Diyot Lazer önerisi rica ediyorum

Bilgili 34

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
7
1
34
Merhaba bir merkezde lazer seansı aldım lakin hiç dökülme olmadı hatta daha çok geldi.seanslarım bitmek üzere ve fayda görmedim.ben gittim çok fayda gördüm dediğiniz yer varsa bana Önerin lütfen.gebze de oturuyorum ve burada olsun istiyorum

Kaç seans aldınız? Eğer tüyleriniz açık renkli veya inceyse lazer görmüyor olabilir. Koyu renklileri de zaten tamamen bitirmiyor lazer. Azaltıp inceltiyor, ondan sonra mecburen iğneli epilasyona geçmek gerekiyo.

12 seans fakat bu benim 2. Lazer merkezim açık renk yada inçe değil koyu renkli de değilim en ideal cilt tipi diyebilirim lazer için.ilk merkezimde işe bayağı yaradı fakat ikinci merkezimde temiz dahi gezemedim hiç dökülme olmadı ve daha çok gelmeye başladı.

O zaman bence lazer görmemeye başladıği halde yaptırmaya devam ettiğiniz için etkisi tersine döndü galiba. Çünkü çok okudum duydum yüz gibi ince tüylü bölgeye lazer yaptırdığı için çoğalan hatta kalınlaşanları. Bence size de öyle olmuş olabilir ama bilemem tabi sadece fikir yürutmeye çalıştım. Lazer zaten tüyleri bitirmiyo sadece azaltıyo. Azalıp da artık seanslar arası bi fark olmayınca iğneliye geçmek gerekiyo diye biliyorum. Ben öyle bitirdim yani.

Olabilir tabi ama daha incelmemişti ben son gittiğim yerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum açıkçası iğneliyi ilerleyen süreçlerde düşünüyorum ama şu an iğneliye gidecek kadar azalmadı birde iğneli zor mu çok acıyor mu

Dediğiniz gibi merkezden de kaynaklanabilir belki akımı yanlış veriyolardır o zaman. İğneli de aslında lazer gibi. Çunkü iğneyi teninize batırmıyolar. Kıl inceliğinde bir iğne zaten. Gözeneklere sokup direk kıl köküne akım veriyolar. Yani iğnenin girişini hissetmiyosunuz. Zaten eğer hissederseniz sakın yaptırmayın çünkü iğneyi gözeneğe değil, teninize batırıyolar demektir. O zaman da cildinize akım verip yaktıkları için kalıcı izler ve lekeler oluşuyo. Tüylere de bir etkisi olmuyo. Doğru yapılan işlemde sadece köke verilen akımı hissedersiniz ki o da lazer atışının acısına yakın. Ondan sonra da o kılı cımbızla alıp atıyolar ama onu da hissetmemeniz gerekiyo. Çünkü köke akım verilince zaten kopmuş oluyo. Sadece bölgeyi temizleme amaçlı kullanılıyo cımbız. Tek hissedeceğiniz şey akım olmalı yani. O yüzden doğru yapıldığında lazerden çok daha etkili ama işte işlem çook uzun sürüyo. O da hem sıkıyo hem de maddi olarak biraz zorlayabiliyo.

Anladım teşekkür ederim.ilerleyen süreçte iğneli kesin düşünüyorum zaten ama önce azalması lazım tüylerin yoksa ciddi anlamda maliyetli ve uzun olur.bu sebeple düzgün bir merkez bulmam gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…