diz ağrısı :(

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
selam arkadaşlar bir sağlık problemim var ama buraya yazmak istedim daha çok insan cevap verebilir diye düşündüm, dizim dönerek yere düştüm ve iki haftadır diz ağrısı çekiyorum özellikle merdiven inip çıkarken ve bağdaş kurmaya çalışırken, dinlendiremediğim için kendime çok kızıyorum çünkü sınavlar yeni yıl, ev temizliği yemek falan derken dinlenemiyorum da doktora da gitmedim ağrı geçer diye düşündüm sizce ciddi birşey olabilirmi oturdugum ve yattığım zaman hiç ağrısı yok sadece bükerken sorun oluyor ne dersiniz kötü birşey olabilirmi kızlar?

İyi akşamlar bir ortopedi doktoruna git canım gerekirse fizik falan verebilirler anneminde dizleri agırıyordu bükemiyordu bile lifleri falan zedelenmişti fizik tedavi ilaçlar falan şuan iyi bakalım.

dizine noldu canim tam olarak
benim diz kapagim iki defa döndü , yani diz kapagi olmasi gereken yerde dedildi
ilkinde hastane ye gitmeye çabalarken diz yerine geldi, doktorlar bi$ey bulamadi, yurumede zorluk çekdim aylarca
ikincide dizim yerine gelmedi yine hastanelik oldum ambulansla gittim bu sefer dr koydu dizimi yerine, sonrasinda da bi sure agrim oldu ( bi kaç ay)
dizimi korumak için dizligim vardi , 20 seans fizik tedavi gordum

$imdi iyyim $ukur 1 yil geçti ustunden
bende hayat hikayeli anlattim diizinle nasil du$tun bilmiyorum ki
acitan hareketleri yapmamaya çali$, dr a çikip uygun dizlik alirsanda i$e yarayabilir
yururken zorluyirmu

ya bende bağların zedelendiğini düşünüyorum artık önceden basit birşey sanmıstım ama suan bükmekte zorlandığım için bağların zarar gördüğünü düşünüyorum ama kopmuş olsa çok acırdı yürüyemezdim diyede düşünüyorum yanlışmıyım acaba off ya hastaneden nefret eden bir insanım

cvp için teşekkür ederim cnm geçmiş olsun ya, ben dizimin üstüne düştüm ve alt bacağım biraz dışa doğru döndü düşerken,benim diz dönmesi olsa sanırım yürüyemem, yürürken hafif bi zorlanma var fakat esas sol dizimi bükerken dizin sağında ve arkasında acı hissediyorum oda çok fazla diil ama daha çok yormamak acısından dikkat ediyorum merdiven zorluyor biraz senin bağlar falanda kopmusmuydu ki?

Son düzenleme:
saol canim
benim diz kaslarim guçsuzmu$
bag kopmasiyla ilgili bi$ey demediler
10 senede tekrarladi, surekli tekrarlarsa ameliyat edecekler maalesef
sen yinede git dr a ,ALLAH Beterinden korusun , sevmesekde saglik için katlancaz artik hastaneye
agri kesici verebilir, ba$kada yapman ve yapmaman gereken hareketler vardir mutlaka onlari gosterir dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…