- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
Kırmızılar kazandı nalet ossun ama yarın kesin mavi alır yani ünşşşaz önce kapattım yasak elmayı da habire reklam sokuyolar fox sitesinde sinir oldum yarıda kapattım yarın devam etcem kadın tonla test yaptı insanın aklına ilk çocuğu değiştirmek gelir zaten bunları da iyice salak yaptılar ya ama paranoya oldum he çocuğum olursa içimden çıkıp tekrar kucağıma gelene kadar başına bekçi dikecem korkuyorum artık bu diziler yüzünden
Evet ya işgüzarlar nolur nolmaz başında beklemek lazım valla kızEskiden bazı hastanelerde bebek çalmaları çok olmuş Allah korusun korkunç bişey
Insan hep hamileyken o konuyu dusunuyor zaten ama kizimi kucagima verdiklerinde resmen babasiydi kiz olmasna ragmen babasna bukdr benzeyen bi bebek gormemstm icimde hic suphe yok o yuzdenEskiden bazı hastanelerde bebek çalmaları çok olmuş Allah korusun korkunç bişey
Insan hep hamileyken o konuyu dusunuyor zaten ama kizimi kucagima verdiklerinde resmen babasiydi kiz olmasna ragmen babasna bukdr benzeyen bi bebek gormemstm icimde hic suphe yok o yuzdensuanda da ayni benim ufaklgm
Kizlarrr bu aksam kadin var insallah aktif.olursa burasi yazarum bende ilk sayfada cikmiyorya unutuyorum yoksa denk gelsem yazarm
Ayy kesin izle yasak elmayı oturdum ağladım çok güzeldi ya baya sürpriz doluydu bu hafta haftaya artık benimkiyle savaş veririz master diye tutturcak yineBende gelirim büyük ihtimalle canım
Nurov bende ızlemedim henuz.
Bugün masterchef günü sonunda
Dün abim çukur izledi
Deli etti beni
Dün gördü bide orda gözlemeleri bugün başıma iş açtıBende gelirim büyük ihtimalle canım
Nurov bende ızlemedim henuz.
Bugün masterchef günü sonunda
Dün abim çukur izledi
Deli etti beni
Bu kocan Allahtan hamile olmayacak kızDün gördü bide orda gözlemeleri bugün başıma iş açtı
Ayy kesin izle yasak elmayı oturdum ağladım çok güzeldi ya baya sürpriz doluydu bu hafta haftaya artık benimkiyle savaş veririz master diye tutturcak yine
He yaa vallaBu kocan Allahtan hamile olmayacak kız
Keskinlikle izlemelisinO yine iyi. Enazindan sende izliyorsun.
Ah ben napam nerelere gidem
Netten izlerim bak merak ettim
He yaa vallaama yerim ya dün bi modum düştü adet zamanım geldi diye kalktı o da bana supangle yaptı böyle zamanlarda çikolata severmiş kadınlar diye öğrenmiş sıpam
Keskinlikle izlemelisin
Sağolsun kelebeğimWuhuuuu
Helal olsun. Sende her istediğini yapıyorsun.
Kıymet biliyor kerata
Sağolsun kelebeğimyaa benim de temizlik yapmam gerek ama bu ara çok halsizlik var üstümde bide çok uyuyorum ondanmı ne ev beni bekliyo öyle
Ayy kesin izle yasak elmayı oturdum ağladım çok güzeldi ya baya sürpriz doluydu bu hafta haftaya artık benimkiyle savaş veririz master diye tutturcak yine
Ay benim adamda çukur'u izliyor
yasak elma'yla aynı saatte çakışıyoruz
O diye bana show'u aç , ben diyorum ona fox'u aç birbirimize giriyoruz