Ya aslında benim masterımşefim var ama çoğunluğa uyarım bendeSalı ne varki. Size tabi takilirim ben
Sağol beybisi yarın tv izlemeye beklerimHayırlı olsun kuzummm.
Ben arada onada bakıyorum walla tatlımYa aslında benim masterımşefim var ama çoğunluğa uyarım bende
He gördüm onu ben ama trtden beklentim olmadığından değiştirdimben trt 1 deki kutsinin dizisine başladım benim adım melekçarşamba gunleri
evet aynen öyleHe gördüm onu ben ama trtden beklentim olmadığından değiştirdimnehir erdoğan da var heralde almanyadan trye geliyolar falan sanırım
He gördüm onu ben ama trtden beklentim olmadığından değiştirdimnehir erdoğan da var heralde almanyadan trye geliyolar falan sanırım
Ayy sorma delirdim bugün baya çekişmeliydi orda favım ekin bide alican, açelya ve edaya da gıcığım zaten eda elencekmiş içerden bilgiymiş zeheheBen arada onada bakıyorum walla tatlım
Bugünkü kapışma süper oldu
Ikili oluşu daha mı iyi oldu
Genel olarak takıntılı dizim yok ama yarin kurcalayayim izlediğim ne varsaSağol beybisi yarın tv izlemeye beklerim
Kız bende diyorum bunu izleyenmi varÇarşamba Afili Aşk olsa
Tamam tatlışım yarın görüşelim o zaaanGenel olarak takıntılı dizim yok ama yarin kurcalayayim izlediğim ne varsa
Ayy sorma delirdim bugün baya çekişmeliydi orda favım ekin bide alican, açelya ve edaya da gıcığım zaten eda elencekmiş içerden bilgiymiş zehehe
Canın saolsun tatlımKız bende diyorum bunu izleyenmi varkızı koymuşlar oyuncu diye ben daha iyi oynardım yafuuu, ama eleştirmek için izlerim topa da tutarım ha ona göre
Babam memleketten gelsin bende o diziye tabi olacağımCanlar bizim ahali deli gibi Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz izliye salı günleri ah bi avazda söylerken yoruluyom gerizekalı yapımcı
Ahahah aynen kız manyak bunlar ya koysana eşkiya demiCanlar bizim ahali deli gibi Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz izliye salı günleri ah bi avazda söylerken yoruluyom gerizekalı yapımcı