Yapalım canısı ben bayılırım yabancı film dizilere de black mirror, manifest izliyorum film olarak da psikolojik filmleri severingAh kıyamam film önerisi de yapalım burda ya film izleyelim not verelim kritik yapalım akaaabinde insanlar faydeelensinama ona başka başlık açmak gerek heralde Nurov
NeeeeeeeeeyŞahika bebekleri de değiştirdi ya şeytan hala aklımda
Beynim yandı yaKız çarsamba afili aşk var. D yasak elma da pzt cıkıo pazar değil
Benim yemez onu izlemeye gözümGercek kesitin eski bolumlerini izleyen varmi
Valla yaaa hain zalim kadın nn baskası aldı bebeği gittiNeeeeeeeeeyben kaçırdım dün ohaaaaa
He onu baya izleyen var ben özgeyi sevmiyorum ya ondan hiç bakamadım valla listeye de yazdım kritiği yaparız diye ama yine masterda buldum kendimişimdide kadın var anneemm onu izliom ben
Heh bi yiğit vakası daha çıkarcaklar belli ki bi 20 yıl sonra falanValla yaaa hain zalim kadın nn baskası aldı bebeği gitti
Masterchefi izle kız ortalık habire karışıkKadın dizisinde daha hiç kıpırtı yok neredeyse bitecek zamanıma yazık oldu hababamı izleseydim keşke
Aynen carsmba afili ask c.tesi bir aile hikayesi benimmmÇarşamba Afili Aşk olsa
Anam baya izleyeni varmış gız bu afillinin hadi ekleyim de yarın sizle izliyim bari ama gömerim habire diyim heAynen carsmba afili ask c.tesi bir aile hikayesi benimmm
Gomersen gom kiz babamin oglu degilleryaAnam baya izleyeni varmış gız bu afillinin hadi ekleyim de yarın sizle izliyim bari ama gömerim habire diyim he
Cuma hercai reyringleri en yuksek dizilerdenBi cumamız boş ona da bakalım ne varsa artık
Evet canım hatta bizim burda çekiliyo dizi midyatta ama pek sevmiyorum öyle töre dizilerini diye şaapmadım ama onu yaziyim bari boş kalmasın olmazsa duruma göre değiştiririm çoğunluya uyup izlerim bakim o günCuma hercai reyringleri en yuksek dizilerden
Yani genelde o izleniyo ama güldur güldürde basliyo cuma günü onuda yazabilirsin dizi degil ama izleniyorEvet canım hatta bizim burda çekiliyo dizi midyatta ama pek sevmiyorum öyle töre dizilerini diye şaapmadım ama onu yaziyim bari boş kalmasın olmazsa duruma göre değiştiririm çoğunluya uyup izlerim bakim o gün