Dizi yorumlamamaması🎬

Eskiden bazı hastanelerde bebek çalmaları çok olmuş Allah korusun korkunç bişey

Eskiden bazı hastanelerde bebek çalmaları çok olmuş Allah korusun korkunç bişey
Insan hep hamileyken o konuyu dusunuyor zaten ama kizimi kucagima verdiklerinde resmen babasiydi kiz olmasna ragmen babasna bukdr benzeyen bi bebek gormemstm icimde hic suphe yok o yuzden suanda da ayni benim ufaklgm

Kizlarrr bu aksam kadin var insallah aktif.olursa burasi yazarum bende ilk sayfada cikmiyorya unutuyorum yoksa denk gelsem yazarm

Insan hep hamileyken o konuyu dusunuyor zaten ama kizimi kucagima verdiklerinde resmen babasiydi kiz olmasna ragmen babasna bukdr benzeyen bi bebek gormemstm icimde hic suphe yok o yuzden suanda da ayni benim ufaklgm

Allah bağışlasın benim oğlumda aynı benim bebekliğim ama babasına benziyor
Sağlıklı olsunlarda Allah esirgesin yavrularımızı

Kizlarrr bu aksam kadin var insallah aktif.olursa burasi yazarum bende ilk sayfada cikmiyorya unutuyorum yoksa denk gelsem yazarm

Bende gelirim büyük ihtimalle canım

Nurov bende ızlemedim henuz.
Bugün masterchef günü sonunda
Dün abim çukur izledi
Deli etti beni

Bende gelirim büyük ihtimalle canım

Nurov bende ızlemedim henuz.
Bugün masterchef günü sonunda
Dün abim çukur izledi
Deli etti beni
Ayy kesin izle yasak elmayı oturdum ağladım çok güzeldi ya baya sürpriz doluydu bu hafta haftaya artık benimkiyle savaş veririz master diye tutturcak yine

Ayy kesin izle yasak elmayı oturdum ağladım çok güzeldi ya baya sürpriz doluydu bu hafta haftaya artık benimkiyle savaş veririz master diye tutturcak yine

O yine iyi. Enazindan sende izliyorsun.
Ah ben napam nerelere gidem

Netten izlerim bak merak ettim

He yaa valla ama yerim ya dün bi modum düştü adet zamanım geldi diye kalktı o da bana supangle yaptı böyle zamanlarda çikolata severmiş kadınlar diye öğrenmiş sıpam

Wuhuuuu
Helal olsun. Sende her istediğini yapıyorsun.
Kıymet biliyor kerata

Sağolsun kelebeğim yaa benim de temizlik yapmam gerek ama bu ara çok halsizlik var üstümde bide çok uyuyorum ondanmı ne ev beni bekliyo öyle

Sonbahar insanı böyle yapıyor kuzum.
Dikkat et kendine.
Vitamin al bol bol
Ben bugun artık yeter diyerek kpss yi es geçerek temizlik yaptım.
Şimdi adacayimi aldım,
Yasak elmayı izliyorum

Ay benim adamda çukur'u izliyor
yasak elma'yla aynı saatte çakışıyoruz
O diye bana show'u aç , ben diyorum ona fox'u aç birbirimize giriyoruz

Enver usuttu boyle ara ara hatice cikmaz umqrim karsisina sacma sapan hale girmez umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…