• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizi izleme Hastalığı

marilynmonroee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
88
4
28
Ankara
İyi akşamlar kızlar :)
Size göre basit veya klişe bir sorun olabilir ama ben artık usandım.
İşi gücü bırakıyorum oturup dizi izliyorum onlara bağlanıyorum
Dizi final yapıyor bende çok büyük boşluk oluyor :(
En büyük eğlencem diyebilirim
Aranizda bu denli bağımlı olan var mı? sizce neden böyle oluyor
Bu arada okuyorum baya yoğun hayatım var

Anladigim kadariyla dizilerden dolayi bayaaa yogunsunuz .baska islerden dolayi olsa vakit bulamazdiniz.
Kitap okusaniz

milyon tane dizi var ama ben izlemiyorum, beni çekmiyolar
seksenler ve kocamın ailesi var sadece şimdi seksenlerinde günü değişti, ikisi malesef aynı günde

Yazın boş zamanım çok olduğundan sabah kalkıp sandviç yapar, sabahlığımı giyer izlemeye başlardım. Akşam saatlerine kadar da kalkmazdım. İş güç yoksa çok eğlenceli bence. Yeni diziye başlamak zor sadece çünkü çok benimsiyorsun karakterleri:confused:

Bu sene hangi diziyi izlesem dizi yayından kalkıyor.

Şeref meselesi izliyorum ... Her biyisin de yayından kalkacak korkusu yaşıyorum.

Onun dışında muhteşem yüzyıldi ne fiziydi ama artik o yok.

Ben de yabancı dizi bağımlısıyım birçok diziyi takip ediyorum, ama vakit kaybı olarak göremiyorum çunku yabancı dilimi geliştiriyor.
Türk dizilerinden de bazılarını arada izliyorum onlarda bağımlılığım yok zevk alamıyorum onlardan :)

Valla bende okuyorum surekli dizi izliyorum. O kadar bagimlilik ki bugun finaller basladi yarin 3 tane sinav var bense diziye simdi mola verdim. Ama yabanci izliyorum ingilizcemi super gelistirdi

yabancı dizilere bayılıyoruuuum :confused:
NCSI
Criminal Minds
The Big Bang Theory
The Last Ship
Closer (bitti :KK43:)
House MD (bitti :KK43:)

cogu turk dizisi konsantrasyon gerektirmiyor.
ben internetten tabletten acip koyuyorum kenara yemek yaparken temizlik yaparken falan izliyorm.
ama cogu izledigim dizi final yaptigindan yeni diziye de hevesim kalmadigindan pek izleyemiyorum artik.
sen de yenilere baslama, eskileri nasilsa final yapiyor :27:

ilk bölümlerde bir heyecanla bağlanıyorum
sonra hep aynı hikaye
sonunu tahmin etmek zor değil
bu yüzden sıkıcı geliyor ve finale kadar seyretmiyorum

Türk dizisi pek bilmiyorum ama yabancı dizilerde bende öyle bağlılık var. Benzer durum kitaplarıma karşı da var ya ona hiç girmeyeyim.
Dizide belli bir karaktere çok bağlanırım(imzamda görüldüğü üzere), her bölüm sonunu kafamdan onun hoşuna gidecek şekilde bitmesini sağlarım. Kendi alternatif senaryomu yazarım bildiğin.
Ama senden farkım sanırım dizi seçimlerimde titiz olmam. Yani her diziyi izlemem öyle kolay kolay. O yüzden hayatımı engellemiyor.

Hiçbir diziyi sürekli olarak takip etmiyorum ... Haberleri ve tartışma programlarını izlemekten daha çok zevk alıyorum. En azından güncel konular.:KK14:

Back