Dizi yorumlamamaması🎬

Ah kıyamam film önerisi de yapalım burda ya film izleyelim not verelim kritik yapalım akaaabinde insanlar faydeelensin ama ona başka başlık açmak gerek heralde Nurov
Yapalım canısı ben bayılırım yabancı film dizilere de black mirror, manifest izliyorum film olarak da psikolojik filmleri severing

Gızlar gızlar ne izliyosunuz bakim ben yeni bölümler başlayana kadar kelime oyununu izliyorum en fav programım yahu

şimdide kadın var anneemm onu izliom ben

Kadın dizisinde daha hiç kıpırtı yok neredeyse bitecek zamanıma yazık oldu hababamı izleseydim keşke

Bi cumamız boş ona da bakalım ne varsa artık

Anam baya izleyeni varmış gız bu afillinin hadi ekleyim de yarın sizle izliyim bari ama gömerim habire diyim he
Gomersen gom kiz babamin oglu degillerya
Cuma heryerde seni istiyorum ama esim arka sokaklari yarm yamalak izliyoruz ikmzde

Cuma hercai reyringleri en yuksek dizilerden
Evet canım hatta bizim burda çekiliyo dizi midyatta ama pek sevmiyorum öyle töre dizilerini diye şaapmadım ama onu yaziyim bari boş kalmasın olmazsa duruma göre değiştiririm çoğunluya uyup izlerim bakim o gün

Evet canım hatta bizim burda çekiliyo dizi midyatta ama pek sevmiyorum öyle töre dizilerini diye şaapmadım ama onu yaziyim bari boş kalmasın olmazsa duruma göre değiştiririm çoğunluya uyup izlerim bakim o gün
Yani genelde o izleniyo ama güldur güldürde basliyo cuma günü onuda yazabilirsin dizi degil ama izleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…