Dizi yorumlamamaması🎬

Ben bilmem
Dayanamadın değil miiii :))))))))
Yalnız Kalp krizi geçirince huyu değişen Muhsin baba fena güüldürüyor beni
Tamam sen Mucize Doktora devammm
Yarın yeni bölüm var
Aynen yarın hepimisi ekran başına kitlencez Bide aşkım kapışmakın üzümlü kek romanını okudum dün anam bi baktım orda da otizmli bi adamı anlatıyo baya bi ağlamaklı oldum daha da bağlandım ali vefaya

Başladı yavruş bir saatlik bir reklam arası vardı sağolsun acun aralara biraz program serpiştiriyo anca başladı yeni bölüm
Pasta şahane olmadı mı
Renk zaten vazgeçilmez
Birde çilek olunca ben tamamim
Yalnız jelatin sevmiyorum ben yaa

Pasta şahane olmadı mı
Renk zaten vazgeçilmez
Birde çilek olunca ben tamamim
Yalnız jelatin sevmiyorum ben yaa
İzliyomuydun gız ama varya havalara uçtuuuuum alican kazandı diye ya çok eziyolar çocuğu yazık üzülüyodum oh iyi oldu diğerlerine onu küçük görüyolardı pislükleee

İzliyomuydun gız ama varya havalara uçtuuuuum alican kazandı diye ya çok eziyolar çocuğu yazık üzülüyodum oh iyi oldu diğerlerine onu küçük görüyolardı pislükleee

Alicani rakip görmüyorlar ama bence dişli bir rakip geliyor haberleri yok
Afili ask reklam olunca hemen actim
Pasta da takılı kaldım
Zaafim var pastaya bebem

Afili aşk beni, kelebeklerin karnımda bir zamanlar uçuş uçuş olduğu döneme taşıdığı için, reklam arasında bile çevirmiyorum dalgınlığımdan
Aşk çok güzel birșey ya.

Alicani rakip görmüyorlar ama bence dişli bir rakip geliyor haberleri yok
Afili ask reklam olunca hemen actim
Pasta da takılı kaldım
Zaafim var pastaya bebem
Ya benim tatlıyla aram yoktur normalde ama açımya kumanda bile lezzetli geliyo şuan ama dayanıyorum dayanacağım şimdi de the taste de buldum kendimi en azından gözümü doyurayım

Ya benim tatlıyla aram yoktur normalde ama açımya kumanda bile lezzetli geliyo şuan ama dayanıyorum dayanacağım şimdi de the taste de buldum kendimi en azından gözümü doyurayım

Thé Taste in saati değişmiş
Bende azcuk baktım, Rafet sinirli
Kapattım hemen
Ne çok bağırıyor adam ya. Aynı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…