Dizimag üyeliği için davetiye !!

prmkbr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
127
3
16
Karabük
Kızlar dizimag'e üye olmak istiyorum fakat davetiye kodu istiyor. Yardımcı olabilecek olan var mı rica etsemm ?

Benim dizimagta uyeligim vardi silindi
yurt disindan girilmiyormu acaba? cok seviyordum o siteyi
sayfa acilmiyor simdi baktimda :26:

üyelik ne için? yani ben izliyodum üye olmadan dizimagdan

ama yabancidiziizle com daha güzel geldi hep oradan izliyorum şimdi :44:

üyelik ne için? yani ben izliyodum üye olmadan dizimagdan

ama yabancidiziizle com daha güzel geldi hep oradan izliyorum şimdi :44:

Üye olmadan izleyebiliyosun canım ama üye olunca daha farklı özellikler alıyosun. Mesela takip ettiğin dizilerin yeni bölümleri hakkında bilgi veriyor,hangi diziyi hangi bölümünü falan izleyip izlemediğini görebiliosun işte. Yorum falan yapıosun vs.Bunun gibi şeyler

Ben üyeyim ama davet kodu nedir ilk defa duydum

Bende üyeyim ama hiç davet kodu diye bi şi sormadı.:44:Olacaksa yardımcı olurum.

Sayfaya girdiğin zaman davet puanın yazar. 100'ün üzerindeyse davet kodu verebiliosun. Rica etsem bi bakar mısın

100'ün üzerinde anladım nerden verildiğini Ama sen kural ihlali yaptın mı benim hesapta banlanıyormuş aman diyim ihlal falan yapma Becerebilirsem özelden yollarım

100'ün üzerinde anladım nerden verildiğini Ama sen kural ihlali yaptın mı benim hesapta banlanıyormuş aman diyim ihlal falan yapma Becerebilirsem özelden yollarım

Hayır canım üye olmayı bekliyordum uzun zamandır ama site yenileniyordu şimdi de böyle yapmışlar. Bişi yapmam anlayacağın :)) özel msj gönderilmezse kubragirgin@outlook.com bu msn adresim oradan gönderebilir misin ?

Karmen yollayacaksa ben yollamıyım boşa gitmesin puanlarım lazım olur

Rica ederim :) Ben üye olduğumda davet kodu falan gerekmiyordu şimdi üyelik zorlaşmış. Niye böyle saçma birşey yaptıklarını da anlamadım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…