Dizimag üyeliği için davetiye !!

ben de üyelik davetiyesi istiyorum lütfeennn

bu nasıl bir iştir ya! heryeri aradım taradım mübarek sanki bulunmaz hint kumaşı! olanlarda ban yiyecek diye vermek istemiyor davetiye. kale gibi aşılmaz bişey ya iyice sinir etti beni! millet üyesi olsun ister,bu nasıl bişey ben anlam veremedim. tamam seçkin olsun istiyolar sanırım ama saçma bi yöntem olmuş bu. arkadaşımız yok kardeşim ,üyede olmak istiyoruz. napalım ölelim mi şimdi !!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer üyeliğimi tehlikeye atacak birşey yapmayacaksanız ben verebilirim

ne yapabilirim ki ben sadece dizi takibi yapmak icinnistiyorum hatirlatma olayi falan . Yapmam kotu bisi tabiki :)) guvenebilirsinizz

tanımadığım için sormak zorundayım.
p.m

güveniniz için çok teşekkür ederim :) gerçekten sıkıntı olmaz, pmden mesaj atamadım 50 mesaj yapamadığım için o sebepten burdan yazıyorum :)

rica ederim bir yararı olduysa ne mutlu bana
dizimag sitesine olan öfkeme bi son verdiniz:) üye olamadım diye çıldırmıştım.uzun süredir uğraşıyordum çünkü.bugün en mutlu olduğum kısım bu oldu sanırım.içimin sıkıntısı geçti

ben de uzun zamandır dizimag den izliyorum. tüm CSI serilerinin bütün sezonlarını,fringe,merlin scherlock,dexte ve birkaç tane daha ara ara farklı dizilere de bakıyorum ama üye olmak aklıma gelmedi.üyelik konusunda yardımcı olursanız sevinirim.üyeliğinizi tehlikeye atacak bir şey yapmam...

az önce verdim elimde 1 tane vardı

Arkadaşlar dizimag üyeliği için davetiyesi olan gönderebilirse sevinirim.

Tanıdığınız başka üye var mı verebilecek? Dizimag yorum yapanlardan isteyeceğim ama ben yorum yazamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

malesef başka birini tanımıyorum 100 puan olunca birini çağırabiliyorsun bir sonraki davetiyeyi arkadaşıma vereceğim için yardımcı olamayacağım üzgünüm

Biri daha istemişti sitede canım sende istersen ona verebilirsin. Sabahtan beri bunun için uğraşıorum yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten :))

ben de dizimag uzun zamandır takip ediyorum ama üye değildim bana da davetiye kodu yollar mısınız lütfennn üyeliğinizi risk altına atmam ...

selam kızlar bana da davetiye kodu lazım çok ama çok acil 1 hafta içinde ayarlayabilecek varsa özel mesaja gelebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…