Dizi yorumlamamaması🎬

Yani genelde o izleniyo ama güldur güldürde basliyo cuma günü onuda yazabilirsin dizi degil ama izleniyor
Baştan beri sevemedim onu ya güldüğüm tek nokta yok kitaplara sardım bu ara bakim izlicen bişey olmazsa da okurum yada kızlara uyarım🙆🏻

Nurov Nurov afili ask güldüruyor. Bıktım töre eskiye ölüm sürekli heryerde.

Buarada Bir aile hikayesi final yapiyormus 😢
Sanırım benim memleket dizi yüzünden oldu😂😂😂

Nurov Nurov afili ask güldüruyor. Bıktım töre eskiye ölüm sürekli heryerde.

Buarada Bir aile hikayesi final yapiyormus 😢
Sanırım benim memleket dizi yüzünden oldu😂😂😂
Ay yapsın kız sinir oluyorum o diziye de bi bakıyorum songül öden yaşlı bi bakıyorum genç, habire geçmişteler, manur mu manuş mu ney onun adını falan duydum kapattım dedim hay bulacağınız isme, herkes bi mıymıntı dizide kötü yok yav olmaz ki, habire izlemediğim dizilere bk atıyorum bende ya kusura bakmayın😄

Ay yapsın kız sinir oluyorum o diziye de bi bakıyorum songül öden yaşlı bi bakıyorum genç, habire geçmişteler, manur mu manuş mu ney onun adını falan duydum kapattım dedim hay bulacağınız isme, herkes bi mıymıntı dizide kötü yok yav olmaz ki, habire izlemediğim dizilere bk atıyorum bende ya kusura bakmayın😄

Kız sen entrika mi seviyorsun yoksa 😂😂😂
Mahur Türk sanat muziginde bir makam adi😂😂
Benim dizi tutmuş gerisi ne yaparsa yapsin😈😈
Atış Serbest Nurov Nurov

Nurov Nurov Kuzey Yıldızı "ilk ask "
Salla kizzzz bakalım neler diyeceksin
Bence manzaraya bakmaktan yorum yapamayacaksin 😂😂😂😂

Aralık karlı ve yagmurlu olabilir ama o Halide güzel yaa 😍😍
Valla karadenizi pek seven biri değilim eşim de öyle, bi arkadaşım gitti bayıldı git gör falan dedi dedim aralık izninde orayı görelim, her şehri gezme planımız var bakalım yavaş yavaş nasipse inş🙆🏻

Valla karadenizi pek seven biri değilim eşim de öyle, bi arkadaşım gitti bayıldı git gör falan dedi dedim aralık izninde orayı görelim, her şehri gezme planımız var bakalım yavaş yavaş nasipse inş🙆🏻

Hemen hemen her bölgeden birkaç şehir gördüm. Hepsinin kendine has bir güzelliği var.
Karadeniz memleket torpil ile tabiki 1 numara 😍
Kesinlikle, gezin görün.
Bakalım yorumun ne olacak.
Buara da neden pek sevmiyorsun Karadeniz i????
😱👻👻😗

X