Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.147 12.101 14 Ocak 2010 Konu Sahibi serselo #21 kızlar çok tatlısınız benim bir tanıdığım vardı,ilk geceden onra korunmaya başlamışlar ama geç kalmışlardıkaydirigubbakcemile3ilk gece hamile kalmıştı
kızlar çok tatlısınız benim bir tanıdığım vardı,ilk geceden onra korunmaya başlamışlar ama geç kalmışlardıkaydirigubbakcemile3ilk gece hamile kalmıştı
serselo oğlum olduuuuuuuuuu:))))) Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 1.202 0 14 Ocak 2010 Konu Sahibi serselo #22 Egem .!.: kızlar çok tatlısınız benim bir tanıdığım vardı,ilk geceden onra korunmaya başlamışlar ama geç kalmışlardıkaydirigubbakcemile3ilk gece hamile kalmıştı Genişletmek için tıkla... keşke ilk geceden hamile kalsaydım :Saruboceq:bir de üstüne korunduk :mymeka:ne bilelim 23 ay bekleyeceğimizimafoldumben
Egem .!.: kızlar çok tatlısınız benim bir tanıdığım vardı,ilk geceden onra korunmaya başlamışlar ama geç kalmışlardıkaydirigubbakcemile3ilk gece hamile kalmıştı Genişletmek için tıkla... keşke ilk geceden hamile kalsaydım :Saruboceq:bir de üstüne korunduk :mymeka:ne bilelim 23 ay bekleyeceğimizimafoldumben
zeytin1007 rabbim sana şükür Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 7.934 0 42 14 Ocak 2010 Konu Sahibi serselo #23 evet insan dizilerdeki gibi hemen hamile kalacağını sanıyo tırmalatıp duruyoruz hala tık yokkk