- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıldız parçalıcak şahikayıHeh bi yiğit vakası daha çıkarcaklar belli ki bi 20 yıl sonra falan
Baştan beri sevemedim onu ya güldüğüm tek nokta yok kitaplara sardım bu ara bakim izlicen bişey olmazsa da okurum yada kızlara uyarımYani genelde o izleniyo ama güldur güldürde basliyo cuma günü onuda yazabilirsin dizi degil ama izleniyor
Eda elencek dediler bi baktım bahri gitti bu ekşicilerde kıçından sallıyo he bide içerden bilgi demişlerdi safozlar sevinmiştim ne güzelBi kadin dizisini izledim bi masterchefi actim ikisi arasinda gidip geldim
Ay bi çıksa şunun haltları su yüzüne ama yiğit onun ipini çekecek o belli de ne zaman, sündürür dururlar artıkYıldız parçalıcak şahikayı
Ay yapsın kız sinir oluyorum o diziye de bi bakıyorum songül öden yaşlı bi bakıyorum genç, habire geçmişteler, manur mu manuş mu ney onun adını falan duydum kapattım dedim hay bulacağınız isme, herkes bi mıymıntı dizide kötü yok yav olmaz ki, habire izlemediğim dizilere bk atıyorum bende ya kusura bakmayınNurov afili ask güldüruyor. Bıktım töre eskiye ölüm sürekli heryerde.
Buarada Bir aile hikayesi final yapiyormus
Sanırım benim memleket dizi yüzünden oldu
Ay yapsın kız sinir oluyorum o diziye de bi bakıyorum songül öden yaşlı bi bakıyorum genç, habire geçmişteler, manur mu manuş mu ney onun adını falan duydum kapattım dedim hay bulacağınız isme, herkes bi mıymıntı dizide kötü yok yav olmaz ki, habire izlemediğim dizilere bk atıyorum bende ya kusura bakmayın
Aynen bana atraksiyon lazım senin dizi şu ilk aşk demi dur ona da sallicam cuma gelsin biKız sen entrika mi seviyorsun yoksa
Mahur Türk sanat muziginde bir makam adi
Benim dizi tutmuş gerisi ne yaparsa yapsin
Atış Serbest Nurov
Aynen bana atraksiyon lazım senin dizi şu ilk aşk demi dur ona da sallicam cuma gelsin bi
He ona bakarım işte, aralıkta oralara gitme planım var zaten gidem de bi yakından göremNurov Kuzey Yıldızı "ilk ask "
Salla kizzzz bakalım neler diyeceksin
Bence manzaraya bakmaktan yorum yapamayacaksin
Aralık karlı ve yagmurlu olabilir ama o Halide güzel yaaHe ona bakarım işte, aralıkta oralara gitme planım var zaten gidem de bi yakından görem
Valla karadenizi pek seven biri değilim eşim de öyle, bi arkadaşım gitti bayıldı git gör falan dedi dedim aralık izninde orayı görelim, her şehri gezme planımız var bakalım yavaş yavaş nasipse inşAralık karlı ve yagmurlu olabilir ama o Halide güzel yaa
Valla karadenizi pek seven biri değilim eşim de öyle, bi arkadaşım gitti bayıldı git gör falan dedi dedim aralık izninde orayı görelim, her şehri gezme planımız var bakalım yavaş yavaş nasipse inş
Bugün Afili Aşk varBugün ne vardı ya, elektrikler kesik burda yerimede izleyin
İyi bari izlediğim bi dizi değilBugün Afili Aşk var
Kuzgun?İyi bari izlediğim bi dizi değil
Gülmelik komikli bişey yok muyduKuzgun?
Sen Anlat Karadeniz?