- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
çocuk tacizi konusunda ne kadar hassas olduğumu hemen hemen tüm KK bilir...
çocuk tacizine kesinlikle inanmadım...zaten kanıtlanamadı...
michael alkolik bir babanın çocuğu idi( ....BABA dayağı yiyerek büyüdü (
çocukluğunu evine lunapark kurarak ve çocuklarla oynayarak geçirmek istemesi çok doğal...çünkü O sıra dışı bir insandı...
ve O nu kıskananlar bunu kullandılar...
"ÇAMUR AT İZİ KALSIN" mantığı ile ispatlayamasalar da çamur izi bırakmayı başardılar.
bu adam bana oldum olası çekici gelmiştir zakkum..
tuhaf bir elektiriği var ama hep dedikleri star elektiriği blimem ne değil..
erkek olarak çekici gelmiştir bana her zaman..
o kadar basında kötü resimleri çıktı , estetiklerden sonra mesela burnu düştü dedileri uyduruk resimler eklediler..
yok vala hiç etkilenmedim ..
bence cok çekici ve seksi bir adam || dı..
allah rahmet eylesin..
şu müslüman oldu dedikodularının da aslını astarını çok merak ediyorum gerçi henüz tam anlamıyla araştırmadım konuyu ama görsel basından takip ettiğim ne evet ne de hayır..
bunun derinine inmem lazım..
ölümüne çok üzüldüm lise yıllarımda onun şarkılarıyla coşardık resimlere bakarken geçmiş filim şeridi gibi gözümün önünden geçti...çok güzel hazırlamışsınız ellerinize sağlık
katılıyorum asla inanmadım ona atılan iftiralara mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
28 yaşındayım çocukluğumdu benim ergenliğimdi ilk gençliğimdi öldü ve biz büyüdük çok üzgünüm mafoldumbenmafoldumben hele eşim dayısının halasının cenazesinde ağlamayan adam kıpkırmoızı gözlerle dolaşıyor eski kasetlerrimi bul diye çıldırttı annesini senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
huzur içinde uyu KİNG OF POP mafoldumbenmafoldumben
en güvendiğim kişiler hayranlarım demişti mafoldumbenmafoldumben seni seviyorumm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
o iğrenç babasındanda nefret ediyorum biz ağlaya ağlaya bir hal olduk o sırıtarak cenaze programını anlatıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bazılarına anlamsız gelebilir ama bir devir kapandı efsaneini ölümüyle :a015::a015:
evet amin mafoldumben mafoldumben inşaallah öyledir... :Saruboceq:ve eğer söylenenler doğruysa müslüman olmuşsa da "ALLAH gani gani rahmet eylesin" :Saruboceq:
katılıyorum asla inanmadım ona atılan iftiralara mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
28 yaşındayım çocukluğumdu benim ergenliğimdi ilk gençliğimdi öldü ve biz büyüdük çok üzgünüm mafoldumbenmafoldumben hele eşim dayısının halasının cenazesinde ağlamayan adam kıpkırmoızı gözlerle dolaşıyor eski kasetlerrimi bul diye çıldırttı annesini senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
huzur içinde uyu KİNG OF POP mafoldumbenmafoldumben
en güvendiğim kişiler hayranlarım demişti mafoldumbenmafoldumben seni seviyorumm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
o iğrenç babasındanda nefret ediyorum biz ağlaya ağlaya bir hal olduk o sırıtarak cenaze programını anlatıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bazılarına anlamsız gelebilir ama bir devir kapandı efsaneini ölümüyle :a015::a015:
Ben bu topiği çok beğenerek okuyordum. Hâla bakıyorum, yeni gelişen olayları takip edeceğim. Lütfen ama lütfen ikili polemikler olmasın. Bu ikaz mı? evet.
Topiği kapatmak değil, devamını diliyorum...Üye cezasını hiç ama hiç sevmiyorum.
Haberlerde yeni gelişen olaylar varmış. Bekliyoruz Sardunya...