Belli olmadi demek LeylaSendende iyi senarist olur kız keşke dizinin senaristi sen olsanda şu şahikayı şutlasan
Ya bu arada hani şu Leyla varya o kızın amacı ne peki niye kaçak yaşıyo enderin kardeşi değilya
Oda okulunu okumak için beleşten konmak in Leyla rolünü yapıor kızSendende iyi senarist olur kız keşke dizinin senaristi sen olsanda şu şahikayı şutlasan
Ya bu arada hani şu Leyla varya o kızın amacı ne peki niye kaçak yaşıyo enderin kardeşi değilya
Rüyada mi olabilir. Olmasın yaaa.
Reklamlarda gördüğümde nasıl ağlıyordu
Yıldız
Buarada zehranın annesi yapsa daha önceden yapardı. Bence başka biri.
Halit in kuyruguna bastığı biri olabilir.
Aaa peki Leyla nin (Ayşe Yildirim )olduğu belli oldu mu?
Oda okulunu okumak için beleşten konmak in Leyla rolünü yapıor kız
Profesyonel Bi dolandırıcı benceAma nerden tanıyorki ender'i falan orası saçma olmuş sırf okul okumak içinmi yani
O zengin insanları böle kandırmaya calısan bir kız adam da sergide gördü ya onu hemen kactı
Yoo belli olmadı da o kızın amacı ne bende tam şimdi ondan bahsettiydim
İşler orda sarpa saracak işteHaaa ondan demek o zaman bu kız dolandırıcıkaya'ya aşık olacak kesin
Kaya zaten ondan hoşlanıyo
İlerde onunda foyası ortaya çıkar
Şu yiğit i hiç sevmiyorum ve de meshur kaşlarınıintikam için kardeşini harcıyor
Kız kardes dedim de ankarada 11 yasındaki çocuk 2 bucuk aylık karesini 3.kattan attı dıye cıktı ya haberde hala korkuyorum bu diziler cocukları pdıkolojısını bozuyor heKeşke zeyneple Alihan diziden çıkmayaydı onlarda iyiydiler. Dündar vardıya bide
Eğer ileriki sezonda dizi devam ederde ender veya yıldız dizinden çıkarsa ben daha izlemem hele ender kesinlikle çıkmamalı
Ama her sezon bütün dizilerde ayrılan birileri malesef oluyo
O nasıl evlat ya insan öz anasının başına taşla vurup denize atarmı onu gördüğümden beri gıcık oldum zaten ne kadar kini varmış
İnsan düşmanına yapmaz
Kız kardes dedim de ankarada 11 yasındaki çocuk 2 bucuk aylık karesini 3.kattan attı dıye cıktı ya haberde hala korkuyorum bu diziler cocukları pdıkolojısını bozuyor he
Anasına tasla vuran kardesıni zehirleyen işte baksana Allahım korusun kimseyi evladıyla SINAMASIN RabbimOffff çok acı yaevet çok haklısın canım keşke yayınlamasalar böyle şeyleri konu etmeseler sırf reyting almak için her türlü kötülüğü gösteriyolar çocuklar ve ergenler için kesinlikle yanlış bu dizilerin tamamı böyle
Hep şiddet kavga yalan dolan ve uygunsuz içerikler var
Anasına tasla vuran kardesıni zehirleyen işte baksana Allahım korusun kimseyi evladıyla SINAMASIN Rabbim
Kesin öyledir bir saniye bile bakmamışımdır o diziye mafya dizilerine ayrı bi gıcığım hint dizisi izlerim onu izlememO da alem adamdizinin reytingleri nasılmış ben bilmiyorum hiç çukur'la aynı gün olduğu için öbürü mü önde acaba
Kırmızılar kazandı nalet ossun ama yarın kesin mavi alır yani ünşşş