Dizi yorumlamamaması🎬

Instagram dan falan mı takip ediyorsun yoksa
Eda ya uyuz oluyorum
Suna biraz itici geliyor
Ekin ve Alican iyi
Batuhan lar konusunda kararsiz kaldım
Yok kız eşim ekşici o bana bilgi sızdırıyo suna çok tehlikeli ya tam bir ama baya gider o finali görür bilgili kadın

Çarşamba cuma cumartesiler kaldı çoğunluk ne derse yazarım bakim hafta boyunca belli olur

Seyrettiğim diziler az oluşu ve ATV çukuruna düşmek tamamen ailemin zorlaması hahaha ben yabancı kolik film izleyicisiyim tercihen gerilim

Ah kıyamam film önerisi de yapalım burda ya film izleyelim not verelim kritik yapalım akaaabinde insanlar faydeelensin ama ona başka başlık açmak gerek heralde Nurov

O başlığı da sen aç istersen :)
Hiç fena olmaz aslında güzel film de yok bayadir
Diziler birbirinin benzeri
Sherlock cuydum ben mesela
Thé walking dead (siyahi kadın ve kılıcı )

Kuzum dizi olarak artık pek takıp etmiyorum ne biliyim savaslı soygunlu dizileri sevmıyorum nedense kültür düzeyi dusukmus gibi hissetirenler olmuş yahu diziyle kultur mu ölçülür dikkatimi çekmiyo napimm vay efendm nasıl izlemezsin.
Ben eskiden Tudors izlerdim onu sıkı takıp ettim entrika vardı falan simdi film izliyorum dizi izlediğim söylenemez.

O başlığı da sen aç istersen :)
Hiç fena olmaz aslında güzel film de yok bayadir
Diziler birbirinin benzeri
Sherlock cuydum ben mesela
Thé walking dead (siyahi kadın ve kılıcı )

Ben başlık açmıyorum ya muhitim az burda bende ders calısmıstım takıp etmedğim çook dizi oldu böyle

Kız çarsamba afili aşk var. D yasak elma da pzt cıkıo pazar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…