Kizlar diyet yaparken her gun ayni saatte yiyin diyorlar mesela 1 aylik bir diyette ogle yemegini Oglen 2 de yemeye basladiysak 1 ay boyunca her gun oglen 2de yememiz gerekiyormys. Simdi benim 2 ayda 15 kilo vermem lazim yani hizli kilo vermem lazim. Bu kurala uymazsam hizli kilo veremez miyim? Cunku belli olmuyor insan her gun ayni saatte yemek yiyemeye bilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba :) Aslında bana diyetisyen bu konun çok önemli olduğunu söylemişti.. Vücut kendisini buna göre ayarlıyormuş alışkanlık kazanıyormuş.. Böylece her gün aynı saatte acıkıyorsun ve kaçamak şansın azalıyormuş.. Birde her yemekten önce iki bardak suyu mecbur tutmuştu.. Bu da mideyi şişiriyor.. İşe yarayabilir :)
Kizlar bide ben gec yatip erken kalkiyorum bu Zayıflama ya engel mi?
uykunun azı da çoğu da zayıflamaya engeldir.belli bi miktar ve düzen tutturmanız gerekli
Bazı diyetisyenler ise arada bir vücudun alışmadığı saatlerde yemeyi öneriyor. Tabi genelde düzenli yeme şartıyla:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani uyku duzenim yoksa diyet spor yapsamda zayiflayamiyo muyum?
fazla da az da uyusanız vücut yağ depolamaya meyillenir.belki düşük kalorili beslendiğiniz için kilo vermeye başlarsınız başta ama ilerleyen zamanlarda metabolizma hızınız düşer
Peki sizce gunde 7 saat uyku yeterli mi? ( gece yarisi uyuyup sabah normal saatlerde kalkmak )
7saat uyku yeterli ama uyku saatiniz de önemli.
mesela 11de yatıp 6da kalkmakla, 1de yatıp 8de kalkmak arasında gerçekten fark var.bazı hormonlar gece 11-2 arası salgılanır bu da vücudunuzun metabolizması ve uyku kalitesi açısından önemlidir.uyku saatinizi bi tık daha geriye çekmeye çalışabilirsiniz ama 12de uyumanızın bi sorun teşkil etceni sanmıyorum devam edebilirsiniz