- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
Aslında bakma Halit Şahika gibi şeytanı hak ediyor.
Aynen orası öyle o da kendini zeki zannediyo ama budalanın teki sonunda şahika yüzünden başına neler gelecek haberi yok
Yaşasın ender-yıldız dostluğu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bakma Halit Şahika gibi şeytanı hak ediyor.
Onu şutlayana kadar ölmezlerse inş, tuttu diye baya bi entrika döndürcekler daha çook çekicez ondam eminim, ama şu caner de olmasa valla çekilmez dizi ya çok manyak adamYaa evet bence birlik olmaları güzel oldu
Endere ilk başlarda sinir oluyordum şimdi seviyorum mücadelesini şu şahika'yı şutlasalar ne güzel olacak
Onu şutlayana kadar ölmezlerse inş, tuttu diye baya bi entrika döndürcekler daha çook çekicez ondam eminim, ama şu caner de olmasa valla çekilmez dizi ya çok manyak adam
Aynen öyleyim Halit bebeği gercekten getirdi dmi rüya değildirKız hatunum sende benim gibi yasak elma'cı mısın
Aynen öyleyim Halit bebeği gercekten getirdi dmi rüya değildir
Şahika yaptı taby kiz duydu ya adamı şahit göstereceğini kolu uzun sonucta buldu hemenBide hani şu Sabri denen adam varya kim için yalan söyledi acaba annesini kim rehin aldırttı onuda mı şahika yaptırdı eğer öyleyse çok abarttılar Şahika nerden bildide gidip buldu o adamın yerini
Rüyaysa gercekten söverimBenimde ilk aklıma rüya geldi inşallah değildir ya
Daha doğrusu sahikayı içlerine sokan o yüzü görünmeyen kodaman adam kimse o yaptırdıBide hani şu Sabri denen adam varya kim için yalan söyledi acaba annesini kim rehin aldırttı onuda mı şahika yaptırdı eğer öyleyse çok abarttılar Şahika nerden bildide gidip buldu o adamın yerini
Şahika yaptı taby kiz duydu ya adamı şahit göstereceğini kolu uzun sonucta buldu hemen
Daha doğrusu sahikayı içlerine sokan o yüzü görünmeyen kodaman adam kimse o yaptırdı
Halitle çok pis Bi meselesi olan biri belki Zehran ın anasının Bi şeyidir onun annesi hiç yok ortadaKimden duyduki orayı ben mi kaçırdım acaba yav bu kadında çok oldu ama hani bazen bi adamla telefonda konuşuyoya adamın sesi var yüzünü göstermiyolar o adam kim acaba halitin gizli bi düşmanı mı
Amacı şahikayla birlik olup Halit 'i alt etmek mi
Halitle çok pis Bi meselesi olan biri belki Zehran ın anasının Bi şeyidir onun annesi hiç yok ortada
Fena ki ne fena bence Zehran ın dayısı felan olabilir onun anasından hiç bahsetmediler Halit bişi yapmıs olabilir intikam için adam yapıo durHımm mantıklı bak bu olabilir
Şahika'nın biyografisine internette bakmıştımda Azeriymiş ama çocukluğundan beri İstanbul'da yaşıyomuş☺
Kötü sinsi rolü iyi beceriyo
Psikopatlar kraliçesi kızKötülükler kraliçesi şahika
Fena ki ne fena bence Zehran ın dayısı felan olabilir onun anasından hiç bahsetmediler Halit bişi yapmıs olabilir intikam için adam yapıo dur
Kavuştu kavuştu ama umarız rüya değildir