Yok kız eşim ekşici o bana bilgi sızdırıyoInstagram dan falan mı takip ediyorsun yoksa
Eda ya uyuz oluyorum
Suna biraz itici geliyor
Ekin ve Alican iyi
Batuhan lar konusunda kararsiz kaldım
Konuya dizilerimi ekledim ben mucize doktor harici diğerlerini güncelleyebilirim ama o diziyi kaçırmayalım gelmiş geçmiş en faydalı şey olacağı kesin♥
Salıya kadını ekledim de yavruş çarşamba master yok pazar pazartesi salı var neyse olsun kadın da olsun dedim iyi oldu böylePazar.pazartesi masterchef.
Sali kadın dizisi basliyor
Carsamba masterchef
Salıya kadını ekledim de yavruş çarşamba master yok pazar pazartesi salı var neyse olsun kadın da olsun dedim iyi oldu böyle
Master tekrarini internetten izleriz artikSalıya kadını ekledim de yavruş çarşamba master yok pazar pazartesi salı var neyse olsun kadın da olsun dedim iyi oldu böyle
Cumartesi ye Kuzey Yıldızı "ilk aşk " i alabilir miyiz acaba sayın konu sahibiÇarşamba cuma cumartesiler kaldı çoğunluk ne derse yazarım bakim hafta boyunca belli olur
Tabisi gülüm ne demek eğlenceli dizi görmüştüm geçen sizin oralarsa hemmen önlerden yerimizi alalımCumartesi ye Kuzey Yıldızı "ilk aşk " i alabilir miyiz acaba sayın konu sahibi
Memleket dizim olur da kendisi
Tabisi gülüm ne demek eğlenceli dizi görmüştüm geçen sizin oralarsa hemmen önlerden yerimizi alalım
Seyrettiğim diziler az oluşu ve ATV çukuruna düşmek tamamen ailemin zorlaması hahaha ben yabancı kolik film izleyicisiyim tercihen gerilim
Bende yabancı çok izliyordum
Kpss cukuruna düştüm
Ah kıyamam film önerisi de yapalım burda ya film izleyelim not verelim kritik yapalım akaaabinde insanlar faydeelensinama ona başka başlık açmak gerek heralde Nurov
Neleri takip ediyorsunGama Capella
O başlığı da sen aç istersen :)
Hiç fena olmaz aslında güzel film de yok bayadir
Diziler birbirinin benzeri
Sherlock cuydum ben mesela
Thé walking dead (siyahi kadın ve kılıcı)