Dizimag üyeliği için davetiye !!

bende istiyorum ya hatta bugün faceden sayfaya msj felan attim ama hiç orali olan yok yani davet için puani yeterli olan arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim

Rica ederim :) Ben üye olduğumda davet kodu falan gerekmiyordu şimdi üyelik zorlaşmış. Niye böyle saçma birşey yaptıklarını da anlamadım açıkçası :31:

Kimse anlamadı ki onu. Herkes üye sayım artsın diye bakar bunlarda azaltmak için uğraşıyor sanırım :1:

bende istiyorum ya hatta bugün faceden sayfaya msj felan attim ama hiç orali olan yok yani davet için puani yeterli olan arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim

Sana da yollayabilirim istersen sanırım bir kod sınırsız kullanılıyor :1:

Şimdi baktım tek kullanımlıkmış :(

Son düzenleme:
100 puana ulaştığımda bende yollayabilirim canım ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama :44: Prison Break favorim ondan baska dizi izleyesim gelmiyor ama başka dizilere yönelmem lazım artık :)

acelem yok beklerim canim the vampire diaries tavsiye ederim daha çok ergenlere hitap etsede ben çok begeniyorum

arkadaşlar banada lazım bi davetiye :/ uzun süredir sitenin takibindeydim ama üyelik için çalışmalar vardı meğerse davetiyesiz üye almıyormuş.hayrına banada bi davetiye koduu gönderirmisiniz pmden :(

kızlar rica etsem bana da biri davetiye kodu yollayabilirmi...

banada atarmısınız lütfen ya

arkadaşlar banada lazım bi davetiye :/ uzun süredir sitenin takibindeydim ama üyelik için çalışmalar vardı meğerse davetiyesiz üye almıyormuş.hayrına banada bi davetiye koduu gönderirmisiniz pmden :(

Kızlar daha yeni üye oldum bende puanım fazla değil maalesef.. Ama yeterli puana ulaştığımda verebilirim. Zaten bu kadar saçma bişi ilk defa gördüm. Elalem üye sayım artsın diye bakar bunlar azaltmak için uğraşıyor sanırım :20:

Kızlar daha yeni üye oldum bende puanım fazla değil maalesef.. Ama yeterli puana ulaştığımda verebilirim. Zaten bu kadar saçma bişi ilk defa gördüm. Elalem üye sayım artsın diye bakar bunlar azaltmak için uğraşıyor sanırım :20:

belki sitedende arkadaşlar edinirsin davetiye gönderebilecek türden olurlar meselaa off süper olur ozaman :)))

Back