Dizi yorumlamamaması🎬

Yaa evet bence birlik olmaları güzel oldu😍
Endere ilk başlarda sinir oluyordum şimdi seviyorum mücadelesini😍 şu şahika'yı şutlasalar ne güzel olacak😂
Onu şutlayana kadar ölmezlerse inş, tuttu diye baya bi entrika döndürcekler daha çook çekicez ondam eminim, ama şu caner de olmasa valla çekilmez dizi ya çok manyak adam😄

Onu şutlayana kadar ölmezlerse inş, tuttu diye baya bi entrika döndürcekler daha çook çekicez ondam eminim, ama şu caner de olmasa valla çekilmez dizi ya çok manyak adam😄

O da alem adam😄 dizinin reytingleri nasılmış ben bilmiyorum hiç 🤔 çukur'la aynı gün olduğu için öbürü mü önde acaba

Bide hani şu Sabri denen adam varya kim için yalan söyledi acaba annesini kim rehin aldırttı onuda mı şahika yaptırdı eğer öyleyse çok abarttılar Şahika nerden bildide gidip buldu o adamın yerini 🤔

Bide hani şu Sabri denen adam varya kim için yalan söyledi acaba annesini kim rehin aldırttı onuda mı şahika yaptırdı eğer öyleyse çok abarttılar Şahika nerden bildide gidip buldu o adamın yerini 🤔
Şahika yaptı taby kiz duydu ya adamı şahit göstereceğini kolu uzun sonucta buldu hemen

Daha doğrusu sahikayı içlerine sokan o yüzü görünmeyen kodaman adam kimse o yaptırdı

Şahika yaptı taby kiz duydu ya adamı şahit göstereceğini kolu uzun sonucta buldu hemen

Kimden duyduki orayı ben mi kaçırdım acaba🤔 yav bu kadında çok oldu ama hani bazen bi adamla telefonda konuşuyoya adamın sesi var yüzünü göstermiyolar o adam kim acaba halitin gizli bi düşmanı mı
Amacı şahikayla birlik olup Halit 'i alt etmek mi🤔

Kimden duyduki orayı ben mi kaçırdım acaba🤔 yav bu kadında çok oldu ama hani bazen bi adamla telefonda konuşuyoya adamın sesi var yüzünü göstermiyolar o adam kim acaba halitin gizli bi düşmanı mı
Amacı şahikayla birlik olup Halit 'i alt etmek mi🤔
Halitle çok pis Bi meselesi olan biri belki Zehran ın anasının Bi şeyidir onun annesi hiç yok ortada

Halitle çok pis Bi meselesi olan biri belki Zehran ın anasının Bi şeyidir onun annesi hiç yok ortada

Hımm mantıklı bak bu olabilir🤔
Şahika'nın biyografisine internette bakmıştımda Azeriymiş ama çocukluğundan beri İstanbul'da yaşıyomuş☺️
Kötü sinsi rolü iyi beceriyo😂

Hımm mantıklı bak bu olabilir🤔
Şahika'nın biyografisine internette bakmıştımda Azeriymiş ama çocukluğundan beri İstanbul'da yaşıyomuş☺
Kötü sinsi rolü iyi beceriyo😂
Fena ki ne fena 😁 bence Zehran ın dayısı felan olabilir onun anasından hiç bahsetmediler Halit bişi yapmıs olabilir intikam için adam yapıo dur

Fena ki ne fena 😁 bence Zehran ın dayısı felan olabilir onun anasından hiç bahsetmediler Halit bişi yapmıs olabilir intikam için adam yapıo dur

Sendende iyi senarist olur kız keşke dizinin senaristi sen olsanda şu şahikayı şutlasan😂
Ya bu arada hani şu Leyla varya o kızın amacı ne peki niye kaçak yaşıyo enderin kardeşi değilya🤔

Kavuştu kavuştu ama umarız rüya değildir 😄

Rüyada mi olabilir. Olmasın yaaa.
Reklamlarda gördüğümde nasıl ağlıyordu
Yıldız :KK43:
Buarada zehranın annesi yapsa daha önceden yapardı. Bence başka biri.
Halit in kuyruguna bastığı biri olabilir.
Aaa peki Leyla nin (Ayşe Yildirim )olduğu belli oldu mu?

X