarkıcı, müzik yapımcısı ve oyuncu Diana Ross'u çocuklarının bakımı için vasi tayin eden Jackson, eski eşi Debbi Rowe'u mirasından mahrum etti.

Vasiyetnamenin yazıldığı tarihte sanatçının servetinin 500 milyon dolardan fazla olduğunun tahmin edildiği ve servetinin çoğunun “gayrimenkuller ve çeşitli kuruluşların hisselerinden” oluştuğu belirtildi.

Öte yandan sanatçının 25 Haziran'da ölümünden bu yana albümlerinin satışında patlama görüldüğü belirtildi.

ABD ve Kanada'da müzik ve video ürünlerinin satışı hakkında bilgilendirme sistemi olan Nielsen SoundScan, sanatçının ölümünden bu yana 3 albümünde satış rekorları kırıldığını ve ABD'de 2.3 milyon şarkının internetten indirildiğini kaydetti.

Jackson'ın albüm satışlarının bir hafta önce 10 bin civarında olduğu, pazar gününden bu yana ise bu rakamın 422 bine ulaştığı belirtildi. Bu haftaki satış rakamının, bu yılın başından 21 Haziran'a kadar olan sürede satılan bütün Jackson albümlerinden daha fazla olduğu kaydedildi.

Satışında patlama görülen 3 albümün “Number Ones”, “Essential Michael Jackson” ve “Thriller” olduğu belirtildi.

AA

Michael Jackson'un vasiyeti

Popun kralının 7 yıl önce yazdığı vasiyetnamenin Los Angeles mahkemesine sunulduğu belirtildi.

7 Temmuz 2002 tarihli vasiyetnameye göre Michael Jackson tüm servetini, vasiyetnamede adı geçen 3 çocuğunun bakımını üstlenen annesi Katherine Jackson'ın hak sahibi olduğu Michael Jackson Aile Vakfı'na bıraktı.

Vasiyetnamesinde gerektiğinde 79 yaşındaki annesinden sonra, Amerikalı ünlü şarkıcı, müzik yapımcısı ve oyuncu Diana Ross'u çocuklarının bakımı için vasi tayin eden Jackson, eski eşi Debbi Rowe'u mirasından mahrum etti.

Vasiyetnamenin yazıldığı tarihte sanatçının servetinin 500 milyon dolardan fazla olduğunun tahmin edildiği ve servetinin çoğunun “gayrimenkuller ve çeşitli kuruluşların hisselerinden” oluştuğu belirtildi.

Öte yandan sanatçının 25 Haziran'da ölümünden bu yana albümlerinin satışında patlama görüldüğü belirtildi.

ABD ve Kanada'da müzik ve video ürünlerinin satışı hakkında bilgilendirme sistemi olan Nielsen SoundScan, sanatçının ölümünden bu yana 3 albümünde satış rekorları kırıldığını ve ABD'de 2.3 milyon şarkının internetten indirildiğini kaydetti.

Jackson'ın albüm satışlarının bir hafta önce 10 bin civarında olduğu, pazar gününden bu yana ise bu rakamın 422 bine ulaştığı belirtildi. Bu haftaki satış rakamının, bu yılın başından 21 Haziran'a kadar olan sürede satılan bütün Jackson albümlerinden daha fazla olduğu kaydedildi.

Satışında patlama görülen 3 albümün “Number Ones”, “Essential Michael Jackson” ve “Thriller” olduğu belirtildi.

Alıntı

Arkadaşım yazdıklarının hepsine katılıyorum.Bende 30 yasındayım.11 yasından beri albümlerini ve resimlerini topladım.İlk hayran oldugum isimdi.bende de yeri o kadar ayrı ki.gençliğim ve çocuklugum onunla gıttı sankı.gercekten bazılarına anlamsız gelebılır ama bizim yasımız ve bizden büyükler için bir masal kahramanıydı.en azından benim için öyle hiç bir zaman ulaşamadığım parlak bir yıldız senağlama mafoldumben

gurbaa prenses den alıntı;

valla sardunya sen de bi garipsin
konu içindeki mesajlarının biri öbürünü tutmuyo
hayranıyım diyorsun cilt kanseri oldugundan haberin yok
ayrıca michael'i aşağılayan birinin msjını alıntılayıp kahkahalara bogulmuşsun
bu nası hayranlık
ilginç doğrusu

kişiliğimi bilip bilmeden haksızca eleştirenlerin michaeli bilip bilmeden eleştirenlerden hiç bir farkı yoktur.

sevgili gurbiş kişiliğim hakkında ipuçları veriyorum ...ama bu senin için değil...bana yaptığın haksızca ithamdan ötürü konuya müdahil olan 3. kişilerin bana karşı olumsuz etkilenmemeleri için olacak.

benim hayatın acıları ile dalga geçen bir kişiliğim var...mesela ; canım babamın bacağı diz altından kesildi...ameliyatına saatler kala babama dedim ki " baba hadi gene iyisin...ayakkabı masrafın azalacak" babamın bu esprime tepkisi ise uzun uzun gülmek ve büyük bir moralle ameliyata girmek oldu...

babama hep böyle absürt espriler yaparak baktım .... ölmesi beklenen babam moral ve besin takviyeleri ile sapasağlam ayağa kalktı.

hayatın acıları ile dalga geçmeye devam edeceğima.s.

Ben bu topiği çok beğenerek okuyordum. Hâla bakıyorum, yeni gelişen olayları takip edeceğim. Lütfen ama lütfen ikili polemikler olmasın. Bu ikaz mı? evet.
Topiği kapatmak değil, devamını diliyorum...Üye cezasını hiç ama hiç sevmiyorum.

Şeniz a.s.​

Haberlerde yeni gelişen olaylar varmış. Bekliyoruz Sardunya...

Jackson için anma töreni Salı günü

Amerikalı pop müzik yıldızı Michael Jackson'ı anma töreninin gelecek Salı günü Los Angeles'taki Staples Merkezi'nde düzenleneceği açıklandı.

Jackson, Londra konserleri için burada prova yapıyordu.

Organizatörler bunun Pop'un Kralı'nın yaşamını kutlamak amacıyla yapılan halka açık bir etkinlik olacağını belirtti.

Bu amaçla Jackson'ın hayranlarına 11 bin bedava bilet dağıtılacak.

Ancak tören, resesyon yüzünden kaynak sıkıntısı çeken Los Angeles polisi için şimdiden bir sorun oluşturdu.

Emniyet yetkilileri, bu kadar büyük bir etkinlikte güvenliği sağlamak için daha fazla zamana ve paraya ihtiyaçları olduğunu söylüyor.

Anma etkinliğinin Los Angeles'taki eski evi Neverland'da yapılacağı öne sürülmüştü.

Jackson'ın geçen haftaki ani ölümünden önce sağlıklı olduğunu kanıtlamaya çalışan organizatörler, yıldızın prova görüntülerinden bir bölüm yayımladı.

Jackson'ın ölüm nedeni hala araştırılıyor.

Organizatörler, provalardan iki albüm ve saatlerce video kaydının piyasaya sürülebileceğini de belirtiyor.

Michael Jackson hayattayken hiç konser albümü yapmamış, hep stüdyo kayıtlarını tercih etmişti.

Çocukların velayeti

Bu arada Jackson'ın eski eşi Deborah Rowe'un avukatı, iki çocuklarının velayetini almaya çalışıp çalışmayacağı konusunda müvekkilinin henüz karar vermediğini söyledi.

Michael Jackson'ın vasiyetinde 79 yaşındaki annesi Katherine üç çocuğunun da vasisi ilan ediliyor.

Michael Jackson'ın Rowe'dan olan 12 yaşındaki oğlu Prince Michael ve 11 yaşındaki kızı Paris Michael dışında, kimliği hiç açıklanmayan bir taşıyıcı anneden 7 yaşında Prince Michael II adında bir oğlu daha var.

Bende bu gün Sarduş um bu konuya ne eklemiştirki diye girmiştim..opuyorumnanaktanneyse kalp kalbe karşıymış inan..Sen de şimdi eklemişsin..opuyorumnanaktan

Michael Jackson'a beton dökecekler

Pop Müziğin ilah ismi Michael Jackson'ın ölümü etrafındaki söylentiler, komplo teorileri, açıklamalar, ilginç detaylar peş peşe gelmeye devam ederken, ünlü starın pazar günü yapılacağı açıklanan cenaze töreniyle ilgili bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Mezarı betonla kaplanıp bedenin çalınması önlenecek

Michael Jackson için Los Angeles'taki Forest Lawn Memorial Park'ta hazırlanan mezar, "E! News" Televizyon kanalı tarafından görüntülendi. Ancak Michael Jackson'ın bedeninin bu mezara geçici bir süre için konulacağı belirtildi. Mezarı, bedenin çalınmasını önlemek için betonla kaplanacak. Yanına, ayrıca onun simgesi haline gelen elmas taşlı bir beyaz eldiven konulacak.

Naaşı bir süre sonra Neverland'e taşınacak

Michael Jackson'ın Los Angeles'teki ünlü malikanesi Neverland'te yapılacak olan cenaze töreninin halka açık bir cenaze töreni olmayacağı belirtilirken, kardeşi Jermaine Jackson, NBC televizyonuna verdiği demeçte "Kardeşim, geçici bir süre için başka bir yerde toprağa verilecek. Ama nihayi yeri Neverland olacak. Neverland'ı o yarattı. Orada olması en doğrusu. Ancak bunun için gerekli izinlerin alınması biraz zaman alacak. Bu yüzden geçici bir mezar hazırlandı" dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…