Börekler Dızmana(Göçmen Böreği)

Ellerine emeğine sağlık. Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim

Kız ayşo ne yaptın dua et karnım doydu ama gözüm aç hala onu anladım ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş valla bol şanslar

Ellerine sağlık canımm , başarılar diliyorum

Anlatışına kurban beaa

Eline, emeğine sağlık yavrimu, yarışmada başarılar diliyorum

Ayy ben bunu o kadar severim ki annem cok guzel yapar ben de evlenince çok kez eşime yaptım. Sicakken tepsinin yarisi ayakustu biter. Ellerinize saglik harika gorunuyor

Abe gızanim sen buna kulay kulay dersin de ,'te bunun neresi kulay be yaaaa valla zor işte ama sen çok güzel yapmışsın abe gızanim kapçik aazli tavık yımırtası nerde satılır süle bizde alalım
Ellerine sağlık canım ayşem başarılar dilerim, sen bayağı bayağı hamarat bi hatunsun vesselam

Benim soyum, sopum Manastırdan göçmüş bunu neden bilmiyom ki yaaaa Eline sağlık pek güzel olmuş

Ayy ben bunu o kadar severim ki annem cok guzel yapar ben de evlenince çok kez eşime yaptım. Sicakken tepsinin yarisi ayakustu biter. Ellerinize saglik harika gorunuyor
Ben de çok severim. Teşekkür ederim

Kapçık aazlı tavuk yımırtasını anca Trakya tavuklarında bulabilirsin başka şubemiz yoktur
teşekür ederim kuzum

Ay bizim buraların vazgeçilmezi
Canım çekti bu akşam yaparım ben bunu. Elinize saglik