- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 37
Gülmelik komikli bişey yok muydu
Ben onun için afili ask I izliyordum.
Başka var mı ki?
Hiçbir fikrim yok cano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülmelik komikli bişey yok muydu
Bu elektrik kesintisini gündüzden haber verseler stok yapardım :).Ben onun için afili ask I izliyordum.
Başka var mı ki?
Hiçbir fikrim yok cano
Bu elektrik kesintisini gündüzden haber verseler stok yapardım :).
Sağol cano olsada bakamayom.
Bende her bölgeye gittim bi tek orası hariç, soğuk yer pek sevemiyorum ben tatil insanıyım sanırım bide karadenizli ne kadar tanıdığım insan olduysa hiçbirini sevmedim bana denk gelmiştir her yerde iyi kötü insan vardır tabi de ne biliyim öyle bi algı bıraktı bende gülüm, kırarım bu düşüncemi hem gidipHemen hemen her bölgeden birkaç şehir gördüm. Hepsinin kendine has bir güzelliği var.
Karadeniz memleket torpil ile tabiki 1 numara
Kesinlikle, gezin görün.
Bakalım yorumun ne olacak.
Buara da neden pek sevmiyorsun Karadeniz i????
Bende her bölgeye gittim bi tek orası hariç, soğuk yer pek sevemiyorum ben tatil insanıyım sanırım bide karadenizli ne kadar tanıdığım insan olduysa hiçbirini sevmedim bana denk gelmiştir her yerde iyi kötü insan vardır tabi de ne biliyim öyle bi algı bıraktı bende gülüm, kırarım bu düşüncemi hem gidip
Düğün dernek var bacım showdaGülmelik komikli bişey yok muydu
Maviye aşığımdır doğada, yeşille beraber bide bayılırım, ama evet soğuk zamana denk gelcez yazın sıcak denizlere iniyorum kız napim ama olsun bence de severim benim o ark beğendiyse ben kesin bayılırımYalnız sen tam soğuk zamanı gidiyorsun
Karadeniz insanı sıcak ve sevecendir ama söylediğin gibi yerin iyisi kötüsü var. Sana da hoslanmadiklarin denk gelmiş. (Yalnız ben Ordu luyum hiii )
Büyük ihtimalle seveceksin,yeşil ve mavi bu kadar renkli nasıl oluyor dersin. Birde hava güzel olursa Teleferik sefası. Sis olduğunda bile ayrı bi havası var.
Bakalım sen ne dusuneceksin. Merakla bekliyorum.
Maviye aşığımdır doğada, yeşille beraber bide bayılırım, ama evet soğuk zamana denk gelcez yazın sıcak denizlere iniyorum kız napim ama olsun bence de severim benim o ark beğendiyse ben kesin bayılırım
Dalmışım bebaaam mucize doktora bakıyorum eski bölüm ama olsun dedim, azıcık afiliye baktım kafayı yedim kız ağzını kımıldatmadan konuşuyo ya
Dalmışım bebaaam mucize doktora bakıyorum eski bölüm ama olsun dedim, azıcık afiliye baktım kafayı yedim kız ağzını kımıldatmadan konuşuyo ya
Bende dram seviyorum ya haha biraz daha bakım kapatcam zaten gerilimli bir film bulucam jdjdje nehir erdogan oturmamış diziye ya gülperi tarzında bisey olmus
Güzel film bulursan bende talip olurum canım
Kutsi fenaaa akıyor şuan :)))
Yara ne zaman iyileşmiş bee Kutsiii
Herkes hakkettiğini yaşarGama Capella sen taaaa Doktorlara gittin hıı