Dizi yorumlamamaması🎬

Thé Taste in saati değişmiş
Bende azcuk baktım, Rafet sinirli
Kapattım hemen
Ne çok bağırıyor adam ya. Aynı ben
😂😂😂
Hiç izlemedim bunu kız, burdakiler daha prof belli ama, bide çok cast geldi bu bana ya ondan sarmadıydı heralde ama yemahlar çoh gözel:KK8: he bide bu hazarda buraya düştüya sunucu diye niye kabul ettiyse adam sırf mastera gıcıklığına yapmış ama aksine kendinidüşürmüş sunuculuj ne ya

Afili aşk beni, kelebeklerin karnımda bir zamanlar uçuş uçuş olduğu döneme taşıdığı için, reklam arasında bile çevirmiyorum dalgınlığımdan❤
Aşk çok güzel birșey ya.

Aynı kelebekten bende istiyorum
Sanada versin Allahim en tatlisinden 😍🐛 (bende kelebek görünmüyor, tırtıl da olur değil mi 😂😂)

İlk ve tek Aşkım la evliyim 7sene bitti de biraz heycan katmak lazım galiba :KK60:
Ayy kız bende bul falan diye dua ettim ehehehehe özlem heyecan katıyo bence benimki görevlere gidip geldiğinde baya elim ayağıma dolanıyo özlediğimden uzak kaldığımızdan falan🙄🤗

Hiç izlemedim bunu kız, burdakiler daha prof belli ama, bide çok cast geldi bu bana ya ondan sarmadıydı heralde ama yemahlar çoh gözel:KK8: he bide bu hazarda buraya düştüya sunucu diye niye kabul ettiyse adam sırf mastera gıcıklığına yapmış ama aksine kendinidüşürmüş sunuculuj ne ya

Thé Taste kiler daha profesyonel evet
Masterchef daha egitilebilirlerin olduğu
Gerci bu sene ikiside hemen hemen aynı profesyonellikte

Ayy kız bende bul falan diye dua ettim ehehehehe özlem heyecan katıyo bence benimki görevlere gidip geldiğinde baya elim ayağıma dolanıyo özlediğimden uzak kaldığımızdan falan🙄🤗

Benim ki de nöbetler de uzak olmasa da yinede özlem güzel, sabah ilk iş sarılmak Doyadoya "tabi bizim ki ne anlar o ayrı da neyse?!" :halay:"așka geldim herif dün afili dizisi vardı derim artık "

Benim ki de nöbetler de uzak olmasa da yinede özlem güzel, sabah ilk iş sarılmak Doyadoya "tabi bizim ki ne anlar o ayrı da neyse?!" :halay:"așka geldim herif dün afili dizisi vardı derim artık "
Aman boşver benimkide pek bilmez öyle şeyleri, bende hiç beklemem atlarım boynuna durduk yere zaten sevip mıncıklamadığım tek bi an bile olmuyo benim aşkım ikimize de yetiyo sanırım diyorum bazen😄

Sen daha daaaş gibisin daaaş hele de o avataar:KK8: bulursun kız daha yaşın kaçki bebaam senin

😍😍😍😍
Avatarima hastayım ben yaa. O yaşta o mayoyu öyle giymek bize de nasip olsun kız 😂😂
32 yaşındayım. Az biraz gec kalıyorum galiba 😱😱

😍😍😍😍
Avatarima hastayım ben yaa. O yaşta o mayoyu öyle giymek bize de nasip olsun kız 😂😂
32 yaşındayım. Az biraz gec kalıyorum galiba 😱😱
İnşallah nasip olur kokoş bir yaşlılık geçireceğimden eminim😄 niye geç kalasın bebekim aşkın yaşı mı olurmuş şimdi o avatarın peşinde az mı karthoroz vardır:KK59:

İnşallah nasip olur kokoş bir yaşlılık geçireceğimden eminim😄 niye geç kalasın bebekim aşkın yaşı mı olurmuş şimdi o avatarın peşinde az mı karthoroz vardır:KK59:

Ufffff kesinlikleee öyledir 😂😂😂
Aşkın Yaşı olmaz tabiki ,bakalım bana ne zaman teşrif edecek 😂😂😂

Günaydın bebeğim 😍😍

X