Dizi yorumlamamaması🎬

Hemen hemen her bölgeden birkaç şehir gördüm. Hepsinin kendine has bir güzelliği var.
Karadeniz memleket torpil ile tabiki 1 numara 😍
Kesinlikle, gezin görün.
Bakalım yorumun ne olacak.
Buara da neden pek sevmiyorsun Karadeniz i????
😱👻👻😗
Bende her bölgeye gittim bi tek orası hariç, soğuk yer pek sevemiyorum ben tatil insanıyım sanırım bide karadenizli ne kadar tanıdığım insan olduysa hiçbirini sevmedim bana denk gelmiştir her yerde iyi kötü insan vardır tabi de ne biliyim öyle bi algı bıraktı bende gülüm, kırarım bu düşüncemi hem gidip🙆🏻

Bende her bölgeye gittim bi tek orası hariç, soğuk yer pek sevemiyorum ben tatil insanıyım sanırım bide karadenizli ne kadar tanıdığım insan olduysa hiçbirini sevmedim bana denk gelmiştir her yerde iyi kötü insan vardır tabi de ne biliyim öyle bi algı bıraktı bende gülüm, kırarım bu düşüncemi hem gidip🙆🏻

Yalnız sen tam soğuk zamanı gidiyorsun 😊
Karadeniz insanı sıcak ve sevecendir ama söylediğin gibi yerin iyisi kötüsü var. Sana da hoslanmadiklarin denk gelmiş. (Yalnız ben Ordu luyum hiii 😂😂)

Büyük ihtimalle seveceksin,yeşil ve mavi bu kadar renkli nasıl oluyor dersin. Birde hava güzel olursa Teleferik sefası. Sis olduğunda bile ayrı bi havası var.

Bakalım sen ne dusuneceksin. Merakla bekliyorum.

Yalnız sen tam soğuk zamanı gidiyorsun 😊
Karadeniz insanı sıcak ve sevecendir ama söylediğin gibi yerin iyisi kötüsü var. Sana da hoslanmadiklarin denk gelmiş. (Yalnız ben Ordu luyum hiii 😂😂)

Büyük ihtimalle seveceksin,yeşil ve mavi bu kadar renkli nasıl oluyor dersin. Birde hava güzel olursa Teleferik sefası. Sis olduğunda bile ayrı bi havası var.

Bakalım sen ne dusuneceksin. Merakla bekliyorum.
Maviye aşığımdır doğada, yeşille beraber bide bayılırım, ama evet soğuk zamana denk gelcez yazın sıcak denizlere iniyorum kız napim😄 ama olsun bence de severim benim o ark beğendiyse ben kesin bayılırım🙆🏻

Maviye aşığımdır doğada, yeşille beraber bide bayılırım, ama evet soğuk zamana denk gelcez yazın sıcak denizlere iniyorum kız napim😄 ama olsun bence de severim benim o ark beğendiyse ben kesin bayılırım🙆🏻

Kız sen bana güven 😂😂
Arkadaşın bir kaç kez gördü
Ben her yaz görüyorum 😂😂

Dalmışım bebaaam mucize doktora bakıyorum eski bölüm ama olsun dedim, azıcık afiliye baktım kafayı yedim kız ağzını kımıldatmadan konuşuyo ya😄🙄

Ben bilmem
Dayanamadın değil miiii :))))))))
Yalnız Kalp krizi geçirince huyu değişen Muhsin baba fena güüldürüyor beni :-)
Tamam sen Mucize Doktora devammm
Yarın yeni bölüm var

Benim adım melek izliom ya kadına uzuldum aılesı ile arası bozuk kocasıyla ayrıldı ustelık kanser olduğunu öğrendi

X