- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 37
Kadın mı izliyorsun?Enver usuttu boyle ara ara hatice cikmaz umqrim karsisina sacma sapan hale girmez umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın mı izliyorsun?Enver usuttu boyle ara ara hatice cikmaz umqrim karsisina sacma sapan hale girmez umarim
YesssKadın mı izliyorsun?
Biz bi yandan mastercı olduğumuzdan sonradan izliyorum obez olcaz zaten bu gidişle yaAy benim adamda çukur'u izliyor
yasak elma'yla aynı saatte çakışıyoruz
O diye bana show'u aç , ben diyorum ona fox'u aç birbirimize giriyoruz
Oohh mis afiyet olsun naptın izledinmi ya çok duyguluydu demi bebişine kavuşması falan helal len halit dedim bi halta yaradı topikSonbahar insanı böyle yapıyor kuzum.
Dikkat et kendine.
Vitamin al bol bol
Ben bugun artık yeter diyerek kpss yi es geçerek temizlik yaptım.
Şimdi adacayimi aldım,
Yasak elmayı izliyorum
Oohh mis afiyet olsun naptın izledinmi ya çok duyguluydu demi bebişine kavuşması falan helal len halit dedim bi halta yaradı topik
Evet canım şimdi bitirdik onu bugün aldı bizim maviler sonunda açelya gereksizini de potaya soktular şükür farkına vardılar yanlış yerde olduğunu eda şov yaptı ama ya herkese tak tak geçirdi o da gereksiz ama yine biliyo bişeyler aman şimdi ne izlicem ben benimki de uyuduSagol kuzum.
İzledim.. Güldüm, sinirlendim, ağladım bir acayip birşey oldum
Helal ki ne Helal Halit e
Bir halta yaradı sonunda aynen
Diğer bebeği uyuturken söylediği ninni beni kopardı
Masterchef devam mı?
Ayy sorma şimdi de başıma bunu sardı bakalım benimki hafta sonu aşure günü yapcam kendi çapımda benim de ilk denemem olcak bakamMasterchef'te aşure yapıyolar mmmmm ağzım sulandı
Bol malzemoslu bu kadar malzeme bulsamda bende yapsam
Kjzlar tam izlemiyormda arada arada bakiyorm yildizin bebegini karistirdi mi sahika yildizdaki kendi bebegi mi deglmjSagol kuzum.
İzledim.. Güldüm, sinirlendim, ağladım bir acayip birşey oldum
Helal ki ne Helal Halit e
Bir halta yaradı sonunda aynen
Diğer bebeği uyuturken söylediği ninni beni kopardı
Masterchef devam mı?
Ayy sorma şimdi de başıma bunu sardı bakalım benimki hafta sonu aşure günü yapcam kendi çapımda benim de ilk denemem olcak bakam
Burnuma koktu valla, ellerine sağlık kuzum uğraşıp tarif yazmışsın bana teşekkür ederim Aşure her türlü güzel olur aynen önemli olan kıvamı heves ettim bi döktüriyim de apartmana da dağıtıyımKolay aslında sadece kıvamı tutsun yeter
Şekerini sen damak tadına göre ayarlarsın
Geceden nohutu ve kuru fasulyeyi ıslat
Buğdayı önce suda pişir biraz sonra nohutu fasulyeleri at üçü önce bi güzel haşlansınlar şekerini sonra koy . Suyu fazla olmayacak çorba gibi değil ama çok az da koyma çünkü soğuduktan sonra dahada katılaşıyo
Kayısıları, incirleri diğerleri pişince kat onların pişmesi uzun sürmüyo zaten
Hepsi iyice kaynaşınca altını kapatırsın
Bazıları süt koyuyor ama ben sütsüz sevdiğimden koymuyorum süt kokusu baskın olmasın diye. En son üstüne biraz tarçın, nar, dilersen fındık fıstıkda katabilirsin afiyet olsun
Burnuma koktu valla, ellerine sağlık kuzum uğraşıp tarif yazmışsın bana teşekkür ederim Aşure her türlü güzel olur aynen önemli olan kıvamı heves ettim bi döktüriyim de apartmana da dağıtıyım
Aynen öyle yapalım bi döktürelim yahuu ah bu master yaktı biziTeşekkür ederim kuzum rica ederim ne demek senin nefis bir aşure yapacağına eminim bende yapmak istiyorum uzun zamandır nasip olmadı yapakda dağıtak sevaptır
Ah olsaydı şööyle bir teknoloji de mail yoluyla ataydım sana bi kaseNurov Mavi Boncugumm asureee hı
Ben yıyen olabılırım
Talıbımmm
C Cay6 canım Şahika bebeklerı degıstırmıs.
En son Halıt Yıldızın bebegını buldu,ona verdı veee orda bıttııı
Artık devamı bır dahakı bolumee
Nurov Mavi Boncugumm asureee hı
Ben yıyen olabılırım
Talıbımmm
C Cay6 canım Şahika bebeklerı degıstırmıs.
En son Halıt Yıldızın bebegını buldu,ona verdı veee orda bıttııı
Artık devamı bır dahakı bolumee
Yazık mustafayı baya hırpalıyolar heralde odur açelya şu aralarında güzel olan bişey ondan oralarda zaten başka bi sebebi yoktur, yarında güzel gözüküyo fragman bakalım neler olaaarNurov Acelyaaaa mııı
Hanı su Mustafa ya cemkıren kız
Vayyy anam vayy
Ben pek ızleyemedım
Az soru cozeyım dedım
Yalnız Eda hızlı koşmaya başladı Bakalım neler olacakkk
Suna dan ne haber
Ufffff ne yerdim amaaaAh olsaydı şööyle bir teknoloji de mail yoluyla ataydım sana bi kase
oyyyy tesekkur ederım canım benımmGel anam gel ye buyur afiyet şeker olsun