DİZZNESS VE DENGESİZLİK HİSSİ YAŞAYANLAR?

Merhaba
Evet tedaviye başladıktan ortalama bir yıl kadar sonra geçti ama hala tam iyi hissetmiyorum tabi onun için de bir alti ay ya da bir yıla yakin süre geçmesi gerekiyor geçmiş tecrubelerime dayanarak söylüyorum. Şuan çok daha iyiyim normale döndüm ara ara içim kayıyor gibi oluyor ama olsun hayatımı zorlastirmiyor. Maddiyat konusuna gelince iyileşme durumunuza göre kaç ayda bir goruneceginiz doktorunuz tarafindan karar veriliyor ilk süreçlerde daha sık gorunmeniz gerekiyor ilk zamanlar maddiyat acisindan zorlar ama sonra ara açılınca daha rahat edersiniz. Kendi fikrim ,sağlık en önemli konu bu hayatta o yüzden maddiyat ikinci planda kalıyor

Merhaba sizin tamamen geçti mi acaba ben 2019 dan beri çekiyorum kademe kademe geldi ilk baş dönmesiyle bayılma hissiyle başladı sonra artı ilaç
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş Allah bir daha yaşatmasın çok zor. Hangi ilacı kullanmıştınız? Maddi konuda ise sadece yoruldum vereceğim tabi ama ömrümün böyle geçmesini istemiyorum 3 haftada 1 dedi şuanki doktorum. Her yolu denedim hipnoz akupunktur hemopati tamamen geçmesi için denedim psikiyatrise de psikolog a da gittim düzenli spora gidiyorum kafamı dağıtsın bir nebze diye şuan yine başladım işte bir tık düzelmeye başladığım zaman doğa yürüyüşüne başlayacağım önceden de giderdim zaten evde oturmak yaramıyor bu rahatsızlıkta eve kapanınca kendini dinliyorsun

Teşekkür ederim. Evet kesinlikle eve kapanmak, bunalmak tetikliyor. İlaç olarak doktor size en uygununu karar veriyor. Ilac tedavisine başlayıp sabaat göstermelisiniz ama bir başlayıp bir birakmak başka seyler yapmak başa saldırır hastalığı. Geçmiş olsun size de

merhaba-arkadaşlar-bendede-aynı-durum-mevcut-bazen-katlanır-gibi-oluyorum-ama-bazende-atak-gibi-geliyor-sürekli-ayaklarım-yerden-kayıyor-gibi-yada-başımda-ve-bedenimde-dengesizlik-gibi-oluyor.Yolda-yürürken-sanki-yer-yukarı-aşağı-sallanıyor.

Kuzum sesten korku oturup öne doğru hafif doğrulunca ileri geri sallantı bende de var hatta eşim geçen dedi ki neden sallanıyorsun geriye yaslan yada dik dur tövbe estafurullah ama benim panik atağım vardı hiç ne tedavi gördüm ne bişey bitkisel sakınleştirici bir ara aldım oda kuzu gibi yaptı bıraktım bende arada kulaklarıma oğultu oluyor başıma ağrılar gidiyor yada hafif kulak cinlaması değişik sık sık olmasa da ara ara geliyor inşallah kötü bir şey yoktur Şeninde psikolojik olabilir strese kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…