Dizi yorumlamamaması🎬

Ben bilmem
Dayanamadın değil miiii :))))))))
Yalnız Kalp krizi geçirince huyu değişen Muhsin baba fena güüldürüyor beni :-)
Tamam sen Mucize Doktora devammm
Yarın yeni bölüm var
Aynen yarın hepimisi ekran başına kitlencez🙆🏻 Bide aşkım kapışmakın üzümlü kek romanını okudum dün anam bi baktım orda da otizmli bi adamı anlatıyo baya bi ağlamaklı oldum daha da bağlandım ali vefaya🤗

Başladı yavruş bir saatlik bir reklam arası vardı sağolsun acun aralara biraz program serpiştiriyo anca başladı yeni bölüm🙄
Pasta şahane olmadı mı 😉
Renk zaten vazgeçilmez 😍
Birde çilek olunca ben tamamim
Yalnız jelatin sevmiyorum ben yaa 😈😈

Pasta şahane olmadı mı 😉
Renk zaten vazgeçilmez 😍
Birde çilek olunca ben tamamim
Yalnız jelatin sevmiyorum ben yaa 😈😈
İzliyomuydun gız ama varya havalara uçtuuuuum alican kazandı diye ya çok eziyolar çocuğu yazık üzülüyodum oh iyi oldu diğerlerine onu küçük görüyolardı pislükleee😠

İzliyomuydun gız ama varya havalara uçtuuuuum alican kazandı diye ya çok eziyolar çocuğu yazık üzülüyodum oh iyi oldu diğerlerine onu küçük görüyolardı pislükleee😠

Alicani rakip görmüyorlar ama bence dişli bir rakip geliyor haberleri yok :-)
Afili ask reklam olunca hemen actim
Pasta da takılı kaldım
Zaafim var pastaya bebem 🙈

Afili aşk beni, kelebeklerin karnımda bir zamanlar uçuş uçuş olduğu döneme taşıdığı için, reklam arasında bile çevirmiyorum dalgınlığımdan❤️
Aşk çok güzel birșey ya.

Alicani rakip görmüyorlar ama bence dişli bir rakip geliyor haberleri yok :-)
Afili ask reklam olunca hemen actim
Pasta da takılı kaldım
Zaafim var pastaya bebem 🙈
Ya benim tatlıyla aram yoktur normalde ama açımya kumanda bile lezzetli geliyo şuan😄 ama dayanıyorum dayanacağım🙄 şimdi de the taste de buldum kendimi en azından gözümü doyurayım😄

Ya benim tatlıyla aram yoktur normalde ama açımya kumanda bile lezzetli geliyo şuan😄 ama dayanıyorum dayanacağım🙄 şimdi de the taste de buldum kendimi en azından gözümü doyurayım😄

Thé Taste in saati değişmiş
Bende azcuk baktım, Rafet sinirli
Kapattım hemen
Ne çok bağırıyor adam ya. Aynı ben
😂😂😂

X