Dnden Bugne Mchael Jackson

Bende bu gün Sarduş um bu konuya ne eklemiştirki diye girmiştim..opuyorumnanaktanneyse kalp kalbe karşıymış inan..Sen de şimdi eklemişsin..opuyorumnanaktan

çiçeğim evet kalp kalbe karşıdırŞeniz

dakika saniye geçmiyor ki haber ajanslarına michael ile ilgili bir haber düşmesin...
o kadar çok seviliyor ki o kadar çok merak ediliyor ki çünkü artık O ölümsüz bir EFSANE:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Çocukluğum onun şarkılarını dinlemekle geçti. aldığım ilk yabancı albüm Michael Jackson'a aitti... Onun fotoğraflarından oluşan koca bir defterim oldu. Şarkılarını ezbere bilirdim. ıstanbul konserine gitmeyi çok istemiştim. bahçedeydim ve bir uçağın arkasında "welcomw to Michael" yazısını gördüm o konsere gidemeyeceğim için çok ağladım. Şans bu ya konser iptal oldu.... bir haftadır yani onun öldüğünü öğrendiğim günden beri hep o günler aklıma geliyor. O günleri düşününce büyüdüğümü anladım birdenbire, çocukluğu gitti. ama özlediğim zaman onun şarkılarını dinleyerek o günlere döneceğim. eminim ki benim yaş grubumdaki pek çok kişi böyle hissediyordur. Çocukluk dönemi kapandı... ama seni asla unutmayacağım...

Jackson'un eski eşi velayet için mahkemeye gidiyor

Geçtiğimiz hafta 50 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü pop yıldızı Michael Jackson'ın eski eşi çocuklarının velayeti için mahkemeye gidiyor.

Michael Jakson'ın eski eşi olan Deborah Rowe Jackson, ünlü yıldızdan iki çocuğu var. Deborah Rowe, 13 Temmuz'da hakim karşısına çıkarak çocuklar için velayet hakkını arayacak. Birçok avukata göre Deborah'ın bu davayı kazanacağı öngörülüyor.

Michael Jackson'ın üç çocuğundan ikisi Deborah Rowe'dan en küçüğünün ise kimliği hiçbir zaman açıklanmayan bir taşıyıcı anneden dünyaya gelmişti. Deborah Rowe ile 1996 yılında evlenen Jackson, 1999 senesin de ise ayrılmak için mahkemeye başvurmuştu.

Rowe, çocuklarının velayetini ünlü şarkıcıya bırakmış ancak 2003 yılında tekrar kendi üstüne almak için yeniden mahkemeye başvuruda bulunmuştu.

Michael Jackson ile Deborah Rowe, 2006 yılında ayrıntıları hiçbir zaman açıklanmayan bir uzlaşmaya evliliklerine son vermişlerdi. Deborah Rowe, Jackson'ın ilk iki çocuğunun, 12 yaşındaki 'Prince Michael' olarak bilinen Michael Joseph Jackson Jr. ile 11 yaşındaki Paris Michael Katherine Jackson'ın annesi.

Jackson'ın üçüncü çocuğu 7 yaşındaki Prince Michael ise, kimliği hiçbir zaman açıklanmamış olan bir taşıyıcı anneden dünyaya gelmişti.

Jackson'un annesi Katherine Jackson'a, Pazartesi günü üç torununun geçici velayeti verilmişti. Michael Jackson'ın çocuklarının yasal velilerinin kim olacağına mahkeme karar verecek. Michael Jackson çocuklarının velayetini üstlenen annesi bu görevi yerine getiremeyecek durumda olursa, yıldızın eski arkadaşı şarkıcı Diana Ross, yedek vasi olarak belirlenmişti.

JACKSON, ESKİ EŞİNE MİRASINDAN HİÇBİR ŞEY BIRAKMADI

İki çocuğunun annesi Deborah Rowe'a ünlü sanatçı Jackson mirasından hiçbir şey bırakmadı. Jackson'ın beş sayfalık vasiyetnamesi 7 Temmuz 2002 tarihini taşıyor. Şarkıcının malvarlığı vasiyetinde 500 milyon doların üzerinde gösteriliyor ve tamamı Michael Jackson Aile Vakfı'na bırakılması vasiyet ediliyor.

Söz konusu vakıftan Jackson'ın üç çocuğu, annesi ve isimleri açıklanmayan hayır kurumları yararlanacak. Michael Jackson, vasiyetnamesinde "Eski eşim Deborah Rowe Jackson'a, bilerek mirasımdan pay ayırmadım" diye yazmış.

JACKSON'IN CENAZE TÖRENİ SON PROVALARINI YAPTIĞI SALONDA OLACAK

Jackson ölümünden yalnızca iki gün önce dünya genelinde 50 konserlik turneye çıkmadan son provalarını yaptığı Los Angeles'taki Staples Center'daki video görüntüleri yayınlandı. Sanatçının provada son derece sağlıklı olduğu görülürken, video görüntüleri Perşembe günü tüm televizyonlarda birinci haber olarak verildi.

Dünya turnesi için son provalarını yaptığı Staples Center'da Jackson'ın cenaze töreni de yapılacak.

California'da gerçekleştirilecek cenaze töreni için halka da 11 bin bilet ayrıldı. Jackson'ın ailesi tarafından Perşembe günü açıklanan cenaze töreni ile ilgili basın bildirisinde, masrafların kim tarafından karşılanacağı konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

Michael Jackson ıslam'a göre defnedilecek

Michael Jackson’un birkaç ay önce ıslam’a girmiş olması nedeniyle Los Angles’ta yapılması kararlaştırılan cenaze töreninin ıslami adetlere göre olacağı açıklandı.

Michael Jackson’un ailesine yakınlığıyla bilinen kaynaklar, ünlü pop yıldızının birkaç ay önce ıslam’a girmiş olması nedeniyle önümüzdeki Çarşamba günü Los Angles’ta yapılması kararlaştırılan cenaze töreninin ıslami adetlere göre olacağını açıkladı.

Popun kralı Michael Jackson’un ölümünün ardından hangi dine mensup olduğu, nasıl gömüleceği soruları en çok sorulan sorular arasında yer almaya başladı.

Ünlü kişilerin haberlerini veren 17X Online sitesi Jackson’un ailesine yakınlığıyla bilinen kaynakların şu sözlerini aktardı; “ailesi onu aylar öncesinde Müslüman olduğu için ıslam Şeriatı’na göre defnetmeye hazırlanıyor. Michael’in Müslüman kardeşi Jermaine şu anda ailesine ıslam dininin ölü gömme, yıkama ve kefenleme hususlarındaki öğretilerini öğretiyor.”

Aynı kaynaklara göre Jackson kabrinde dini inanışlarıyla beraber rahat etmek istiyor. Jackson’un cenazesinin tarihteki en büyük cenaze töreni olması bekleniyor. Bu haberlerin doğruluğu ise henüz Jackson’un ailesi tarafından onaylanmadı.

Birçok basın organı son dönemde Jackson’un Müslüman olduğu haberlerini vermişti. Vefatının ardından eski şarkıcı kardeşi Jermiane Jackson’un yaptığı konuşmada sözlerini; “Allah daima seninle olsun” diyerek bitirmesi de ıngiliz Gazetesi Evening Standart Gazetesi’ni Michael Jackson’un Müslüman öldüğü tahminini ortaya atmaya itti.
Jackson özellikle yaşamak üzere 2005’te, seneler önce ıslam’a girdiğini ilan eden kardeşi Jermiane’nin yaşamakta olduğu Bahreyn’e yönelmesinin ardından artan ıslam’a girdiği yönündeki söylentileri hayatı boyunca ne doğruladı ne de yalanladı.

11 bin bedava bilet

Pop kralının nerede gömüleceğine dair yapılan uzun tartışmaların ardından Michael Jackson için önümüzdeki Salı günü Los Angles’ta bir anma töreni yapılmasına karar verildi. Müzikli törenler düzenleyen AIG Life şireketi Jackson’un ailesini temsilen şöyle dedi: “Geçtiğimiz hafta aniden ölen Jackson için düzenlenen anma töreni Salı günü Los Angles’ta Staples Center’in salonunda yapılacak. Salon 20 bin kişi kapasiteli olup yaklaşık 11 bin bilet bedava dağıtılacak.”

Michael Jackson, 25 Haziran’da Los Angles’ta oturduğu kiralık evde kalp krizi geçirmesinin ardından hayatını kaybetti. Jackson’ın ölümü fanatiklerinde ve müzisyenler de büyük üzüntüye yol açarken kasetleri yine satış rekorları kırdı.

Sahte ölüm!
Ölümünün ardından binlerce genç ve Jackson hayranı, Jackson’un ölümü, vasiyeti, serveti, nerede gömüleceği hakkındaki yorumlarını yazmak ve son bir defa kendisine bir bakış atmak için ünlü sosyal site Twitter’e koştu. Dahası söylentiler de aynı vakitte artış gösterdi.

CNN'e göre katılımcılar Twitter aracılığıyla Jackson’un ölüm haberinin yalan olduğu gerçekte Avrupa ülkelerinden birinde saklandığı ve içinde bulunduğumuz ay yapılması kararlaştırılan 50’li yılları konserlerine kuvvetle çıkış yapmak için hazırlandığını yaydı.
Michael Jackson 50’li yaşlarına Londra’da büyük bir konser dizisiyle başlamayı hedefliyordu.

Michael Jackson'un cesedine 3 MİLYAR DOLAR teklif edildi

Teklifi yapanlar Rus işadamları... Amerikalı pop kralını, Sovyet sosyalizminin kurucusu LENİN'İN YANINA GÖMMEK İSTİYORLAR...

Rusya'da ünlü prodüktör Aleksandr Valov, "Rus işadamları, Michael Jackson'ın mezarının Lenin'in mozolesinin yanına inşa edilmesi için ailesine 3 milyar dolar vermeye hazır" dedi
Rus işadamlarıyla yaptığı görüşmeleri anlatan Valov, "Jackson'ın ailesine bu paranın 2 milyar dolarını bağışlamak ve böylece çocuklarını borçtan kurtarmak istiyorlar" diye konuştu. Valov, Jackson'a yakışır bir şekilde Kızıl Meydan'da Vladimir Lenin'in mozolesinin yanında yapılacak gösterişli mezarın, camlar ve değerli taşlarla süsleneceğini belirtti.

'MÜSLÜMAN GİBİ DEFNEDİLECEK' İDDİASI

Öte yandan ailesinin, Jackson için İslami kurallara uygun olarak 7 Temmuz'da Los Angeles Staples Merkezi'nde tarihin en büyük cenaze törenini düzenleyeceği iddia edildi. Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai merkezli Al Arabiya TV kanalı ise Jackson'ın cenaze töreninin İslami kurallara göre, Los Angeles'taki dev eğlence- spor arenası Staples Merkezi'nde gerçekleştirileceğini öne sürdü. Haberde, geçen yıl İslam dinini seçen Jackson'ın, yeni dinine göre defnedilmeyi istediği, bu nedenle ailesinin böyle bir karar aldığı belirtildi.

Kaynak: Milliyet

Michael Jackson'ın ölüm haberini veren ilk gazete olan Los Angeles Times, Jackson'ın ölmeden önce, Londra'da vereceği konserlere hazırlanmak için genel bir prova yaptığını ve onu görenlerin Jackson'ın “tam formda” olduğunu söylediğini yazdı.​

Haberde, konserlerin sorumlusu Randy Phillips'in de genel provada hazır bulunduğu ve Michael Jackson'ın “mükemmel” olduğunu ve provanın, yıldızın laranjit sorununa rağmen gece yarısını geçtiğini söylediği ifade edildi.

Gazete, Jackson'ın menajeri Frank Dileo'nun, “Bir bardak su bile içmedi ya da dinlenmedi, şarkıdan şarkıya geçiyordu. Bana ne kadar mutlu olduğunu ve işlerin tam istediği gibi gittiğini söylemişti” dediğine de yer verdi.Ölümünden sadece bir gün önce Los Angeles'teki Staples Center'da prova yaptığı söylenen Michael Jackson'ın burada çekilen üç kare fotoğrafı da yayımlandı.

Reflex adlı fotoğraf ajansı tarafından çekilen fotoğraflarda Michael Jackson'ın son derece zayıfladığı ama enerjik bir hali olduğu görülüyor.

Konseri belgesel olabilir

Michael Jackson'ın son provaları ve konser hazırlıkları sinema belgeseli olabilir.

Dünya basınının gündeminde Michael Jackson var ve uzun süre olmaya devam edecek gibi gözüküyor. Popun Kralı öldükten sonra neredeyse yazılmayan kalmadı. Bu aralar daha çok çocuklarının belirsiz durumu medyayı meşgul etse de, arada ilginç ve bizi yakından ilgilendiren haberler de geliyor.

Sinema belgeseli olabilir
Randy Phillips elinde Jackson'ın Londra'daki konser hazırlıklarını içeren 100 saatlik kayıt bulunduğunu ve bunları sinema belgeseli yapmayı düşündüklerini açıkladı. Proje hakkında detaylar yakında açıklanacak. Jackson son kez sinemaları ziyaret edebilir.

bir yandan cenaze törenleri yapılıyor.bir yandan ölümü yalanlanılıyor.:uhm:
hele ölümünden önceki deneme konserlerine akıl sır ermiyor,ne sağlam duruyor.fisfisfis
ölmemiş olmasını ne çok tercih ederdim.kii :Saruboceq:

İrnama aynen katılıyorum. Bu arada fotğraflara bayıldım Sardunyacığım .

Son düzenleme:

Michael Jackson’a 11 bin kişilik cenaze töreni

Michael Jackson, Salı günü Los Angeles'daki Staples Centre'da yapılacak bir törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Michael ile ilgili fikri sorulan ABD Başkanı Barack Obama, sanatçıyla ilgili bir sırrını açıkladı.

Pop müziğin kralı efsane isim Michael Jackson’un ani ölümünün üzerinden bir hafta geçti. Jackson’un tüm dünyayı yasa boğan ölümünün ardından, ailesi kamuoyuna bir açıklamada bulunarak, Jackson için 7 Temmuz Salı günü bir veda töreni yapılacağını duyurdu. Los Angeles’taki Staples Center’da yapılacak veda töreni yerel saatle sabah 10’da başlayacak. Yıldızın cenazesinin nereye defnedileceği ise henüz kesinlik kazanmadı. Jackson'un da yapımcılarından olan ünlü aranjör Quincy Jones, cenaze törenine gitmeyeceğini söyledi:

“Hayır, cenaze törenine gitmeyeceğim. Artık bu tür törenlere katılmak istemiyorum. Ray Charles, Marvin Gaye.. Son iki buçuk yıl içinde tam 150 kişiyi kaybettik… Yeter artık. Ben onları oldukları gibi hafızamda yaşatmak istiyorum.”

Obama’nın “Michael sırrı”

http://www.kadinlarkulubu.com/popups/popup_lupe/0,,4453703_ind_1,00.htmlABD Başkanı Barack Obama, geçen hafta yaşamını yitiren popun efsane ismi Michael Jackson'ın tarihe, ''eğlence dünyasının en önemli isimlerinden biri olarak'' geçeceğini söyledi.

Barack Obama, Michael Jackson ile ilgili olarak, ''Onun şarkılarıyla büyüdüm. Bütün şarkıları hala iPodumda'' dedi. Obama, şarkıcının, ''trajik ve pek çok yönüyle hüzünlü bir özel yaşam sürdüğünü'' düşündüğünü de bildirdi.

Organizatörler, veda töreni için Jackson hayranlarına 11 bin ücretsiz bilet dağıtılacağını açıkladı. Törenin yapılacağı Staples Center’ın özel bir anlamı da bulunuyor. Jackson ‘geri dönüş turnesi’ adı verilen son konserlerinin provalarını bu salonda yürütmüştü.

Michael Jackson 26 Haziran’da geçirdiği kalp krizi neticesinde hayata veda etti. Jackson’un ölüm nedeni hala belirsizliğini koruyor, otopsi sonuçları henüz açıklanmadı. Bugünlerde Jackson’un ölümünden iki gün önce yaptığı konser provalarından kayıtları içeren videolar internette ve televizyon ekranlarında göze çarpıyor. Jackson bu görüntülerde oldukça sağlıklı ve enerji dolu olduğu izlenimi veriyor. Yıldızın ölümünden hemen sonra çalışanları, Jackson’un ‘hasta ve güçten düşmüş’ olduğu yönündeki iddiaları yalanlamıştı. Bu nedenle, Jackson'un beklenmedik ölümüne dair kimi şüpheleri de beraberinde getirdi. Yıldızın evinde büyük miktarda ilaç bulunması bu şüpheleri daha da kuvvetlendirdi ve Jackson’un doktorların verdiği aşırı dozda ilaç nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği dile getirildi.

“Kanıtlar kasten yok edildi”

Ayrıca Jackson’un ölümünü aydınlatabilecek kanıtların kasten yok edildiği gibi iddialar da ortaya atılıyor. Bu nedenle ünlü şarkıcının ölüm sebebini araştırmak üzere Amerikan Uyuşturucu ile Mücadele Kurumu’nun yanı sıra Kaliforniya savcılığı da soruşturmalara başladı. Kaliforniya Eyalet Adalet Bakanı Jerry Brown, bakanlık bünyesinde görev yapan memurların ‘doktorlar ve reçeteye bağlı ilaçlarla ilgili araştırmalar yaparak” polise yardım ettiğini belirtti.

Öte yandan ünlü yıldızın ölümünün ardından vasiyetine ve mirasının bölüşümüne ilişkin tartışmalar da alevlendi. Jackson'ın yedi yıl önce yazdığı ve Los Angeles mahkemesine sunulan vasiyetnameye göre, ünlü yıldız, tüm servetini üç çocuğunun bakımını üstlenen annesi Katherine Jackson’ın hak sahibi olduğu Michael Jackson Aile Vakfı’na bıraktı.

Ancak, Amerikan haber kanalı CNN’in verdiği bilgilere göre, Jackson ek bir belge ile servetinin yalnızca yüzde seksenini annesi ile çocuklarına, yüzde yirmisini ise çeşitli vakıflara bıraktı. Vasiyetin ve söz konusu ek belgenin geçerli olup olmadığı konusunda ise son sözü yargı söyleyecek. Vasiyetnameye ilişkin ilk davanın Pazartesi günü görülmesi bekleniyor.

Pop müziğin efsanevi ismi Michael Jackson’un ölümünün ardından yaşanan bir tartışma da çocuklarının velayeti konusunda. Jackson’un eski eşi Debbie Rowe, Michael Jackson ile evliliğinden iki olan iki çocuğunun velayet hakkını istiyor. Jackson’un, biri taşıyıcı anneden olan, üç çocuğunun velayeti yetkili bir yargıç tarafından geçici olarak babaanne Katherine Jackson’a verilmişti.

Fildişi Sahili “evladı” Michael’ı istiyor

Fildişi Sahili'nde bir köyün ileri gelenleri, 25 Haziranda ölen pop kralı Michael Jackson'ın cenazesinin kendi köylerinde defnedilmesini istiyor.

Fildişi Sahili'nin güneydoğusundaki Sanwi Krallığı'nın başkenti Krindjabo'nun ileri gelenleri, 1992'de bölgelerini ziyaret eden Michael Jackson ile ilgili olarak ''O bizim evladımızdı, cenazesini istiyoruz'' dedi.

Bildunterschrift: Fildişi Sahili ile Togo topraklarına yayılan büyük bir etnik grup olan Akan'ların Sanwi Krallığı'nın sözcüsü Ahissan Nogbou, ''Cenazesini Krindjabo'da defnetmek üzere buraya istiyoruz'' dedi.

“O bizim prensimiz”

1992'deki ziyaretinde burada ''Prens'' unvanı verilen Jackson'ın kendi köylerinin dışında başka bir yere defnedilmesinin kabul edilemez olduğunu savunan sözcü, asla halka doğrudan hitap etmeyen Kral 5. Amon N'douffou'nun önünde yaptığı konuşmada, ''Onun başka yere defni bir utanç, çünkü Akan geleneğine göre bir Prens her zaman kendi topraklarında defnedilir'' diye konuştu.

Jackson 13 Şubat 1992'deki Afrika turnesi sırasında Afrikalı köklerini bulmak amacıyla bir ormanın içinde kurulu bu büyük köyü ziyaret etmişti. Jackson'a 30 dakika süren bu ziyareti sırasında, Amalaman Anoh adı verilmişti.

Michael Jackson da etnik agni dilinde teşekkür etmiş ve köklerinin bu krallıktan gelebileceğini söylemişti.

aynen canım benim çocukluğumdu gençlik aşkımdı umarım huzur bulmultur artık:Saruboceq:senağlama:a015:mafoldumben

süperdiiiiiiiiii o efsane popun kralıydı şarkılarına bayılrdım allah rahmet eglesin

BİR YILDIZ DAHA KAYDI.....

sardunya emeğine sağlık canım çok güzel hazırlamışsın müthişsin yine a.s.

zenci halleri çok daha güzel
hele ki çocuklugu

Son düzenleyen: Moderatör:

Jackson'ın Ölüm Nedeni Hala Netleşmedi

Michael Jackson'ın ölümü üzerindeki sır perdesi hala aralanamadı. Jackson'ın aldığı ilaçlar nedeniyle ya da son konser serisinin provalarında bitkin düştüğü iddia ediliyor. Ancak, pop ilahının ortaya çıkan son prova kayıtları soru işaretlerini arttırdı. Zira, görüntülerde Michael Jackson çok neşeli ve sağlıklı.

Michael Jackson'ın ölümü üzerindeki sır perdesi hala aralanamadı. Jackson'ın aldığı ilaçlar nedeniyle ya da son konser serisinin provalarında bitkin düştüğü iddia ediliyor. Ancak, pop ilahının ortaya çıkan son prova kayıtları soru işaretlerini arttırdı. Zira, görüntülerde Michael Jackson çok neşeli ve sağlıklı.

"Pop'un Kralı" neden öldü? Michael Jackson'ın ölümünün üzerinden bir hafta geçti, ama bu sorunun yanıtı hala verilemiyor.

Efsanevi sanatçının aldığı ilaçlar nedeniyle ya da son konser serisinin provalarında bitkin düştüğü iddia ediliyor.

Ancak, Jackson'ın ölümünden iki gün önce çıktığı provanın kayıtlarında, 'Pop'un Kralı' sağlıklı ve enerjik görünüyor.

Los Angeles'teki Staples gösteri merkezinde 23 Haziran'da kaydedilen görüntülerde, 'HiStory' albümündeki 'They Don't Care About Us' şarkısının provasını yaparken görülüyor.

Güçlü sesi ve fiziki duruşuyla konserlere hazır olduğu izlenimi veren Jackson'ın, görüntünün sonundaki gülümsemesi ise dikkat çekiyor.

Sağol Sardunya...Gözüm burada ve TV de. Sen daha çok detay veriyorsun inan

yeşilim çok teşekkürlerŞeniza.s.

michael gözümü bile kırpmadan izlediğim bir KRAL dı:asigim: hala da gözümü bile kırpmadan izliyorum...

bu sevgim nedeniyle bir çok kez kro'lukla demodelikte suçlandım...
onlara dedim ki demodelik değil bu bu adam asla ölmezlmaz: çünkü bunun gibisi gelmemiş gelmez de...Michael Jackson her devrin Kralı...ölse bile efsane olurmafoldumben ve EFSANE oldu damafoldumben

kapanan topiğimde yazmıştım youtube yasaklı olmadan önce michael oraya üye idimafoldumben onun sayfasına gidip "Türkler sizi çok seviyor...lütfen geri dönün artık" diye mesaj bile yazmıştımmafoldumben

sadunyacım ellerine sağlık hem okuyorum hem ağlıyorum ben mafoldumbenmafoldumben

aynen isiscimmafoldumben
ben de teşekkür ederima.s.
[QUOTE=ALYA-ARDA;7800201]süperdiiiiiiiiii o efsane popun kralıydı şarkılarına bayılrdım allah rahmet eglesin

BİR YILDIZ DAHA KAYDI.....

sardunya emeğine sağlık canım çok güzel hazırlamışsın müthişsin yine a.s.[/QUOTE]

alyacım bende teşekkür ederima.s.

zenci halleri çok daha güzel
hele ki çocuklugu

michael hastalıktan beyazladımafoldumben vitiligo hastasıydıbenneyaptımki

hayranları olarak öldüğüne inanmak istemiyoruz ve bazıları bunu kaldıramıyorlar:1no2: michaelin ölümü nedeniyle bir hayli intihar edip canına kıyan insan var....

aynen irnacım aynenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…